- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
arkadaşlar nacizane bir yaptığımız şeyi söylicem elbette herşey dua üstüne çaresiz olunca insan ne duysa yapar oluyor biz 41 tane tesbih alıp 41 yasin okuyup 41 camiye bırakmıştık ve 4444 dua okumuştuk artık rabbim e sual olmazz ama ben şifamı dualar la buldum elbette doktorlarada gittim 2,ci bebeğimin acısını daha yaşamadan tekrar hamile kaldım ve çok güzel rahat gebelik geçirdim tavsiyem isteyen yapsın...
canım çok güzel bebişini kucağına almış olman allahım bize de o günleri gösterir inş. biz de başkalarına umut ışığı olabiliriz. ve umarım bundan sonra bizim çektiklerimizden dolayı tıp bu alanda birz daha kendini geliştirir de kimse düşük yapmadan bebişini kucağına alır.selam kızlar uzun süredir yazmıyordum bu topiğe daha doğrusu yazamıyordum..2 kez kürtaj geçirmiş 11haftalık tek ve 12 haftalık ikiz bebeklerini kaybetmiş biri olarak hamile kaldığında nasıl bi psikolojide olduğunu siz daha iyi bilirsiniz..
her an elim yüreğimde için için bebeğini kaybetme korkusuyla geçen 9 ay..ve şu an bebeğim kollarımda şükürler olsun..20 mayıs 2013 11:35 te oğlum kollarımdaydı artık..küçücük çirkin bi bebek..ama benim için dünyanın en güzel varlığı..
önceki hamileliklerimde kürtajı yapan doktorlar olabilir doğanın kanunu sağlıksız bebekler ölür demişlerdi..sonra bu topiğe denk geldim ve kürtajdan sonra hamile kalma şansı topiğine buralardan çok şey öğrendim..gittiim fakülteye tüm tahlilllerimi yaptırdım ve çıkan sonuç faktör 5 heterezigot..bu mutasyonun düşüklere sebep olduğu neredeyse kanıtlanmış..ama diğer doktorlara inanıp öğrenmesem yine aynı şeyleri yaşayacaktim belkide..Allahım insaflı doktorlarla karşılaştırsın..tabii böylece benim için uzuun bir tedavi süreci başlamış oldu...
hamile kalmadan ve hamileyken döktüğüm gözyaşlarının ettiğim duaların okuduğum surelerin haddi hesabı yok..tabii tedavimide hiç aksatmadım her gün iğnelerimi düzenli olarak kullandım..ve Rabbim mucizesini gönderdi kızlar..sizde yılmayın kızlar inşallah Rabbim karşılığını verecek..çok dua edin ve tedaviye devam inşallah bizim hikayemizde size ışık olur..buradan bana tavsiyelerde bulunan başta burcu olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler..sevgiler herkese
canım ianşallah sonuna kadar hep güzel haberler alırız senden. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.eminecim toplam 200 ihlas okudum rabbim kabul etsin dualarımızı.cuma kontrole gittik 5 haftalik dedi doktor kese gelismis cok sükür.pazartesi gidicez kısmetse birdaha.doktorda bizde cok temkinliyız haliyle.buarada hic bir gebelik belirtisi hissetmiyorum endiseliyim ama Allaha emanet ettim bebegimi,ben elimden geleni yapıyorum.0.6 igne,aspirın hepsi devam... yeni gelen arkadaslarda hosgelmis aramiza.telefondan girebildigim icın yakın takip edemiyorum ama dualarımdasınız hepiniz.saglikla kalın.
bu haftaki duamızın maşallahı var. bu akşam duamız bitiyor, son okumalarımızı yapcaz. arkadaşımız zehra ve kızı ceylin dualamayı yapcak)) yarın hangi duaya başlayalım arkadaşlar. bu hafta baya güzel oldu okuma sayısı ve ben 4444 salavat-ı tefriciye okuyalı diyorum. Baya kalabalıklaştık, bu hızla okuruz bence ne dersiniz.
nasıl oldun canım. durumlar nasıl?aynı mısın?
eminecim bana toplam 300 ihlas yazmisin ama ben sadece 200 okuyabildim.kusura bakmayın hakki gecenler hakkını helal etsin. duamızda kabul olsun insaallah.amin. buarada birsey sormak istiyorum hepinize ben kendimi hamile gibi hıssetmiyorum.doktorda sordu ama ne gögüs agrısi ne mide bulantısı sadece arada bir afedersinız gegiriyorum okadar.o da normalde de olurdu.5+2 oldu bebegim ama endiselıyim.cünkü daha öncede ne basım döndü ne midem bulandı Allahım sonunu benzetmesin.amin.fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
canım senin kese göründümü ?? ne kadar büyük kese ??? ve normal yuvarlakmı ??? ne zaman gitmisdin en son doktora ?? bu arada hayırlı olsun canım :) İNSALLAH bebegini sag saglim kucagına alırsın...
salı gittim canım.kese göründü 12 - 14 mm arasi esim 12 ben 14 hatirliyorum heyecandan.kese yatay büyûmüs ama büyüyor ya önemli degil dedi doktor.fakat p.tesi yuvarlak olmasını bekliyorum dedi.2 defa sorduk problem varmı diye ama yok hersey yolunda dedi banada esime de telefonda ayrıca ama ben aglama krizine girdim tabi.bir önceki kontrol hosuma gitmemisti sana söylemedim ama şimdi hersey iyi dedi.ayy cok zor beklemek.
bende salı gittim benim kesede yataydıdotor kesenin sekli bozulmus felan filan dedi senin doktor iyimis bak onu sevdim...benimki 50% düsük olabilir felan dedi kesenin sekli bozulması onu süpelendirdi felan banada haftaya gel bakalım dedi kalp atıslarını alabilcezmi dedi benimki bugün 5 hafta 3 günlük ama moralim cok bozuk birde bende kahverengi akıntı felan oldu İNSALLAH haftaya bizim gibi bekleyen tüm anne adayları izi haberler alır...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun canım....
eminecim bana toplam 300 ihlas yazmisin ama ben sadece 200 okuyabildim.kusura bakmayın hakki gecenler hakkını helal etsin. duamızda kabul olsun insaallah.amin. buarada birsey sormak istiyorum hepinize ben kendimi hamile gibi hıssetmiyorum.doktorda sordu ama ne gögüs agrısi ne mide bulantısı sadece arada bir afedersinız gegiriyorum okadar.o da normalde de olurdu.5+2 oldu bebegim ama endiselıyim.cünkü daha öncede ne basım döndü ne midem bulandı Allahım sonunu benzetmesin.amin.fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
elifçim iyiyiz sizin iyi habrleriniz bize iyi geliyor. adı da pek güzelmiş kızçenin.günaydın kızlar nasılısınız?biz iyiyiz kızımla yani ezgi sare ile....
emine bana 100 tane daha yazsana
bence de salavat olunca adetli olsak okuyabiilyoruz.bu haftaki duamızın maşallahı var. bu akşam duamız bitiyor, son okumalarımızı yapcaz. arkadaşımız zehra ve kızı ceylin dualamayı yapcak)) yarın hangi duaya başlayalım arkadaşlar. bu hafta baya güzel oldu okuma sayısı ve ben 4444 salavat-ı tefriciye okuyalı diyorum. Baya kalabalıklaştık, bu hızla okuruz bence ne dersiniz.
hadi bakalım allah hayrlısını nasip etsin.arkadaslar ben de bu ay calişmalara basliyorum , hayırlısı ile insallah saglıklı bir bebegim olur..Riskli bir hamileliğim olacak ... Hem serklajlı olcam hem hergun igne..6 ay onceki dusukten sonra ancak cesaret edebiliyorum bebek calişmasına, insallah baska sıkıntı vermez Allah da rahat geciririz hamileliklerimizi, bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
bence başka bir dr a daha görün.canım nasıl olayımkibekliyorum günler saatler gecmiyor ümidimde kalmadı kese bozulmus demesi benş mahfetti bekliyorum haftaya salı gidecem doktora tekrar..ama hicbir gebelik belirtiside yok...yüzümde sivilceler cıkdı belkide HCG bile kanımda inise gecmisdir bu beklemek insanı cok yoruyor bu bebegimide kaybedersem...1 sene koruncam dinlenmeliyim vujudumda piskolojimde kendimi hic iyi hissetmiyorum
ben eşinden tekrar kan alınmak isteneceğini sanmam. zaten yaptırmışsınız. sinan hoca hacettepede ve yeni hasta almıyor bilgin olsun. evet tolga bey sinan bey diyet veriyorlar. mthfr mutasyonu olanlara diyet veriliyormuş. diyete başlayıp başlamamam kararı tabiki sadece senin. aam bu dr lara gitmeyi düşünüyorsan onlar diyet veriyorlar.
çok az kalmış canım maşallah. Allahım ceylinin kardeşini kucağına aldığı günleri göstersin sana))gözlerim doluyor bunları yazarken. ağzına yüreğine sağlık ceylinin. ben de dua ettirirken kızıma hep söylüyorum anneme ve arkadaşlarına sağlıklı hayırlı bebekler ver de diyorum. geçen gün tam yatırıyordum ezgiyi, ezan başladı. hadi dua et kardeşin olsun diye dedim. içinden dua eder. ettin mi dedim. ne dedin dedim. arkadaşlarına da dua ettim anne dedi. hatta serviste bir arkadaşım var bekar, onun da kocası olsun diye dua etmiş ))
çok geçmiş olsun emelcim. kötü günler geçirmişsiniz. bayadır yoktun, aklımdaydın. çok geçmiş olsun. iyidir inşallah şimdi oğlun.
canım hiç fikrim yok bu konuda. ama dün biri de bahsetmişti, onda da miyom varmış. dünden önceki gün de olabilir. bir bak istersen son günlere. geçmiş olsun canım. hakkında hayırlısı olsun.
hayırlı olsun bebeğin. güle güle büyüt. darısı burdaki herkese. o kadar kalabalıktaştıki burası inanamazsın. her geçen gün birileri katılıyor aramıza. bilmiyorum sizin döneminiz nasıldı? burcu-gen den bahsediyorsan, burcunun son zamanlarında ben katılmıştım buraya ve bu kadar kalabalık değildi. burcu sağolsun bana da çok yardımcı oldu. çok bilgili yardımsever, sorduğum tüm sorulara sıkılmadan cevap vermiştir. sağolsun.
gözün aydın senemcim. hep güzel haberler alırsın inşallah. Rabbim bu kez yüzünü güldürsün.
canım hayırlı olsun, güle güle büyüt bebeğini. doğum yapmış kişiler pek girmiyor buraya canım. inşallah cevabını en kısa zamanda alırsın. bebeğini güle güle büyüt.
biz de okuduk salavat. aylardır okuyoruz, değişik değişik dualar okuyoruz. Allah kabul eder inşallah.
çok tşk canım allah kimseyi evladıyla sınamasıncanım geçmiş olsun...
çok sevindim canım darısı bize inşallah.Rabbim bebğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
canım hadi bakalım inşallah her şey güzel olacak...ceylin çok tatlı maşallah...
canım ben 4.dozu vurundum bişey olmuyor.5 doz bu aşı 10 yıl koruyor.ben ilk gebeliğimde başlamıştım devam ediyorum
eminecim toplam 200 ihlas okudum rabbim kabul etsin dualarımızı.cuma kontrole gittik 5 haftalik dedi doktor kese gelismis cok sükür.pazartesi gidicez kısmetse birdaha.doktorda bizde cok temkinliyız haliyle.buarada hic bir gebelik belirtisi hissetmiyorum endiseliyim ama Allaha emanet ettim bebegimi,ben elimden geleni yapıyorum.0.6 igne,aspirın hepsi devam... yeni gelen arkadaslarda hosgelmis aramiza.telefondan girebildigim icın yakın takip edemiyorum ama dualarımdasınız hepiniz.saglikla kalın.
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kulhüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah birtektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış vedoğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 335"]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]NICK
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]elif5507 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Elif:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*01as-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Aslı:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]115
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]ceylinn38-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Zehra:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*senay079-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Şenay:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]1920
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*slvy1987-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Selvi:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]sevinc007-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Sevinç:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]eoe-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Emine:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]1065
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]serap06_06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Serap:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]2510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]rengarenk00 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Serpil:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*nazka86 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Nazife:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]umud40-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Vildan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]hildan -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Hilal:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]muco509-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Emel:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Eylül06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Berna:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]190
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Slmeng-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]selma :
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]180
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*AzraNur68-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Gül:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]610
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]06 kelebek-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Neşe:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]*Şenayın arkadaşı-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Gülin:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Mayd-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Aycan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Atis-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Senem:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]330ml-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]Sultan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Adalet1990
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]tuğçe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]Gül_neva-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]İrem:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]lolo
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]nihal
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]310
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]cbdefne
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]canan
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]1150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]12260
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]23.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"]DUALAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]30.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
canım her hamilelikte belirti aynı olcak diye bir şey yok ve hatta bu haftalarda belirti olcak diye bir şey de yok aslında.takılma sen belirtilere bence. bebeğini umutla içinde büyütmeye bak.eminecim bana toplam 300 ihlas yazmisin ama ben sadece 200 okuyabildim.kusura bakmayın hakki gecenler hakkını helal etsin. duamızda kabul olsun insaallah.amin. buarada birsey sormak istiyorum hepinize ben kendimi hamile gibi hıssetmiyorum.doktorda sordu ama ne gögüs agrısi ne mide bulantısı sadece arada bir afedersinız gegiriyorum okadar.o da normalde de olurdu.5+2 oldu bebegim ama endiselıyim.cünkü daha öncede ne basım döndü ne midem bulandı Allahım sonunu benzetmesin.amin.fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
gerçek ismini söylersen seni de erklerim listeye. bizim duamızda sınırlama yok. şimdiden başlayabilirsin. yarın başka duaya başlıycaz. hemen ihlasa başlayıp ismini yazabilirsin.Arkadaşlar bende duaya katılmak istiyorum eğer eksik varsa ihlas okuyabilirim veya yarın baslıyacaksanız yarınki duadan size katılmak isterim
çok tşk canım allah kimseyi evladıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?