Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nasıl yaptınız yani. daha detaylı anlatırmısın. herkes kendisi mi 41 tesbih alıp, 41 yasin okudu.nasıl birlikte yaptınız anlayamadım bunu. detaylıca anlatırsan yapabilirsek biz de yaparız.

canım çok güzel bebişini kucağına almış olman allahım bize de o günleri gösterir inş. biz de başkalarına umut ışığı olabiliriz. ve umarım bundan sonra bizim çektiklerimizden dolayı tıp bu alanda birz daha kendini geliştirir de kimse düşük yapmadan bebişini kucağına alır.

canım ianşallah sonuna kadar hep güzel haberler alırız senden. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.

emine canım seni baya cesaretlenmiş gördüm. uzun diye mümkün olduğunca kısa dualar ediyorduk. bak yukarıda bir tavsiye daha var 41 tespih yasin falan. o nasıl olacak acaba. herkes 41 tespih alıp ayrı ayrı mı bırakacak yoksa toplam da mı 41 tespih olacak. o da enteresan. belki bir hayrı dokunur. arkadaş biraz daha açıklarsa onu da yapabiliriz.

nasıl oldun canım. durumlar nasıl?aynı mısın?

canım nasıl olayımki bekliyorum günler saatler gecmiyor ümidimde kalmadı kese bozulmus demesi benş mahfetti bekliyorum haftaya salı gidecem doktora tekrar..ama hicbir gebelik belirtiside yok...yüzümde sivilceler cıkdı belkide HCG bile kanımda inise gecmisdir bu beklemek insanı cok yoruyor bu bebegimide kaybedersem...1 sene koruncam dinlenmeliyim vujudumda piskolojimde kendimi hic iyi hissetmiyorum

eminecim bana toplam 300 ihlas yazmisin ama ben sadece 200 okuyabildim.kusura bakmayın hakki gecenler hakkını helal etsin. duamızda kabul olsun insaallah.amin. buarada birsey sormak istiyorum hepinize ben kendimi hamile gibi hıssetmiyorum.doktorda sordu ama ne gögüs agrısi ne mide bulantısı sadece arada bir afedersinız gegiriyorum okadar.o da normalde de olurdu.5+2 oldu bebegim ama endiselıyim.cünkü daha öncede ne basım döndü ne midem bulandı Allahım sonunu benzetmesin.amin.fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

canım senin kese göründümü ?? ne kadar büyük kese ??? ve normal yuvarlakmı ??? ne zaman gitmisdin en son doktora ?? bu arada hayırlı olsun canım :) İNSALLAH bebegini sag saglim kucagına alırsın...

canım senin kese göründümü ?? ne kadar büyük kese ??? ve normal yuvarlakmı ??? ne zaman gitmisdin en son doktora ?? bu arada hayırlı olsun canım :) İNSALLAH bebegini sag saglim kucagına alırsın...

salı gittim canım.kese göründü 12 - 14 mm arasi esim 12 ben 14 hatirliyorum heyecandan.kese yatay büyûmüs ama büyüyor ya önemli degil dedi doktor.fakat p.tesi yuvarlak olmasını bekliyorum dedi.2 defa sorduk problem varmı diye ama yok hersey yolunda dedi banada esime de telefonda ayrıca ama ben aglama krizine girdim tabi.bir önceki kontrol hosuma gitmemisti sana söylemedim ama şimdi hersey iyi dedi.ayy cok zor beklemek.

bende salı gittim benim kesede yataydı dotor kesenin sekli bozulmus felan filan dedi senin doktor iyimis bak onu sevdim...benimki 50% düsük olabilir felan dedi kesenin sekli bozulması onu süpelendirdi felan banada haftaya gel bakalım dedi kalp atıslarını alabilcezmi dedi benimki bugün 5 hafta 3 günlük ama moralim cok bozuk birde bende kahverengi akıntı felan oldu İNSALLAH haftaya bizim gibi bekleyen tüm anne adayları izi haberler alır...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun canım....

Allaha emanetiz canım benim.insaallah iyi haber alirız.

canım 5. haftada hamilelik belirtisi hic olmaz zaten , merak etme... Ayrıca o belirtiler olcak diye birsey de yok..Benim hamileliğimde ben ne mide bulantısı yasadim ne basagrısı.. O yuzden hic tasalanma

günaydın kızlar nasılısınız?biz iyiyiz kızımla yani ezgi sare ile....
emine bana 100 tane daha yazsana
elifçim iyiyiz sizin iyi habrleriniz bize iyi geliyor. adı da pek güzelmiş kızçenin.
bence de salavat olunca adetli olsak okuyabiilyoruz.
hadi bakalım allah hayrlısını nasip etsin.
bence başka bir dr a daha görün.

Arkadaşlar bende duaya katılmak istiyorum eğer eksik varsa ihlas okuyabilirim veya yarın baslıyacaksanız yarınki duadan size katılmak isterim

selvi bende baska doktora gideyim diyorumda...bu seferde usg de korkuyorum pazartesi salı usgden bakıldı...devamlı usgde zararlı degilmi bugün yarın baska doktora gitsem oda usgden bakmak zorunda

tşk ederim canım allah razı olsun

çok tşk canım allah kimseyi evladıyla sınamasın

bana duayı söylediğiniz miktar sadece benim yazmadığım miktar olursa sevinirim. lütfen siz sadece okudukça kaç okuduğunuzu söyleyin ben zaten toplama işini yapıyorum. yoksa karışıklık oluyor.

canım her hamilelikte belirti aynı olcak diye bir şey yok ve hatta bu haftalarda belirti olcak diye bir şey de yok aslında.takılma sen belirtilere bence. bebeğini umutla içinde büyütmeye bak.
Arkadaşlar bende duaya katılmak istiyorum eğer eksik varsa ihlas okuyabilirim veya yarın baslıyacaksanız yarınki duadan size katılmak isterim
gerçek ismini söylersen seni de erklerim listeye. bizim duamızda sınırlama yok. şimdiden başlayabilirsin. yarın başka duaya başlıycaz. hemen ihlasa başlayıp ismini yazabilirsin.
çok tşk canım allah kimseyi evladıyla sınamasın

Aminn canım. Amiiinnn. benim de kızım havale geçirmişti. çocuğunu hastanede çaresiz bir halde, aletlere serumlara bağlı vaziyette görmenin ne demek olduğunu biliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın sana da. bizleri evlatlarımızla sınamasın. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…