Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu topicde bir arkadaş 3 gün önce doktorunun kesdigini yazmistir eski yazılarda ona bi bak istersen.bide sen gebelik boyunca mi 6000 ilk clexan kullandin yoksa son haftalarindami artirdilar dozunu

topic de okuduğum kadarıyla hep 39 da bırakmışlar.ben gebeliğim boyunca clexan 6000 kullandım.sadece iğne kullanıyorum başka ilaç yok.öncesinde de hiç kullanmadım.

arkadaslar aranızda kanaması olup aspırıne ara veren varmı 5+3 üm pazrstesı lekelenmelerden dolayı asprını kestık kılom dusuk 45 bıle yok clexane 0.4 kullanıorum kesemızı gorduk progestan kullanıorum ama kanama tam kesılmedı hala bı yandan asprınsız sorun cıkarmı dıorum bı yandan sankı ıgneden sonra kanamam artıo gıbı gelıo çokta üzülüorum ılk haftalrında böyle lekelenmeler yasadınzmı siz neler yaptnız

maşallah canım ya .çok mutlu oluyorum böle sorunsuz iğne kullananları görünce. sende bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah.ben hamilelikten önce ve su andada bebe aspirini kullanıyorum.canım bir de doktorun diet falan önerdimi? iğneler tansiyon yüksekliğine neden oluyormus sanırım.senin tansiyonun nasıl gidiyor??

çok tşk ederim canım.ilk defa duydum şimdi onu araştırıyorum.bayağ faydasını gören olmuş.bi denemedim o kalmıştı onuda yapalım. bensana özelden msj gönderirim.

canım benimde olmustu hafif pembe lekem ve 3-4 gün süren kahverengi lekelerim.ama çok şükür geçti doktorum aspirini kesmedi progestan kullanıyormusun?? eger kullanıyosan vajinal yoldan almayı dene canım.birde cok cok dinlen ve bol su iç.benim tavsiyelerim bunlar.eger fazlaysa lekelerin doktorundan progestanın iğnesi var onu vermesini iste.

inş sende sağ salim bitirir kucağına alırsın canım.hep pozitif ol iyi düşünki öyle olsun.ben bir kaç ay burayı okumadım sinirlerim bozuluyordu.bende 2 bebeğimi kaybettim.kürtajdan 3 ay sonra doktorum beklemene gerek yok dedi ve hiçbir ilaçda kullanmadım.6.haftada kese gözüktü ve direk iğne,folbiol ile devam ettik.4. aydan sonra iğne,elevit,ferrum fort şükürki bu zamanlardayız.herkez bir değil bünyeside aynı değil tabikide bende kesinlikle tansiyon sorunu olmadı tam tersine hep 9 a 6 gibi seyrediyor.ama sen kafanda kurarsan tansiyonunu çıkarırsın diyet falan özel hiçbişey de yapmıyorum.hepimize sorunsuz sıkıntısız hamilelikler diliyorum.

cok tesekkur ederım progestnı 200luk sabah aksam alıorm ama agızdan vede dınlenıorm raporluyum yatıorm tum gun sadece wc ye gıttıgmde peceteye gelıo kırmızı pembe sabahlrı kahverengı olabılıo dr dusuk tehdıtı ama kan degerlrı ve kese normal dedı korkuyla beklıorum gecen haftada olmustu bı gunde gecmıstı sımdı cumatsıden berı bı var bır yok

saol canım. içimi rahatlattın valla keyfim yerine geldi :))inşallah isteyen herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar..

canım dediğim gibi vajinadan al ve doktoruna progestanın iğnesini bi danış istersen.su içmeyi sakın ihmal etme..inşallh hemen geçer canım.ama korkma genelde iğne ve aspirin kullananlarda bu lekelnmeler oluyor doktorum bana öle demişti korkulcak bişey yok geçer demişti ve geçti çok şükür.seninde geçicek allahın izniyle..

moral verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah geçeçektr dr uma danısıcam dediklerini çok sagolasın

ankaradayim cnm ben.
insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi.

cnm. ben hic birakmadim aspirini.
6+3 ile 7+1 arasinda kahve lekelerim oldu. sabah aksam 5 gun proluton depot igne oldum. sonra 100 mg lik progestana basladim gunde 3 kez. 17. haftamada da progestani kesti dr. hep dinlendim bol su ictim ve iliski yasak. sen de korkma lutfen..pihti ignelerinin bu tarz leklere yol actigi konusuluyr.

Ya Cnm israrla soruyorum gebelik sonuna kadar ayni doz kullanacak sin diyor..ben bisuru doktora gittim hep ayni şeyler o söylediğin tahlilleri hiçbiri istemedi benden..öyle allaha emanet gidiyor bakalim..Rabbim aklimiza geleni basimiza getirmesinin..hic kilomu agzina alan yok doz hesaplama diye..ankaraya kadar gittim profa oda ayni şeyi söyledi..eşim de artik oluruna Birak irdeleme diyor

:) teşekkür ederim cvabınız için.kivi muz ve ceviz hergün düzenli yiyorum. Tadını çıkarıyorum aslında birazda korkarak. haftaya salı günü inş keseyi görür kalp atışını duyabiliriz. Dua edin kızlar allahın izniyle kavuşayım bebişe:). Ama çok güzel bi duygu :) göbişteki igne beneklerine bakınca bebiş besleniyo diyede seviniyorum açıkcası.:)
:

sagol canım ınsallah bende bu gunlerı atlatır ve senın gıbı ilerkı haftalara gelebılırm ınsan ıster ıstemez korkuo allah saglıkla kucagına almanı nasıp etsın bebegını az kaldı senın

sagol canım ınsallah bende bu gunlerı atlatır ve senın gıbı ilerkı haftalara gelebılırm ınsan ıster ıstemez korkuo allah saglıkla kucagına almanı nasıp etsın bebegını az kaldı senın

amin insallah.
sona yaklastikca gerginlik artiyrmus onu farkettim. 32 ye kadar gayet rahattim. artik endiseler basladi. kismet bakalim bekliyrz.

canım ben hibor 3500 ve coraspirin kullandım 32 de coraspirin kesildi. bebeğimi kaybetmeden iiki gün önce tesadüfen her zaman düşük olan tansiyonum 13/9 çıktı.doktor önemsemedi sık sık tansiyonunu ölçtür dedi ertesi gün gittimde 3 kez tansiyonumu ölçmüştüm ama hiç yüksek çıkmadı.ben ilaçları sebepsiz önlem amaçlı kullanmıştım bebeğimi kaybettikten sonra perinatolog pıhtılaşma testi istedi sonuç mthfr677-1298 heterezigot gebelikte doz ayarlaması yapılcağı söylendi .burda biçok kişide yaptırmış.kimisinin tahlilleri iimiş artmamış. burda ileri gebelik haftalarıda kızlarla tanıştık onlarında doz kontrolleri yapılmış.seni evhamlandırmak istemem am benim yaşadıklarımı hiçbirinizin yaşamasını istemem .benim için çok kötü tecrübe oldu buraya önce üye olmadım için o kadar pişmanım ki belki bişey duyarda doz ayarlaması yaptırırdım diyet yapardım diye .belki senin ilacın dozu yüksektir sen kaçlık kullandın.ilaçlarında markalarına göre yoğunlukları farklı diye biliyorum.

Bende 3500 hibor kullaniyirum bide tabi aspirin filan..hayirlisi bakalim daha çok küçük biraz büyüsüne belki yeni doktor arayisina gecerim..Kadana uygun doktor bulmak o kadar zorki..

Genelinde 0.4 clexan kullanıyorlar.ben simdi 2 doktora gidiyorum biri 3500 hibor kullan dedi biri 0.2 clexan.clexanin dozu az geldiği için 3500 hubor kullanyrum ama o.2. Clexan kullan diyen doktora da devam ediyorum tabi o 0.2 clexan kullandigimi saniyor:))en son ona gittiğimde 14. Haftada 04 clexana geçeceğini söyledi yani 0.2 yi 0.4 yapacakmis.bana mantikli geldi 0.4 clexan ama o benim hibor kullandigimi bilmiyor.simdi hibirdan clexana gecsem bu defada korkuyorum birşey olursa diye anliyacagin benim iğne çözüm bi hayli karisik..

Bende 3500 hibor kullaniyirum bide tabi aspirin filan..hayirlisi bakalim daha çok küçük biraz büyüsüne belki yeni doktor arayisina gecerim..Kadana uygun doktor bulmak o kadar zorki..

senin mutasyonun neydi nerde yaşıyosun canım .kan pıhtılaşması nedeniyle düş yap dua ve sohbet paylaşım alanına yaz orda doğum yapmış çok arkadaş var.özellikle ist ankaradaysan daha çok seçenek var.bende maraştayım burda zaten yokta adanada arıyorum.

Amasyadym malasef burada pek seçenek yok.bende de mthfr 677 1298 rakamlarinu yanlis yazmis olabilirim bu ikisinde faktör 5 de protein c de mutasyon var..bakalim allah hakkimizda bu bebeği hayirli kilar inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…