Canım prothrombin zamanını benden de hematolog istemişti , ne anlama geldiğini doktora sorup not almıştım..Sanırım benim de normal aralıkta değildi , o yüzden sormuş olmalıyım ..Hasta dosyam yanımda değil , yarın bakıp yazacağım söz ..Ama hematolog onun üzerinde çok durmadı , onu hatırlıyorum , önemli olan Faktör 5 ler , MTFHR ve PAI-1 gen mutasyonu ..Asıl pıhtılaşma sorununu belirleyen faktörler bunlarmış canım , hematolog söylemişti... O yüzden panik yapma...Sevgiler..papatya süreyya canım sen bi baksan tahlilime şimdiden teşekkür edrim
Canım rica ederim , sanırım eşin de çok araştırdıkça daha çok endişeleneceğini kafanın karışacağını düşünüyor , o yüzden öyle davranmıştır ..Yoksa onlar da bizim kadar stres çekiyorlar bence...Yalnız olursa olur demekle olmuyor canım , bizim durumumuzda iyi bi doktor bulmak çok önemli...Burada topu topu iki prof var 2. düşüğümden sonra pıhtılaşma sorunum olduğunu bile bulamadılar ..Son derece basit , pıhtılaşma tetkiki istemeleri yeterliydi ...En az 0, 6 lık iğne kullanacak durumda olmama rağmen ,gittiğim prof un bana " yani tedbir olarak bi sonraki hamilelikte aspirin önericem " dediğini düşün...Tam bir skandal...Araştırmalarımı , teşhisimi Hacettepe doktorları yaptılar , sağolsunlar...Neyse ki şimdi buradan çok iyi bi doçent buldum , ona çok güveniyorum.. Yani doktor çok önemli canım.. Eşini ikna edip gitmeye çalış.. Zaten Cüneyt Beye gidersen başka doktora gitmezsin , bi daha doktor değiştirme ihtiyacı duyacağını sanmam...papatyacım teşekürederim ilgine bende google da arattım buldum adres telefou ama eşime söyledim gideliimmi diye o da bana yeter kafayımı yedin sen zaten migrenin var tutacak yine stresten olursa olur olmazsa olmaz bırak artık dedi.bende ağladım ağladım sinir oldum yani.karar verdim bırakacam herşeyi zaten eşim bu siteye girmeme bile kızıyo kendikendine okuyup evham yapıyosun diyor ben ondan gizli evde olmadığı zamanlarda giriyorum.ay bu erkekler ne zaman anlar acaba bizleri çok merak ediyorum.neyse canlarım birden içimi döktüm sizede kusura bakmayın sıktım
Canım prothrombin zamanını benden de hematolog istemişti , ne anlama geldiğini doktora sorup not almıştım..Sanırım benim de normal aralıkta değildi , o yüzden sormuş olmalıyım ..Hasta dosyam yanımda değil , yarın bakıp yazacağım söz ..Ama hematolog onun üzerinde çok durmadı , onu hatırlıyorum , önemli olan Faktör 5 ler , MTFHR ve PAI-1 gen mutasyonu ..Asıl pıhtılaşma sorununu belirleyen faktörler bunlarmış canım , hematolog söylemişti... O yüzden panik yapma...Sevgiler..
kızla herkese slm. bebişim 850 gr olmuş gayet sağlıklı dedi doktorum. 50 lik şeker yüklemem yüksek 100lük normal çıkmıştı ya yine de şekerli ve karbonhidratlı şeylere dikkat etmem gerekiyormuş. yaa bugün lütfü beye sinir oldum niye derseniz ultrasyona girmemizle çıkmamız inanın tam 5 dk sürdü. eşim de bende çok sinirlendik biz bir ay beklişyoruz bebeğimizi görcez diye 5 dk bile sürmüyor üstelik 250 ytl yi de bayılıyorsun bi güzel 5 dk için. neyse bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama artık sanki lütfü hoca eskisi gibi ilgilenmiyor.:umursamaz:
Canım sonuçlarına bakar mısın , faktör 5 ler , MTHFR yok mu ? Bunlara bakılarak iğne veriliyor diye biliyorum ben...Hatta eminim..Sana kaçlık iğne verdi? Hematoloğa gittin mi canım ?peki papatya benim doktorum faktörleri daha görmeden bana ignelerin raporunu çıkarttırdı ben anlamadım nasıl oluyor
kızla herkese slm. bebişim 850 gr olmuş gayet sağlıklı dedi doktorum. 50 lik şeker yüklemem yüksek 100lük normal çıkmıştı ya yine de şekerli ve karbonhidratlı şeylere dikkat etmem gerekiyormuş. yaa bugün lütfü beye sinir oldum niye derseniz ultrasyona girmemizle çıkmamız inanın tam 5 dk sürdü. eşim de bende çok sinirlendik biz bir ay beklişyoruz bebeğimizi görcez diye 5 dk bile sürmüyor üstelik 250 ytl yi de bayılıyorsun bi güzel 5 dk için. neyse bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama artık sanki lütfü hoca eskisi gibi ilgilenmiyor.:umursamaz:
Canım sonuçlarına bakar mısın , faktör 5 ler , MTHFR yok mu ? Bunlara bakılarak iğne veriliyor diye biliyorum ben...Hatta eminim..Sana kaçlık iğne verdi? Hematoloğa gittin mi canım ?
of kızlar 2 gundur gözüme uyku girmiyor baş ağrısı bile doğru dürüst çekmemiştim şu 2 gune kadar ki normalde çok ağrırdı.ama o kadar stres yaptım kı ben en erken 1 ağustos da alır diye düünürken.birden telaş yaptım.salya sümük ağlıyorum hala inanamıyorum 4 gun sonra bebeğimi göreceğime
giderim tabiki senin dediğin doktor prof falan mı ismi ne[/QUOTE .!.:benm doktorum dokuz eylülün tüp bebek şefiydi ozmanlar.doç.dr.erbil doğan.
babyprin tedavülden kalkmıstı geri gelmişmi*unuttum yazmayı 0.8lik birde beybiprın
ayyyyyy csnım ya ne guzel az kaldı cok.ne heyecanlısındır dımı.ay ben bıle heyecan yaptım sımdı.yakında gelgıtın nazlının ve selvıhanın mınık bebıslerınıde gorucez....az kaldı.rabbım en kolay hayırlı ve saglıklı bı sekılde kurtarsın ınsallah canım.dualarım senle.hepınızle...
sidocum nasılsın?bebişin nasıl*
ohhhh ne güzel demek minik prenses 850 gr olmuş sağlığı yerinde çok sevindim doktorlara gelince hepsie aynı boşver allahın izniyle çoğu gitti azı kaldı dayan biraz işallah kızını doya doya koklayacağın günler yakın darısı bana bende bi gelebilsem 26 cı haftalara neyse canım öptüm kendine ve bebişine iyi bak
Bkalecim , gözün aydın canım ..Maşallah kızına..Lütfü bey sana ayrıntılı organ tarama testi yaptı mı , o ne kadar sürdü merak ediyorum...Benim buradaki doktorumun her muayenesi en az 45 dk sürüyor ve soracağınız şeyler var mı diye mutlaka soruyor...Sen zaman zaman kan akımını kontrol etmesini filan iste..Haklısın biz herşeyin yolunda olduğundan emin olmak için uzun muayene istiyoruz..Haklıyız bence...
benm doktorum dokuz eylülün tüp bebek şefiydi ozmanlar.doç.dr.erbil doğan.
çok sağol peki sen hastanedeki özeline mi muayene oluyordun randevu alıyor muydun?
benm doktorum dokuz eylülün tüp bebek şefiydi ozmanlar.doç.dr.erbil doğan.
çok sağol peki sen hastanedeki özeline mi muayene oluyordun randevu alıyor muydun?
hastanedeki özeline gidiyordum.randevulu yine..
selam kızlar ben de PAI 4G/5G rahatsızlığı var bu da bi tür pıhtılaşma bozukluğuymuş. 2 gündür forumu okudum ama benimle aynı rahatsızlığı olan birini bulamadım.LÜTFEN bu rahatsızlık hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşsın.aynı zamanda mtfhr c677t heterezigotum. hamile kalmadan önce neler kullanmalıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?