- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ben de mi yapsam öyleben bir sure gizlice ictim yani doktor keselim demisti ben kesmeye korktum haftada 2 fln ictim sonra muayeneye gttigim de tekrar sordum baslayalim mi diye hayir dedi yine oyle diyince biraktim 1gun icip 2 gun içmiyordum napim cok korkuyordum tek igne yetersiz gelir diye hala da korkuyorum
Kötu ornek olmayayim canim sen bilirsinBen de mi yapsam öyle
Doktora gittim bugün, 3 haftadır clexane kullanıyorum sadece coraspin bıraktım acaba bi sıkıntı var mı beslenen damarlarında vs dedim baktı cok sükür hersey normal olması gerektigi gibi haftasıyla uyumlu dedi cok sükür rahatladım :) ama herhalde ben 30 haftaya kadar rahat nefes alamayacagım vay ilac dozu yetti mi vay iyi mi diye :)Kötu ornek olmayayim canim sen bilirsin
iyi canim cok şükür rahat etmissindir 35.haftada kesiliyormuş igne heralde ben ondan sonra napacam diyorum doguma kadar 2-3 hafta ignesiz nasil gececek diyorum :))Doktora gittim bugün, 3 haftadır clexane kullanıyorum sadece coraspin bıraktım acaba bi sıkıntı var mı beslenen damarlarında vs dedim baktı cok sükür hersey normal olması gerektigi gibi haftasıyla uyumlu dedi cok sükür rahatladım :) ama herhalde ben 30 haftaya kadar rahat nefes alamayacagım vay ilac dozu yetti mi vay iyi mi diye :)
Ben 30da doğurmak istiyom bitsin bu stres diyeiyi canim cok şükür rahat etmissindir 35.haftada kesiliyormuş igne heralde ben ondan sonra napacam diyorum doguma kadar 2-3 hafta ignesiz nasil gececek diyorum :))
Allah korusun oyle deme yine de :)Ben 30da doğurmak istiyom bitsin bu stres diye
Yaklaşık 3 hafta oldu canım gideli yarın tekrar gidicem bakalım cok korkuyrm sizinde düşükler lekelimi olduEn son ne zaman doktora gittin?
Bu lekelenmelerini biliyor mu? Bence bilmiyorsa haberdar etmelisin
Evet ona göre sorcam bakalım gebelik düşünence siz iğne kullanıyo msnz size ne ddi doktorBence birkac doktora daha gidin sonuçlarınızı gösterin ona gore karar verirsiniz fikir almakta fayda var
Ilk dusugumde kanama olmustu ama kurtaj oldum.Yaklaşık 3 hafta oldu canım gideli yarın tekrar gidicem bakalım cok korkuyrm sizinde düşükler lekelimi oldu
35 te kesilmesinin Sebebi fetusle anne arasindaki kan akisina olumsuz etkisi oldugu icinmis.iyi canim cok şükür rahat etmissindir 35.haftada kesiliyormuş igne heralde ben ondan sonra napacam diyorum doguma kadar 2-3 hafta ignesiz nasil gececek diyorum :))
Canım senı merak ediyodum gorustun demek doktorla. Hatırlısı olsun inşallah. Başlıcakmısın tedavıye karar verdınmıTeşekkür ediyorum.doktorum da temiz olmasına rağmen kanal filmimi çekip pgt li tüp bebek önerdi
Geçmiş olsn cnm rabbim bi daha yaşatmasınIlk dusugumde kanama olmustu ama kurtaj oldum.
Ikincisi zaten kalp atisi durmustu oyle kurtaj oldum
Sonuncu kimyasalda kanama adete gore daha yogun ve agrili idi.
evet canim kullaniyorum mthfr ikisi heterezigot F13V34L heterezigotEvet ona göre sorcam bakalım gebelik düşünence siz iğne kullanıyo msnz size ne ddi doktor
Canım selamlar burada mesaj sayısı fazla bu haftadır okumaya çalışıyorum hep ara ara mthfr1298ve paı heterezigot çıktı benimİnşallah canım. Kontrole gttıgınde ultrasonla gorunur zaten içerde kanama olup olmadıgı ama durduysa yoktur zaten inşallah. Benım mthfr a bıde paı heterezıgot. hematolog bana pıhtılaşmam olmadıgını ve sadece ignenın yeterli oldugunu söyledi. hap fazla sulandırır kanama yapar düşük riski olur dedı Allah korusun. Ama kadımdogumcum hem hap hem igne dedi. Acaba dedim öylemi oldu sende çokmu sulandı yani kanın diye. Hayırlısı olsun inşallah sen şimdi hamılesın bızede dua et :)
Göbekten yapsana iğneyiMerhaba arkadaşlar sayfaya biraz baktım ama kendi problemimle ilgili tam bilgi göremedim benim faktör v leiden ve mthfr c677t genlerimde heterozigot var 2 haftadr clexan ve corospin kullanyrm ama bacaklarım kızarmaya başladı tüp bebek doktrm şehirdışında bacaklrmn fotosunu attım iğne ve aspirini kes hemen dedi bacaklarmdaki kılcal damarlarm catlamış daha kese bile görmedik başına böyle bişey gelen var mı ilaçları bırakmaktanda korkuyrm ama kötüye giderse diyede korkuyorum
Göbekten yaptıryrdum hergün acilde göbekte iğne yerlerim mor ztn orda sıkıntı yok ama kanım fazla sulandıgı için bacaklarımda kırmızı kırmızı damarlar oluştu doktor kılcal damarlarn çatlamş iğne ve aspirini kes dedi bende kesersem de tehlikeli olur mu diye korkyrm baktım burda hiç başına böyle bişey gelen yok galibaGöbekten yapsana iğneyi
hamilemisiniz sonuc icin mi bekliyorsunuz tüp bebek sanirimGöbekten yaptıryrdum hergün acilde göbekte iğne yerlerim mor ztn orda sıkıntı yok ama kanım fazla sulandıgı için bacaklarımda kırmızı kırmızı damarlar oluştu doktor kılcal damarlarn çatlamş iğne ve aspirini kes dedi bende kesersem de tehlikeli olur mu diye korkyrm baktım burda hiç başına böyle bişey gelen yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?