Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben de mi yapsam öyle

Kötu ornek olmayayim canim sen bilirsin
Doktora gittim bugün, 3 haftadır clexane kullanıyorum sadece coraspin bıraktım acaba bi sıkıntı var mı beslenen damarlarında vs dedim baktı cok sükür hersey normal olması gerektigi gibi haftasıyla uyumlu dedi cok sükür rahatladım :) ama herhalde ben 30 haftaya kadar rahat nefes alamayacagım vay ilac dozu yetti mi vay iyi mi diye :)

iyi canim cok şükür rahat etmissindir 35.haftada kesiliyormuş igne heralde ben ondan sonra napacam diyorum doguma kadar 2-3 hafta ignesiz nasil gececek diyorum :))

kızlar merhaba ben ankaradan burda çok güzel bilgiler öğreniyoruz ben mesela kan pıhtılaşma testini doktorlara güvensem yaptırmayacaktım benim ilk gebeliğim 8 haftada kalp atışı durması sonucunda gitti ve her doktor ilk gebeliklerin %70 böyle sonlanır dedi tabi ben de baya araştırdım netten özellikle kadınlar klubün de baktığım herkesin düşükten sonra kan pıhtılaşması çıkmış tabi ki benim de zekai tahirde genetik bölümüne gittim ve ailemde kan pıhtılaşması olduğunu söyledim onlarda yapmak zorunda kaldılar ve sonucum bu çıktı FV LEIDEN : HETEROZİGOT FII (PROTHROMBİN) : NORMAL şimdi akay da adnan hocaya gidiyorum ve hamileyim çok korkularım var aynı sizin gibi en son 1000 deydi beta hcg bu cumartesi gidecem doktor hemen clexan 4000 mg iğneye başlattı her akşam 1 tane vuruyorum birde folik asit kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum bu iğne yeterlimi sizce bilgi amaçlı detaylı yazdım belki birisine yardımım olur burda bilgi alışverişi çok güzel herkese sağlıklı günler allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Canım selamlar burada mesaj sayısı fazla bu haftadır okumaya çalışıyorum hep ara ara mthfr1298ve paı heterezigot çıktı benim
16 haftalık hamileyim. Soyle ki bir düşük yaptım. Sonra tüp bebek ilk tedavide oldu dr koruma amaçlı cleaxne 0,4 vermişti. Ancak 6.haftada kanama alanı oldu ve yaklaşık 20 gün bıraktım. 10.haftada tekrar yapmaya başladım. Genetik sonucumuz aynı olduğu için yazmak istedim. Kadın dogumcum ayrıntılı ultrason da 21.haftada perinatolog karar versin devam etmesi konusuna dedi..sen nasılsın şimdi ve ben başka bişey yapmalı mıyım acaba

Merhaba arkadaşlar sayfaya biraz baktım ama kendi problemimle ilgili tam bilgi göremedim benim faktör v leiden ve mthfr c677t genlerimde heterozigot var 2 haftadr clexan ve corospin kullanyrm ama bacaklarım kızarmaya başladı tüp bebek doktrm şehirdışında bacaklrmn fotosunu attım iğne ve aspirini kes hemen dedi bacaklarmdaki kılcal damarlarm catlamış daha kese bile görmedik başına böyle bişey gelen var mı ilaçları bırakmaktanda korkuyrm ama kötüye giderse diyede korkuyorum

Göbekten yapsana iğneyi

Göbekten yapsana iğneyi
Göbekten yaptıryrdum hergün acilde göbekte iğne yerlerim mor ztn orda sıkıntı yok ama kanım fazla sulandıgı için bacaklarımda kırmızı kırmızı damarlar oluştu doktor kılcal damarlarn çatlamş iğne ve aspirini kes dedi bende kesersem de tehlikeli olur mu diye korkyrm baktım burda hiç başına böyle bişey gelen yok galiba

hamilemisiniz sonuc icin mi bekliyorsunuz tüp bebek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…