Canım senin hangi genlerde vardıdoktorunuzun ismi nedir
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bir düşüğüm var genetik test sonucu 2 gende heterozigot mhrf677 1258 çıktı bnmle aynı gende olanlarınız var mı ne kullandınız doktor ne önerdiBnde clexene kullaniyorum canim 0.4luk bnm suan 1 kutum bitti 1 kutum kaldi insaah bende bulurum
Bn homozigot grubundanim canimMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bir düşüğüm var genetik test sonucu 2 gende heterozigot mhrf677 1258 çıktı bnmle aynı gende olanlarınız var mı ne kullandınız doktor ne önerdi
Teşekkür ediyorum.doktorum da temiz olmasına rağmen kanal filmimi çekip pgt li tüp bebek önerdiBize yapılan da kromozom analizi, farklı birşey değil. Sizin kromozom analizinizde translokasyon yoktur yazıyorsa, 46xx veya 46xy yazıyorsa sıkıntı yok demektir. Bende 46xx, t(13;14), q(21;23) gibi birşeyler yazıyor, bu translokasyon var demek.
Pdgyi yanlış yazmışım, pgd olacaktı, genetik tanılı tüp bebek yani. Rahme koymadan önce embriyonun dnasını inceleyip bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar.
Evet kromozom analizinde çıkıyor. 46xx veya 46xy yazıyorsa, translokasyon yoktur yazıyorsa temiz çıkmış demektir.
Teşekkür ediyorum.doktorum da temiz olmasına rağmen kanal filmimi çekip pgt li tüp bebek önerdi
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bir düşüğüm var genetik test sonucu 2 gende heterozigot mhrf677 1258 çıktı bnmle aynı gende olanlarınız var mı ne kullandınız doktor ne önerdi
Geçmiş olsun canım. Benim de 2 mthrf genim heterozigot. Burdaki arkadaşlara genelde yüksek doz folik asit ve kompleks b vitamini öneriyor doktorları. Hepsi değil ama bir kısmı ilave olarak da gebelik süresince kan sulandırıcı da kullanıyor.
Ben yabancı doktorların paylaşımlarına istinaden yapay folik asit yerine doğal bileşik olan folat/metilfolat, yapay b12 yerine de metilb12 kullanıyorum. Bunları biz daha kolay sindirebiliyoruz ve homosisteinimiz çok yükselmediği için kan sulandırıcıya gerek kalmıyor. Söylediğim gibi kendi tecrübem bu, tecrübemi paylaşmak için yazdım, kimse doktoruna danışmadan uygulamasın.
1 dış gebeliğim 2 de 8 haftalık düşüğüm var canım. Şu an hamile değilim, vitaminle vs hazırlık yapıyorum, önümüzdeki ay inş başlıycam denemeye.Canım çok teşekkür ederim bilgilerin için bnm bir düşük sonrası bu tahlil yapıldı birde enfeksiyon vardı bnde senin düşüğün var mı cnm hamile msn bb şuan sadece folik asit içiyrm birde fmf var bende kolsin içiyrm
Canım iğne kullanacak msn1 dış gebeliğim 2 de 8 haftalık düşüğüm var canım. Şu an hamile değilim, vitaminle vs hazırlık yapıyorum, önümüzdeki ay inş başlıycam denemeye.
Tahlil yaptırcam, sonucuna göre doktor karar vericek canımCanım iğne kullanacak msn
Anldm cnm şuan bnde d vitamini de içiyrm çok düşük çıktı senin vitamin değerlrn nslTahlil yaptırcam, sonucuna göre doktor karar vericek canım
Hepsi normal ama kompleks vitamin kullanıyorum folat ve b içinAnldm cnm şuan bnde d vitamini de içiyrm çok düşük çıktı senin vitamin değerlrn nsl
a1298c homozigotCanım senin hangi genlerde vardı
çok düşük derken kac cikti yada normali kac olmaliAnldm cnm şuan bnde d vitamini de içiyrm çok düşük çıktı senin vitamin değerlrn nsl
Benim 7 çıktı normali 30 ün üstünde olması gerekiyormuşçok düşük derken kac cikti yada normali kac olmali
benim 24 cikti doktor normal dediBenim 7 çıktı normali 30 ün üstünde olması gerekiyormuş
yok hic ilac kullanmadimEvet cnm senin iyiymiş ilaç kullandın mı d vitamini için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?