Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkür ediyorum.doktorum da temiz olmasına rağmen kanal filmimi çekip pgt li tüp bebek önerdi

Teşekkür ediyorum.doktorum da temiz olmasına rağmen kanal filmimi çekip pgt li tüp bebek önerdi

Kanal filmi ne canım? Tüplerinin mi filmini çekti?
Tek gen rahatsızlığı mı çıktı daha önce yoksa düşük sayın mı çok, neden pgd önderdi doktorun?

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bir düşüğüm var genetik test sonucu 2 gende heterozigot mhrf677 1258 çıktı bnmle aynı gende olanlarınız var mı ne kullandınız doktor ne önerdi

Geçmiş olsun canım. Benim de 2 mthrf genim heterozigot. Burdaki arkadaşlara genelde yüksek doz folik asit ve kompleks b vitamini öneriyor doktorları. Hepsi değil ama bir kısmı ilave olarak da gebelik süresince kan sulandırıcı da kullanıyor.

Ben yabancı doktorların paylaşımlarına istinaden yapay folik asit yerine doğal bileşik olan folat/metilfolat, yapay b12 yerine de metilb12 kullanıyorum. Bunları biz daha kolay sindirebiliyoruz ve homosisteinimiz çok yükselmediği için kan sulandırıcıya gerek kalmıyor. Söylediğim gibi kendi tecrübem bu, tecrübemi paylaşmak için yazdım, kimse doktoruna danışmadan uygulamasın.

Canım çok teşekkür ederim bilgilerin için bnm bir düşük sonrası bu tahlil yapıldı birde enfeksiyon vardı bnde senin düşüğün var mı cnm hamile msn bb şuan sadece folik asit içiyrm birde fmf var bende kolsin içiyrm

1 dış gebeliğim 2 de 8 haftalık düşüğüm var canım. Şu an hamile değilim, vitaminle vs hazırlık yapıyorum, önümüzdeki ay inş başlıycam denemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…