Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim de vitamin d 12 idi Igne olarak aldim ama yazin ara verdim gunesten alayim diye. Gecen ay bir doz igne yedim, olcturdum 63 cikti.
D vitamini duzeyinizi olcturmeden takviye olarak almayin.

Kızlar selam, recep has perinatolog giden bilen var mı? Benim mtfhr 677 mtfhr 1298 ve faktör V heterozigot, pai1 serpine homozigot. Protein c ve s değerlerim normal ANA testim negatif yani biyokimya kan testim normal, genlerde mutasyon var. Hamilelik başından beri clexane coraspin iciyordum bana coraspine gerek yok dedi recep hoca ve bıraktım sadece günde 1 clexane vuruyorum ve bebeğime bişey olacak diye cok korkuyorum. Fikri olan var mı?

Benim de öyle 2 genim heterozigot mtfhrler clexane kullanıyorum folik asiti 3 ay dolunca kesti doktor acaba yanlıs mı yaptılar?

Lütfen bana akıl verin şuan folik asit de kullanmıyorum doktor balık yağı multivitamin osteozinc ve ferrum iciyorum bir de clexane vuruyorum

Canım mhrt bnmde 677 ve diğeri 1258 seninde mi öyle bana gerek yok iğneye ddi doktor

Benim de vitamin d 12 idi Igne olarak aldim ama yazin ara verdim gunesten alayim diye. Gecen ay bir doz igne yedim, olcturdum 63 cikti.
D vitamini duzeyinizi olcturmeden takviye olarak almayin.
Canım d vitamini için mi iğne kullandın çok yağlı demişti bana doktor etkili oldu mu cok acıdı mı hamile msn şuan cnm

Canım d vitamini için mi iğne kullandın çok yağlı demişti bana doktor etkili oldu mu cok acıdı mı hamile msn şuan cnm
Bana doktor en etkili Igne olarak Yemen demisti ben de tamam dedim. Aci olayi da cok hafif oluyor. Eger penisilin yediysen ondan daha hafif. Penadur la kiyaslanamaz bile. Su an gebe degilim ancak gectigimiz ay kimyasal gebelik yasadim.

Anladım canım cok geçmiş olsun bnde 5 haftalık düşük yaptım halen lekelenmem oluyor şuan korkuyrm bnde yok d vitamini için hiç iğne olmadım

Anladım canım cok geçmiş olsun bnde 5 haftalık düşük yaptım halen lekelenmem oluyor şuan korkuyrm bnde yok d vitamini için hiç iğne olmadım
Gecmis olsun. Kurtaj oldu mu peki? Benim Ilk dusugumde kurtajla temizleyelim parca kalmasin demisti doktorum. Igne oyle aciyacak korkulacsk bir sey degil. Biz rutinimize kattik d vitaminini, esim de yaptiriyor. Hatta b12 yi de Igne olarak aliyorduk ama onun da metil formunu bulduk Artik pastil gibi metil formunu aliyoruz.

Yok canım kendiliğinden düştü kürtaj olmadım parça da kalmamış doktor kontrol etti ama neden lekelenmem oluyor anlamadım korkuyrm da bayağı oldu çünkü düşük yapalı

Canim ben de hem iğne hem aspirin kullaniyordum kanama yapti kanama yapinca gunde yarim aspirin ictim bu sefer de 15 gunun sonunda lekelenme yapti tamamen aspirini kestik artik sadece igne vuruluyorum pihtilasma mthfr677 mthfr1298 F13V34L heterezigot pai de 4g5g yaziyor bende korkuyorum tek igneye ama yapacak birsey yok limon tuket salatalara fln bolca sıkıyorum Allahim bebeklerimizi korusun insallah igneyi ne zamana kadar gobekten vuruldunuz derken kacinci haftaya kadar gobek demek istedim yani bacaga gecsem mi artik diyorum

Morartmıyosan bence gittiği yere kadar göbeğe vur. Ya ben hic kanama yasamadım ama doktor belkide yapar ağır gelebilir dedi bıraktı. Haklısın 1 bardak limonlu su icmeli. Ben gizlice asprin icsem diyorum ama korkuyorum

Morartmıyosan bence gittiği yere kadar göbeğe vur. Ya ben hic kanama yasamadım ama doktor belkide yapar ağır gelebilir dedi bıraktı. Haklısın 1 bardak limonlu su icmeli. Ben gizlice asprin icsem diyorum ama korkuyorum
ben bir sure gizlice ictim yani doktor keselim demisti ben kesmeye korktum haftada 2 fln ictim sonra muayeneye gttigim de tekrar sordum baslayalim mi diye hayir dedi yine oyle diyince biraktim 1gun icip 2 gun içmiyordum napim cok korkuyordum tek igne yetersiz gelir diye hala da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…