Aynen canm seninle başka sayfada konuşmuştk sanrm sonuç pozitif şimdilk ama transfer gününden beri kullanıydm bacaklrm çok kötü oldu kırmızı kırmızı clexan ve coraspinin yan etkilerinde varmş doktor o yüzden ikisnide bıraktrdı ama bu sefer de acaba coraspirini içsem mi diormhamilemisiniz sonuc icin mi bekliyorsunuz tüp bebek sanirim
Bende böyle bi mesaj arıydum benim oldu göbekten yaptırıyodum clexanı ama bacagımın diz kapak altı yerleri kırmızı kırmızı belrgin çizgiler oldu doktor kılcal damarlar çatlamş iğne ve corasprini kes dedi bana sen ne yapmştn kestin mi ilaçları kesince geçiyo mu ama kesmekte zararlı olur mu kimerhaba kizlar celexane kullananlar vucudunuzda ufak morluklar oldu mu igne vurdugunuz yeri demiyorum herhangi yerde kendiliginden olusan morluk oldu mu?
aspirini kesmistik canim birde bazi testler yapti doktor pihtilasma suresi fln onlara normal dedi morlukta 3-5gun sonra gecti sende o testleri yaptirBende böyle bi mesaj arıydum benim oldu göbekten yaptırıyodum clexanı ama bacagımın diz kapak altı yerleri kırmızı kırmızı belrgin çizgiler oldu doktor kılcal damarlar çatlamş iğne ve corasprini kes dedi bana sen ne yapmştn kestin mi ilaçları kesince geçiyo mu ama kesmekte zararlı olur mu ki
Tamam canm saol pazartesi için aldım randevu dediğin testleri sorayım ona göre tekrar karar verilir heraldeaspirini kesmistik canim birde bazi testler yapti doktor pihtilasma suresi fln onlara normal dedi morlukta 3-5gun sonra gecti sende o testleri yaptir
sonucunun pozitif olmasina sevindim iğneyi yaptığım yerlerde morarma oluyordu ama bacaklarimda olmamisti limonlu su tüketmeye dikkat etTamam canm saol pazartesi için aldım randevu dediğin testleri sorayım ona göre tekrar karar verilir heralde
Tamam canım limonlu suda içiyim saolsnsonucunun pozitif olmasina sevindim iğneyi yaptığım yerlerde morarma oluyordu ama bacaklarimda olmamisti limonlu su tüketmeye dikkat et
morarma olmasi kanin fazla sulandigina isaret edebilir sen once testleri yaptir kan cok sulandiysa limonlu su daha da sulandirabilir şuan igneye devam mi kestin miTamam canım limonlu suda içiyim saolsn
O zmn şimdilik pek bişey yapmayım ben yarın testin sonucuna göre içerim limonlu su..Yok dün kestim iğneyi hatta hapıda kes dedi doktor ama ben eşimden gizli coraspini içtim ikisinide birden kesmek istemedimmorarma olmasi kanin fazla sulandigina isaret edebilir sen once testleri yaptir kan cok sulandiysa limonlu su daha da sulandirabilir şuan igneye devam mi kestin mi
kanı sulandigi icin mi bilmiyorum ama kılcal damarlarin kanamasinin sebebi olarak damarlar normalden fazla genişlediği için diye biliyorum igneyi ve hapi kesti deyince onun icin limonlu su tavsiye ettim tabiki yanlis yönlendirmek istememmorarma olmasi kanin fazla sulandigina isaret edebilir sen once testleri yaptir kan cok sulandiysa limonlu su daha da sulandirabilir şuan igneye devam mi kestin mi
Yarın ki testte belli olur artık eğer tekrardan ilaçlara devam derse doktor limonlu su içmem daha da sulanmasn diye ama kullanmycan ilaçları derse limonlu su ve maden suyu içerim önlem amaçlı maden suyununda kanı sulandrma etkisi varmışkanı sulandigi icin mi bilmiyorum ama kılcal damarlarin kanamasinin sebebi olarak damarlar normalden fazla genişlediği için diye biliyorum igneyi ve hapi kesti deyince onun icin limonlu su tavsiye ettim tabiki yanlis yönlendirmek istemem
Canım ben de 21.haftada gidicem aldım randevu mhfrc-a ve pai Heterezigot. Bakilim ne diyecek. Kadın doğum doktoru recep hocanın kararına göre ilaç alırsın dedi. Nasıl geçti senin muayene inşallah herşey yolundadır..Kızlar selam, recep has perinatolog giden bilen var mı? Benim mtfhr 677 mtfhr 1298 ve faktör V heterozigot, pai1 serpine homozigot. Protein c ve s değerlerim normal ANA testim negatif yani biyokimya kan testim normal, genlerde mutasyon var. Hamilelik başından beri clexane coraspin iciyordum bana coraspine gerek yok dedi recep hoca ve bıraktım sadece günde 1 clexane vuruyorum ve bebeğime bişey olacak diye cok korkuyorum. Fikri olan var mı?
Benim testlerimi kadın doğum doktorum yapmştıArkadaşlar mrb bende 3 düşük yaptim kan pıhtılaşması varmi yokmu dye hangi bölüme gitmem lazım bilgi verirmisiniz rica etsem
eğitim araştırma hastanesinde kadın doğuma gittim testlerin yapılmasını rica ettim genetiğe yolladılar genetik dokroruda testleri istediArkadaşlar mrb bende 3 düşük yaptim kan pıhtılaşması varmi yokmu dye hangi bölüme gitmem lazım bilgi verirmisiniz rica etsem
Benim testlerimi kadın doğum doktorum yapmştı
Teşekkürler kızlar ama sanki bi bolum çok daha detaylı araştırıyor ondan dedim bi dr umla görüşeyimeğitim araştırma hastanesinde kadın doğuma gittim testlerin yapılmasını rica ettim genetiğe yolladılar genetik dokroruda testleri istedi
Eşdeger olarak size hangi iğneyi söylediler?Kızlar clexane iğne bulamıyorum siz nereden buluyorsunuz?onunla eşdeğer başka bir iğne söylüyorlar
Üniversitelerin tıbbi genetik bölümü ayrıntılı inceliyorTeşekkürler kızlar ama sanki bi bolum çok daha detaylı araştırıyor ondan dedim bi dr umla görüşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?