Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hamilemisiniz sonuc icin mi bekliyorsunuz tüp bebek sanirim
Aynen canm seninle başka sayfada konuşmuştk sanrm sonuç pozitif şimdilk ama transfer gününden beri kullanıydm bacaklrm çok kötü oldu kırmızı kırmızı clexan ve coraspinin yan etkilerinde varmş doktor o yüzden ikisnide bıraktrdı ama bu sefer de acaba coraspirini içsem mi diorm

merhaba kizlar celexane kullananlar vucudunuzda ufak morluklar oldu mu igne vurdugunuz yeri demiyorum herhangi yerde kendiliginden olusan morluk oldu mu?
Bende böyle bi mesaj arıydum benim oldu göbekten yaptırıyodum clexanı ama bacagımın diz kapak altı yerleri kırmızı kırmızı belrgin çizgiler oldu doktor kılcal damarlar çatlamş iğne ve corasprini kes dedi bana sen ne yapmştn kestin mi ilaçları kesince geçiyo mu ama kesmekte zararlı olur mu ki

aspirini kesmistik canim birde bazi testler yapti doktor pihtilasma suresi fln onlara normal dedi morlukta 3-5gun sonra gecti sende o testleri yaptir

Tamam canm saol pazartesi için aldım randevu dediğin testleri sorayım ona göre tekrar karar verilir heralde
sonucunun pozitif olmasina sevindim iğneyi yaptığım yerlerde morarma oluyordu ama bacaklarimda olmamisti limonlu su tüketmeye dikkat et

morarma olmasi kanin fazla sulandigina isaret edebilir sen once testleri yaptir kan cok sulandiysa limonlu su daha da sulandirabilir şuan igneye devam mi kestin mi
O zmn şimdilik pek bişey yapmayım ben yarın testin sonucuna göre içerim limonlu su..Yok dün kestim iğneyi hatta hapıda kes dedi doktor ama ben eşimden gizli coraspini içtim ikisinide birden kesmek istemedim

morarma olmasi kanin fazla sulandigina isaret edebilir sen once testleri yaptir kan cok sulandiysa limonlu su daha da sulandirabilir şuan igneye devam mi kestin mi
kanı sulandigi icin mi bilmiyorum ama kılcal damarlarin kanamasinin sebebi olarak damarlar normalden fazla genişlediği için diye biliyorum igneyi ve hapi kesti deyince onun icin limonlu su tavsiye ettim tabiki yanlis yönlendirmek istemem

Yarın ki testte belli olur artık eğer tekrardan ilaçlara devam derse doktor limonlu su içmem daha da sulanmasn diye ama kullanmycan ilaçları derse limonlu su ve maden suyu içerim önlem amaçlı maden suyununda kanı sulandrma etkisi varmış

Canım ben de 21.haftada gidicem aldım randevu mhfrc-a ve pai Heterezigot. Bakilim ne diyecek. Kadın doğum doktoru recep hocanın kararına göre ilaç alırsın dedi. Nasıl geçti senin muayene inşallah herşey yolundadır..

Arkadaşlar merhabalar, ben hibor 3500 kullanıyorum ancak artık eczanelerde bulmakta çok zorlanıyorum muadili var mı acaba, benim gibi hibor kullanıp değiştiren var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar mrb bende 3 düşük yaptim kan pıhtılaşması varmi yokmu dye hangi bölüme gitmem lazım bilgi verirmisiniz rica etsem

Arkadaşlar mrb bende 3 düşük yaptim kan pıhtılaşması varmi yokmu dye hangi bölüme gitmem lazım bilgi verirmisiniz rica etsem
eğitim araştırma hastanesinde kadın doğuma gittim testlerin yapılmasını rica ettim genetiğe yolladılar genetik dokroruda testleri istedi

Kızlar clexane iğne bulamıyorum siz nereden buluyorsunuz?onunla eşdeğer başka bir iğne söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…