- 3 Temmuz 2018
- 342
- 374
- 53
Merhaba arkadasım bende mthfr1298 homozigot 0.6clexane ve corasprin 100 kullanıyrm 11 haftalk hamileyim dün kontrolde kanama alanı görüldü dr hemen clecane ve aspirini kes dedi bende cesaret edemedm tüp bebek drum sonına kadar kullan iğne ve aspirini dedi. Siz aspirini kesince kanamanz durdu mu kaç haftalıkken kanamalarnz oldu acabaAspirini haftada 2 kullanmanizi doktorunuz mu soyledi bende ayni durumdayim hergun kullandigimda kanama yapti 1 gun durup birgun kullandığımda da lekelenme yapti simdi doktor tamamen kesti
Merhaba canim cok gecmis olsun benim 6 haftalikken kanama 13 haftalikken lekelenmem oldu aspirini kestik ama hic clexane yi kesmedikMerhaba arkadasım bende mthfr1298 homozigot 0.6clexane ve corasprin 100 kullanıyrm 11 haftalk hamileyim dün kontrolde kanama alanı görüldü dr hemen clecane ve aspirini kes dedi bende cesaret edemedm tüp bebek drum sonına kadar kullan iğne ve aspirini dedi. Siz aspirini kesince kanamanz durdu mu kaç haftalıkken kanamalarnz oldu acaba
Çok tesekkur ederim.Canm bende 6 haftalıkken oldu şimdi 11 haftadym içerde kanama alanı varmi simdide.bi kaç dr tanıdıgm var ladın doğumcu a danştm onlarda aspirinş kesmek yeterli demişti bıgun de alamdm bende öyle ypayım ozmn. Kanamanz olmadı değilmi aspirini kestikten sonraMerhaba canim cok gecmis olsun benim 6 haftalikken kanama 13 haftalikken lekelenmem oldu aspirini kestik ama hic clexane yi kesmedik
yok cok şükür olmadi canimÇok tesekkur ederim.Canm bende 6 haftalıkken oldu şimdi 11 haftadym içerde kanama alanı varmi simdide.bi kaç dr tanıdıgm var ladın doğumcu a danştm onlarda aspirinş kesmek yeterli demişti bıgun de alamdm bende öyle ypayım ozmn. Kanamanz olmadı değilmi aspirini kestikten sonra
Çok teşekkür eederım canmyok cok şükür olmadi canim
Kullanmamistim çünkü pıhtılaşma olduğundan haberim yoktu ve doktorum çok ilgisiz di 6 ay boyunca ne kan n idrar testi yapti ilk hamileligimdi bnde tecrübesizdim.cok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasicam diye çok zordu o vakitler çünküCok gecmiss olsun canim Allahim sabirlar versin boyle bir aciyi kimseye yasatmasin insallah cok üzüldümpeki hamileligin boyunca igne ve hap kullanmismiydin insallah birdaha boyle bir acı yasamazsin
Çok geçmiş olsun ben de 24 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Otopsi sonucunda bşy çıkmadı plesentada kanama olmuş denildi. Dediğiniz gibi plesenta kanamasının bir sürü sebebi var; tansiyonun yükselmesi, enfeksiyon, pıhtılaşma vb. Bende de pıhtılaşma çıktı. Sanırım pıhtılaşmadan kaynaklandı
Insallah birdaha boyle birsey yasamazsin canim clexane kullanarak dogum yapan kisi de cokAllaH nasip eder hamile kalirsam cleaxne 0.4 kullancakmisim ama kullananların da kötü sonuclandigini gördüm o yüzden içim içimi yiyo; (
Teşekkür ederim biz kromozom analizi yaptırdık eşimle sonuçları çıkmadığı için korunuyoruz şuan.Çok geçmiş olsun sizede kaldınız mi tekrar hamile pekihangi gendeymis pıhtılaşmaniz
Bende de homozigot 1298 kimi dr sadcee aspirin folik aşit yeterli diyor kimi dr kan sulandırıcı iğne aspirin folik asit kullanılmalı diyor bende arada akaldmArkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım Bugün pıhtılaşma sonucumu aldım
MTHFR(1298C) homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI -1 4G/4G bunla sorunlu genler ne anlama geliyor aynı gende mutasyon olan arkadaşlar bebek sahibi oldu mu ? benim en son kürtajımdan sonra doktor istedı ve bugun pıhtılaşma var dedi iğne ve coraspirin kullanacaksın dedi Genetik doktorum ise onemsiz birsey pıhtılaşmaya yatkınlıgın var dedi bi sonraki gebelikte hap kullan sadece dedi neye kime ınanacagımı şaşırdım lütfen bana yol gösterin((
Canım pıhtılaşma testini nerede yaptırdın?Arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım Bugün pıhtılaşma sonucumu aldım
MTHFR(1298C) homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI -1 4G/4G bunla sorunlu genler ne anlama geliyor aynı gende mutasyon olan arkadaşlar bebek sahibi oldu mu ? benim en son kürtajımdan sonra doktor istedı ve bugun pıhtılaşma var dedi iğne ve coraspirin kullanacaksın dedi Genetik doktorum ise onemsiz birsey pıhtılaşmaya yatkınlıgın var dedi bi sonraki gebelikte hap kullan sadece dedi neye kime ınanacagımı şaşırdım lütfen bana yol gösterin((
Bursada şevket yılmaz hastanesinde yaptırdım canımCanım pıhtılaşma testini nerede yaptırdın?
Hamile misin canım şuan peki ?Bende de homozigot 1298 kimi dr sadcee aspirin folik aşit yeterli diyor kimi dr kan sulandırıcı iğne aspirin folik asit kullanılmalı diyor bende arada akaldm
Hemen yapıyorlar mı? Sorun çıkarıyorlarmış diye duymuştum daBursada şevket yılmaz hastanesinde yaptırdım canım
Ben Manisa'dayım canım. 14.haftada düşük yaşadım. Benim tüp bebek tedavisi ile olmuştu. Belki tüp bebek deyince üçü beklemezler. Bilmiyorum ki. Bu ne saçmalıktır ya zaten acın var bir de doktorları ikna etmeye mi uğraşıcazBenim bir kürtajım var 9. Haftada kalp atışını alamadık 7. Haftada kalbi durmus ancak ailemde pıhtılaşma öyküsü var ablam da da aynı gende aynı sorun vardı 3. Gebeliğinde doktoru yaptırdı ve hemen iğneye basladı sağlıklı bi bebegi var suan biraz minnet rica agla sızla ikna ettim doktoru yoksa bana da yapmıyordu kimi insanlarda 3 kürtaj oldum diyerek yaptırıyor cokda irdelemiyorlar acıkcası sen kac defa kayıp yasadın bursada mı yasıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?