Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aspirini haftada 2 kullanmanizi doktorunuz mu soyledi bende ayni durumdayim hergun kullandigimda kanama yapti 1 gun durup birgun kullandığımda da lekelenme yapti simdi doktor tamamen kesti
Merhaba arkadasım bende mthfr1298 homozigot 0.6clexane ve corasprin 100 kullanıyrm 11 haftalk hamileyim dün kontrolde kanama alanı görüldü dr hemen clecane ve aspirini kes dedi bende cesaret edemedm tüp bebek drum sonına kadar kullan iğne ve aspirini dedi. Siz aspirini kesince kanamanz durdu mu kaç haftalıkken kanamalarnz oldu acaba

Merhaba canim cok gecmis olsun benim 6 haftalikken kanama 13 haftalikken lekelenmem oldu aspirini kestik ama hic clexane yi kesmedik

Merhaba canim cok gecmis olsun benim 6 haftalikken kanama 13 haftalikken lekelenmem oldu aspirini kestik ama hic clexane yi kesmedik
Çok tesekkur ederim.Canm bende 6 haftalıkken oldu şimdi 11 haftadym içerde kanama alanı varmi simdide.bi kaç dr tanıdıgm var ladın doğumcu a danştm onlarda aspirinş kesmek yeterli demişti bıgun de alamdm bende öyle ypayım ozmn. Kanamanz olmadı değilmi aspirini kestikten sonra

yok cok şükür olmadi canim

Cok gecmiss olsun canim Allahim sabirlar versin boyle bir aciyi kimseye yasatmasin insallah cok üzüldüm peki hamileligin boyunca igne ve hap kullanmismiydin insallah birdaha boyle bir acı yasamazsin
Kullanmamistim çünkü pıhtılaşma olduğundan haberim yoktu ve doktorum çok ilgisiz di 6 ay boyunca ne kan n idrar testi yapti ilk hamileligimdi bnde tecrübesizdim.cok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasicam diye çok zordu o vakitler çünkü

AllaH nasip eder hamile kalirsam cleaxne 0.4 kullancakmisim ama kullananların da kötü sonuclandigini gördüm o yüzden içim içimi yiyo; (

Çok geçmiş olsun sizede kaldınız mi tekrar hamile peki hangi gendeymis pıhtılaşmaniz

Çok geçmiş olsun sizede kaldınız mi tekrar hamile peki hangi gendeymis pıhtılaşmaniz
Teşekkür ederim biz kromozom analizi yaptırdık eşimle sonuçları çıkmadığı için korunuyoruz şuan.
Mhtrfr677 heterezigot, mhtrf1298 heterezigot, pai heterezigot, faktör V Leiden homozigot. Benim baya sıkıntılı maalesef. Ne kullanmam gerektiğini sormadım şuan coraspin kullanıyorum. Dozu önemliymiş, doz yetmeyip yine pıhtılaşma yaşanabiliyormuş. Dozu iyi ayarlayan bi doktor bulmak lazım:/

Kızlar inanan ilgilenen olursa dıye paylaşmak istedim. Bı tanıdıgım 9ay elini karnına koyup bu zikri çekmiş akşam eşinede çektirmis 2 düşügü vardı şimdi saglıklı bır evladı var şükür. Hersey dua ile

Eklentiler

• 20181206_160601.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım Bugün pıhtılaşma sonucumu aldım
MTHFR(1298C) homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI -1 4G/4G bunla sorunlu genler ne anlama geliyor aynı gende mutasyon olan arkadaşlar bebek sahibi oldu mu ? benim en son kürtajımdan sonra doktor istedı ve bugun pıhtılaşma var dedi iğne ve coraspirin kullanacaksın dedi Genetik doktorum ise onemsiz birsey pıhtılaşmaya yatkınlıgın var dedi bi sonraki gebelikte hap kullan sadece dedi neye kime ınanacagımı şaşırdım lütfen bana yol gösterin ((

Bende de homozigot 1298 kimi dr sadcee aspirin folik aşit yeterli diyor kimi dr kan sulandırıcı iğne aspirin folik asit kullanılmalı diyor bende arada akaldm

Canım pıhtılaşma testini nerede yaptırdın?

Benim bir kürtajım var 9. Haftada kalp atışını alamadık 7. Haftada kalbi durmus ancak ailemde pıhtılaşma öyküsü var ablam da da aynı gende aynı sorun vardı 3. Gebeliğinde doktoru yaptırdı ve hemen iğneye basladı sağlıklı bi bebegi var suan biraz minnet rica agla sızla ikna ettim doktoru yoksa bana da yapmıyordu kimi insanlarda 3 kürtaj oldum diyerek yaptırıyor cokda irdelemiyorlar acıkcası sen kac defa kayıp yasadın bursada mı yasıyorsun

Ben Manisa'dayım canım. 14.haftada düşük yaşadım. Benim tüp bebek tedavisi ile olmuştu. Belki tüp bebek deyince üçü beklemezler. Bilmiyorum ki. Bu ne saçmalıktır ya zaten acın var bir de doktorları ikna etmeye mi uğraşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…