Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Anladım canım ankaraya gidebilirsin belki perinatoloji için. Kadın dogumcularin da bilgileri de sınırlı çünkü pihtilasma konularında. İnşallah sana yardımcı olur doktorun. Bende de kanama alanı oluştu. 6.haftanın sonundan 9.haftaya kadar 3 hafta iğneyi kesmistim. Tekrar başladım 10.haftada. İnşallah yeni tedavin hayırlı olur sağlıkla devam eder süreç.

Evet.. hamilelikte sorun yok çok sükür.. ama deneme yanilmayla olacak dereceyide gectim artık inanın cok yoruldum korkuyorum artık aklima hic bir care gelmiyor.. paylaşacak kimsem yoktu bu sayfada gorene kadar
Eşine ve sana kromozom testi yaptır canım daha sonrasında kortizon kullan ya da intralipid serum var ondan kullan son çare bunlar kalmş

Bende kanama alanı oluşunca igneyi arttırdikki dagılsın diye kesmek mi gerekiyorduki acaba

Eşine ve sana kromozom testi yaptır canım daha sonrasında kortizon kullan ya da intralipid serum var ondan kullan son çare bunlar kalmş
Kromozom testi için simdi sonuc bekliyoruz.. bugun cikan bi kac sonucum daha oldu onlarda normal cikti sperm dna snda da sorun yok artik bilemiyorum intralipidin ustune gideyim bide

Canım merhaba cok cok üzüldüm Allah yardımcın hepımızın yardımcısı olsun inşallah. Yanlız sende benım kafama takılan şu oldu bı danış ıstersen doktoruna. Ben aylardır bu forumdayım ve nerdeyse bütün arkadaşlarda kese etrafı kanama goruldugunde coraspını yada iğneyi kesmiş doktorlarki sulandırıcı fazla gelmiş kanama alanı olusmus demişler. Sende aksıne sureklı artırmıs ve kanama hep devam etmıs çok garıp geldı bana. Bide kromozumun bukadar geçe bırakılması daha önce istenmemeside daha ayrı tuhaf. Trambofılıde hangı genler sorunlu onuda yazarmısın neye dayanarak bu kadar ıgne dozu merak ettım. Bnm 2 düşügüm var mthfr 1298 ve paı heterezıgot. 2.hamılelıkte clexan04 ve coraspınle düşük. 2den snra hemen kromozomu ıstedı mesela bnm doktorum. Şimdi bana hamıle kalırsan 08 clexan ve coraspın dıyo ama bn bundan bıle korkuyorum çokmu gelır kanamamı yapar diye. Çünkü hematalog sadece 06 clexan yetr dedı. Bence sen kromozom sonucun cıkınca hepsını alıp farklı bi doktoramı götürsen. Perınatolojı yada profesor falan. Bnce bı denemelısın ama sen daha ıyısıni bilirsin tabi Allah yardımcın olsun

Aslında dozun yeterli gelip gelmediğini anlamak için de yapılan bir test varmıs antifaktör xa diye doktorlar bunu yapmak yerine her düşükten sonra dozu artıyor ya da azaltıyor sankı deneme yanılma böle bi test varken neden insanlar doz yüzünden mağduriyet yasıyor anlam veremıyorum bunu sorucam doktora. benım de pıhtılaşma cıktı araştıyorum kimi insan öncesinde baslıyor tedavıye mesela benım doktor hamıle kaldıktan sonra dedi nasıl güvenicez hiç bilmiyorum ‍

Hic bilmiyorum ki artik nasil bi yol izlenecek dediginiz gibi herkesin kesilmis benim aksine arrtirildi ama bende 3 dusuk sonrasi sadece fakulte pihtilasmaya ve perdeye baktilar

Eklentiler

• 15445563288901598349268.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 64
Doktorum bana da simdi aspirine ve folikasote baslayalim dedi ocak tada igneye baslayip subatta hamilelik planlayalim diyoruz ama bilmiyorum

Merhaba Eskişehir’de hangi doktora gidiyorsunuz?

Hic bilmiyorum ki artik nasil bi yol izlenecek dediginiz gibi herkesin kesilmis benim aksine arrtirildi ama bende 3 dusuk sonrasi sadece fakulte pihtilasmaya ve perdeye baktilar
Canım faktor v heterezıgot ya o önemli ona genelde igne verıyolar dıye bılıyorum ama dozunu ıyı ayarlayabılmek gerekır bence. Kanama oldukca artırmak benim çok aklıma yatmadı. Dedıgım gbi bence bunu mutlaka danıs doktoruna hatta baska doktorada

Kizlar merhaba ben 2 gundjr clexan 4000 lik igne oluyorum size soracagim şey şu; hemşire igneyi yaparken cok acitiyor ama morarmiyor kendim yaptigimda acimiyor ama morariyor var midir bunun bir tekniği ???

Artık deneme yanilma yontemi deniycez sanirim.. cok yorucu cok üzücü cok yıpratıcı ama nası gecicek bu sürec başka yol baska çareler başka doktorlar.. o kadar cok doktora gittim ki bana gelme ben seninle ilgilenemem diyen bile oldu hemde ozelde Gulbin erol vardı bi kadının tedavi aramaya gelmis baska bi kadına yapaçagi en buyuk yıkımdı

Kizlar merhaba ben 2 gundjr clexan 4000 lik igne oluyorum size soracagim şey şu; hemşire igneyi yaparken cok acitiyor ama morarmiyor kendim yaptigimda acimiyor ama morariyor var midir bunun bir tekniği ???
Biz kendimoze igneyi vururken daha yavas batirip cekiyoruz.. onlar hizli batirdigindan aciyor ve hızli cektiklerinden morarmıyor.. zaten kan sulandirici ilk etki ettigi yer vurdugun yerdeki kan yavas cektigimizden o kanlarda igne ile birlikte deri altindan yuzeye dogru geliyor

Saol canim bugun oyle denicem. Bir de sanki bende biraz carpinti nefes darliği yapti gibi. Ilk gun bir sey olmamişti ama dün hissettim. Yoksa psikolojik mi acaba ne bileyim biraz da stresliyim acikcasi.

Saol canim bugun oyle denicem. Bir de sanki bende biraz carpinti nefes darliği yapti gibi. Ilk gun bir sey olmamişti ama dün hissettim. Yoksa psikolojik mi acaba ne bileyim biraz da stresliyim acikcasi.
Yapiyordur capinti mutlaka kanın daha once olmadigi gibi saha akişkan bi halde korkma ama yinede doktorunla paylas

Allah bildiği gbi yapsın nediyim. Şikayet edıceksın aslında bunlatı. Madem ilgilenemicen ne demeye doktor oluyosun... canım bnce senın avantajın kolay hamıle kalabılıyo olman. Tup bebek deneyıp düşürenler var Allah korusun. Benim ilk hamılelıgım 6.ayda 2. Hamıleligım hemen 2.ayda tuttu. Ama şimdi 8 aydır beklıyorum hep negatıf ve nezamn olusacak hamılelık hiç bilmiyorum. Adetlerım azaldı acaba rahım yapısıklıgımı oldu kurtajdan snra dıye korkuyorum. Ama doktorun tek dedıgi şey stres yapma.. ! Nasıl yapmıcaksak artk.. hamıle kalana kadar ayrı. Kaldıktan snra 08doz igne fazlamı gelir korkusu ayrı. Rabbım yardımcımz olsun inşallah senin ılk aydanmı tutuyo hamılelıkler. Nezmandr evlısın

Ben 2 senelik evliyim.. cook sükür tutuyo ama tabi bundaam sonrasını bilemeyiz 4 kez kurtaj ardindan insAllah sorun olmaz.. yani doktor acısından birsey diyemiyorum cunku o kadae tuhaf doktorlara denk geldim ki su an doktorum cok ilgili sadece pihtilasmayi dagitmak icin igneyi yukseltmisti.. ama demekki kesmek gerekiyomus artik inanın neyi nasil yapacagimı sasirdim.. insAllah bi an önce tutar bitkisel birseyler deneseniz

Hepinizin yardimina ihtiyacim var esim beni bir karar vermek zorunda bıraktı 6 yada 8 ay icerisinde cocuk olursa olur olmazsa evlat edinme ya kabul edip bu evliligi yürütecem yada olmaz dersem boşanmak istiyor 12 yillik evliyiz 7 dusuk 2 basarisiz tup bebek denememiz oldu son olarakta rahim sekil bozuklugundan ameliyat oldum 1 ay oldu

Allah yardımcın olsun canım ne zor imtihanlar yaşamışsın ama evlat edinmekte kolay birsey değil buna hazır mısınız gercekten en önemlisi sen istiyor musun bence denemeye devam edin yaşınız elveriyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…