Tüp bebek tedavisi bende görfüm yumurta alınmasını takiben iğneye başlandı.Şu ara iğnelerde sıkıntı var kolay bulunmuyor bilginiz olaun sağlık bakanlığına yazdım bu konuyu henüz cevap gelmediMerhaba bende kan pihtilasma sorunu var. 2. Tup bebek denemem olucak daha yumurta toplanmadı dr kan sulandirici için erken transferden önce baslicam dedi. Acaba şimdiden mi başlasam?
HiçGebelik boyunca ben de claxan kullanicam bu korkutuyor beni tabi gdbe kalabilirsem
İnşallah rahatlattiniz beni. Cuma günü yumurta toplamaya gidicem. Çok stresliyim. İnşallah kaliteli bi kaç tane cikarHiç
Korkma ben iki sene yaptım o iğneyi tam oh bitti derken tekrar gebe kalınca başladım.Alışıyorsun.Bebişi düşündükçe rahat yapıyorsunda.Ben en rahat bacaktan yapabildim.Birde alkol sür yaptıktan sonra morluğuda acıyıda azaltıyor.Eczanede likit yüz temizleme içinde alkol olan birşey var azcık ondan sür.Merak etme bebiş heyecanı ile geçip gidiyor hemencecik bu günler
Sen o minnak yumurtacıklar için koca yüreğini ferah tut mutlaka iki üç tane yumurta güzel çıkıyor dahada olabilirde bende en güZel 3 taneyi şeçtilerdi.toplama değilde içine koyarlarken herşeyi seyrediyorsun varya anlatılamaz bir duygu.Stresini tatlı heyecana çevir harika bir yolculuğa başlıyorsunuzİnşallah rahatlattiniz beni. Cuma günü yumurta toplamaya gidicem. Çok stresliyim. İnşallah kaliteli bi kaç tane cikar
Yanımda olsaydın sıkı sıkı sarilirdim sanaSen o minnak yumurtacıklar için koca yüreğini ferah tut mutlaka iki üç tane yumurta güzel çıkıyor dahada olabilirde bende en güZel 3 taneyi şeçtilerdi.toplama değilde içine koyarlarken herşeyi seyrediyorsun varya anlatılamaz bir duygu.Stresini tatlı heyecana çevir harika bir yolculuğa başlıyorsunuz
Amh niz kac acabaCtesi yumurta toplamaya gidiyorum 4 tane cikicak gibi inş kaliteli olurda dollenirler. ..
1.41 amhAmh niz kac acaba
Bulunduğun şehirde unv hastanesi varsa hematoloji bölümünden yaptırabilirsinKızlar kimse cevap vermiyor( antifosfolipid homosistein protein s falan nerde yaptırılıyor? Benden sadece genler için test istedi doktor.
Merhaba, İstanbul’da Düzen Lab. ve Gelişim Lab. da yaptırdım ben, trımbofili paneli, homosistein, protein c, protein s ve antitrombin aktivitesi bakıldı. Fiyatları dışardan ödenirse biraz fazla fakat özel sağlık sigortası geçiyordu, ondan yararlanmıştım.Kızlar kimse cevap vermiyor( antifosfolipid homosistein protein s falan nerde yaptırılıyor? Benden sadece genler için test istedi doktor.
Canım ben bu testleri şehir hastanesinde yaptırmıştım. Kadındoğuma gittim önce rica ettim düşüğüm olduğundan bahsettim o istek yaptı genetiğe de yönlendirdi. O şekilde yapıldı ...Kızlar kimse cevap vermiyor( antifosfolipid homosistein protein s falan nerde yaptırılıyor? Benden sadece genler için test istedi doktor.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın.En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim 40 gün sürmüştü sonra bir hafta 10 gün kadar durdu yine başladı adet oldum sandım ama 15 gün sürdü bir kaç tane doktora gittim normal dediler fakat benimki 6 ay kadar kanamalarım oldu adet mi değil mi anlamadım bazen 15,20 gün sürdü sonrasında histeroskopi yapıldı rahimde perde varmış şuan hormon ilaçları kullanıyorum düzene girdi çok şükür bu ay adetim normal gününde bitti.süt hormonunuza baktırın benim yüksek çıkmıştı bir doktor süt hormonundan dolayı kanama belki uzun sürmüştür diye ilaç vermişti Allahım yardım etsin en kısa zamanda acınızı unuturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin.Arkadaşlar merhaba. Kürtaj sonrası lekelenmeleriniz ne kadar sürdü? Benim 40 gün oldu bi duruyor bi geliyor. Doktora da gittim rahim temiz dedi ama ne bileyim kimisi 2-3 gün kanama olup durmuş. Benim hiç öyle şakır şakır kanamam da olmadı...
Cok tesekkür ederimBulunduğun şehirde unv hastanesi varsa hematoloji bölümünden yaptırabilirsin
Cok tesekkür ederim, bebeginizi saglıkla kucagınıza alınMerhaba, İstanbul’da Düzen Lab. ve Gelişim Lab. da yaptırdım ben, trımbofili paneli, homosistein, protein c, protein s ve antitrombin aktivitesi bakıldı. Fiyatları dışardan ödenirse biraz fazla fakat özel sağlık sigortası geçiyordu, ondan yararlanmıştım.
Cok tesekkür ederimCanım ben bu testleri şehir hastanesinde yaptırmıştım. Kadındoğuma gittim önce rica ettim düşüğüm olduğundan bahsettim o istek yaptı genetiğe de yönlendirdi. O şekilde yapıldı ...
Canım benımde ilk kürtajımda 40gunu gectı hala lekem vardı. İgne verdi doktor kesıldı. Ama budefada 2 ay adet olamadım ama snra düzene girdi çol şükür. Olabılıyo yani korkmaArkadaşlar merhaba. Kürtaj sonrası lekelenmeleriniz ne kadar sürdü? Benim 40 gün oldu bi duruyor bi geliyor. Doktora da gittim rahim temiz dedi ama ne bileyim kimisi 2-3 gün kanama olup durmuş. Benim hiç öyle şakır şakır kanamam da olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?