Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Beni de korkutan o evre iste, her sey yolunda giderken alinamayan kalp atışı o endişeni kalbimde hissediyorum inan, ama nolur korkmamaya çalış canim ya, kendine dikkat et, ilaclarini aksatma, Allaha Sığın, o minicik pıt pıt kalbi attiracak yalniz Rabbim,

Merhaba bende kan pihtilasma sorunu var. 2. Tup bebek denemem olucak daha yumurta toplanmadı dr kan sulandirici için erken transferden önce baslicam dedi. Acaba şimdiden mi başlasam?
Tüp bebek tedavisi bende görfüm yumurta alınmasını takiben iğneye başlandı.Şu ara iğnelerde sıkıntı var kolay bulunmuyor bilginiz olaun sağlık bakanlığına yazdım bu konuyu henüz cevap gelmedi

Gebelik boyunca ben de claxan kullanicam bu korkutuyor beni tabi gdbe kalabilirsem
Hiç
Korkma ben iki sene yaptım o iğneyi tam oh bitti derken tekrar gebe kalınca başladım.Alışıyorsun.Bebişi düşündükçe rahat yapıyorsunda.Ben en rahat bacaktan yapabildim.Birde alkol sür yaptıktan sonra morluğuda acıyıda azaltıyor.Eczanede likit yüz temizleme içinde alkol olan birşey var azcık ondan sür.Merak etme bebiş heyecanı ile geçip gidiyor hemencecik bu günler

Merhaba ekim ayinda kalp atisi durmasi ile kurtaj oldum hala ayni korku ile hic tekrar denemeye cesaretim olmadi patolojiye yollandi temiz dedi doktorum ama niye bunu yasadik o zamn dedigimde ilk gebeliklerde olabilir dedi test fln yapalim dedim tekrarlayan dusuklrde yapiliyirmus yinede icim rahat degil varmi bu sekilde olan nasil bir yol izlediniz? Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...

İnşallah rahatlattiniz beni. Cuma günü yumurta toplamaya gidicem. Çok stresliyim. İnşallah kaliteli bi kaç tane cikar

İnşallah rahatlattiniz beni. Cuma günü yumurta toplamaya gidicem. Çok stresliyim. İnşallah kaliteli bi kaç tane cikar
Sen o minnak yumurtacıklar için koca yüreğini ferah tut mutlaka iki üç tane yumurta güzel çıkıyor dahada olabilirde bende en güZel 3 taneyi şeçtilerdi.toplama değilde içine koyarlarken herşeyi seyrediyorsun varya anlatılamaz bir duygu.Stresini tatlı heyecana çevir harika bir yolculuğa başlıyorsunuz

Yanımda olsaydın sıkı sıkı sarilirdim sana

Kızlar kimse cevap vermiyor ( antifosfolipid homosistein protein s falan nerde yaptırılıyor? Benden sadece genler için test istedi doktor.

Kızlar kimse cevap vermiyor ( antifosfolipid homosistein protein s falan nerde yaptırılıyor? Benden sadece genler için test istedi doktor.
Merhaba, İstanbul’da Düzen Lab. ve Gelişim Lab. da yaptırdım ben, trımbofili paneli, homosistein, protein c, protein s ve antitrombin aktivitesi bakıldı. Fiyatları dışardan ödenirse biraz fazla fakat özel sağlık sigortası geçiyordu, ondan yararlanmıştım.

Canım ben bu testleri şehir hastanesinde yaptırmıştım. Kadındoğuma gittim önce rica ettim düşüğüm olduğundan bahsettim o istek yaptı genetiğe de yönlendirdi. O şekilde yapıldı ...

Arkadaşlar merhaba. Kürtaj sonrası lekelenmeleriniz ne kadar sürdü? Benim 40 gün oldu bi duruyor bi geliyor. Doktora da gittim rahim temiz dedi ama ne bileyim kimisi 2-3 gün kanama olup durmuş. Benim hiç öyle şakır şakır kanamam da olmadı...

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın.En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim 40 gün sürmüştü sonra bir hafta 10 gün kadar durdu yine başladı adet oldum sandım ama 15 gün sürdü bir kaç tane doktora gittim normal dediler fakat benimki 6 ay kadar kanamalarım oldu adet mi değil mi anlamadım bazen 15,20 gün sürdü sonrasında histeroskopi yapıldı rahimde perde varmış şuan hormon ilaçları kullanıyorum düzene girdi çok şükür bu ay adetim normal gününde bitti.süt hormonunuza baktırın benim yüksek çıkmıştı bir doktor süt hormonundan dolayı kanama belki uzun sürmüştür diye ilaç vermişti Allahım yardım etsin en kısa zamanda acınızı unuturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Cok tesekkür ederim, bebeginizi saglıkla kucagınıza alın

Canım benımde ilk kürtajımda 40gunu gectı hala lekem vardı. İgne verdi doktor kesıldı. Ama budefada 2 ay adet olamadım ama snra düzene girdi çol şükür. Olabılıyo yani korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…