Canım anlayabıloyorum senı cnku aynılarını yaşadım. Genetık doktoru düşük yapnaz dedı. Kadındogumcum çok onemlı genler degıl ama tedbır amaclı ıgne artırılacak bıde coraspın yada ecopınle desteklıcez dedı. Hematalog ıgne lazım 2 dusuk oldugu için ama coraspın fazla dedi. B3nde s3nın gbı ordan oraya sureklendım. Ilk hamılrlıgım 6.ay oludmustu normal yolla. 2.hamılelık korunmayı bıraktığım 2. Ay hemen tutmuştu. Budefa enson martta kürtaj oldum. Mayısta testler cıktı ve korunmqyı bıraktık. 7ay adet gördüm oluşmadı hamilelik. Doktora gıfıyrm hersey normal dıyo çok şükür sadece strestrn kaynaklı olmadıgına ınanyrm dıyo. Rahım fılmı dedım istemedi sperm tahlılı dedım istemedi. Bunlarda sorun olsa 2 hamılrlık oludmazdı kısa zamanda dedı. Suan durumum bu. Beklemedeyım hamileliği. Ve ınşallah oluşursa kadındogum doktorumu dinleyip ıgneyı 08 doz almayı ve asprınede decam etmeyı dusunuyrm. Fazla gelı4se zaten aspırını gıdısata gore keser dıyrm kendı kendıme. Cnku az gelırse dönüşü olmuyo malesefsenın adınada dunde soyledgm gbı bı sorun olsa buhaftaya kadar gelmezdın herlde. Belkıde yetıyo sana tek ıgne ama yınede detaylı ultrasonda tekrr sor içinde korku kalmasın. Senın ılkıdemı tup bebektı. Bıfe orotlombın diye bsy yazmıssın o trambofilı testındemı var ne o
Merhaba canım. Bende durum şuan 5+1 hamılelık var çok şükür. Ama sana şunu söylicem rahim filmini mutlaka çektir. Ben bu hamıleliği digerlerinden daha fazla bekledim 9. ay oluştu çok şükür. 8ay olmadı ve doktorum benden ne sperm tahlılı ne rahım fılmı istemedi. Sen normal yolla hamıle kalıyosun gerek yok dedi. Ama bn kafama takmıştım ve geçenay doktoruma soylemeden gidip kendi kafama göre çektirdim. İyikide çektirmişim. Çok şükür sonuç temiz çıktı doktorun tahmın ettiği gibi ama benım içim rahatlamıstı. Çekildiğim ayda hamile kaldım Allah şükür. Gecen salı ögrendim doktora gıttık. Direk 08 clexan (04 sabah 04 aksam ) ve ecoprın 150 mg başladı. Bide vajınal krem düşük önleyiciymiş galiba progestan yani. 16. Haftaya kadar 2doz iğne 16. Haftada snra düşebiliriz tek doza yani 04 e dedi. İnşallah gelırsem ozamanlara. Benim 2. Hamılelıgımde 04 clexan ve 100mg coraspınle düşük oldugu için budefa artırdı. Yarın kese için randevu vermişti gidicez bakalım inşallah herşey yolundadır. Kalp atısı içinde 10gün sonra cagırır herlde ben asıl ondan korkuyorum bakalım inşallah budefa hersey iyi giderde hayırlı saglıklı bi evladım olur inşallah.. senfe ne durum hangı genlerde varfı pıhtılama bide kac düşük vardı senınMerhaba son durumunuz nedir acab ?
İnşAllah bu sefer hiç sorun yaşamazsın canım,Allah sağlıkla sorunsuz kucağına almayı nasip etsin,hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın,o doktorlara da doğru kararlar aldırsın inşAllah,bu korku çok ayrı evet,bu sefer ne olacak endişesi,ama ne yaparsak yapalım,Allahın dediği oluyor,dua edelim bol bolMerhaba canım. Bende durum şuan 5+1 hamılelık var çok şükür. Ama sana şunu söylicem rahim filmini mutlaka çektir. Ben bu hamıleliği digerlerinden daha fazla bekledim 9. ay oluştu çok şükür. 8ay olmadı ve doktorum benden ne sperm tahlılı ne rahım fılmı istemedi. Sen normal yolla hamıle kalıyosun gerek yok dedi. Ama bn kafama takmıştım ve geçenay doktoruma soylemeden gidip kendi kafama göre çektirdim. İyikide çektirmişim. Çok şükür sonuç temiz çıktı doktorun tahmın ettiği gibi ama benım içim rahatlamıstı. Çekildiğim ayda hamile kaldım Allah şükür. Gecen salı ögrendim doktora gıttık. Direk 08 clexan (04 sabah 04 aksam ) ve ecoprın 150 mg başladı. Bide vajınal krem düşük önleyiciymiş galiba progestan yani. 16. Haftaya kadar 2doz iğne 16. Haftada snra düşebiliriz tek doza yani 04 e dedi. İnşallah gelırsem ozamanlara. Benim 2. Hamılelıgımde 04 clexan ve 100mg coraspınle düşük oldugu için budefa artırdı. Yarın kese için randevu vermişti gidicez bakalım inşallah herşey yolundadır. Kalp atısı içinde 10gün sonra cagırır herlde ben asıl ondan korkuyorum bakalım inşallah budefa hersey iyi giderde hayırlı saglıklı bi evladım olur inşallah.. senfe ne durum hangı genlerde varfı pıhtılama bide kac düşük vardı senın
Aminnn inşallah canım. Rahım fılmını çektireceğimi doktorum bilmiyodu canım. Gerek yok demişti ben içimi rahatlatmak için çektirdim oyuzden ona bişey soramadım korunmayla alakalı. Istanbuldayım şişli echomarda çektirdim ordaki doktora sordum korumaya gerek yok ilişkide olabılır normal hayatına devam edebılırsın dedi. Bnde oyle yaptım. Sen nasılsın napıyosunİnşAllah bu sefer hiç sorun yaşamazsın canım,Allah sağlıkla sorunsuz kucağına almayı nasip etsin,hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın,o doktorlara da doğru kararlar aldırsın inşAllah,bu korku çok ayrı evet,bu sefer ne olacak endişesi,ama ne yaparsak yapalım,Allahın dediği oluyor,dua edelim bol bol
Rahim filminin çekildiği ay doktor korunma önerdimi,aynı ay mı hamile kaldın
ben 14 ocakta kürtaj oldum canım,ikinci kürtajım oldu,lekelenmelerim uzun sürdü neredeyse 35 gün,arada artan bir günlük kanamam oldu, adetmiydi bilmiyorum,ilk düşükte bana da hiçbir teste gerek yok dediler,ben yinede dayanamayıp pıhtılaşma ve kromozom analizini yaptırdım,rahim filmini sordum gerek yok dediler gittiğim tüm doktorlar ve sonrasında ikinciyi de kaybettim,şimdi düzgün bir adet olursam inşAllah adetten sonra çektir dedi doktorum,bazen diyorum keşke ilk düşükte dinlemeyip çektirseydim,sen bu konuda akıllı davranmışsın çok şükür,İnşAllah canım sağlıcakla alacaksın evladını kucağına bu sefer inşAllahhhAminnn inşallah canım. Rahım fılmını çektireceğimi doktorum bilmiyodu canım. Gerek yok demişti ben içimi rahatlatmak için çektirdim oyuzden ona bişey soramadım korunmayla alakalı. Istanbuldayım şişli echomarda çektirdim ordaki doktora sordum korumaya gerek yok ilişkide olabılır normal hayatına devam edebılırsın dedi. Bnde oyle yaptım. Sen nasılsın napıyosun
İnşallah canım hepimiz.. bende 2 den snra çektirdim. Bizdende 2den snra trambofılı ve kromozom istediler yaptrdık. Ama rahım filmi ve sperm tahlılıne yıne gerek yok dedi. Sorun olsa 2kere hamıle kalamazdın dedi. Başta dinledim. Ama baktım 8ay oldu ve hamilelik oluşmadı artık kendı kafama gore gıdıp çektirdim. Hamileliğide kolaylaştrdıgını duymustum. Gercı hepsı vesile Allah nasib edecek.. kanamana gelınce o malesef oluyo ya. 1.kurtajımda 40gün kanamam kesilmedi. Etrafımda herkes yok sen logusa sayılırsın yok normal fln dedi bnde dinledim ve doktora gitmedim. Snra baktım 40günü geçti ve hala kesilmedi artık gittim doktora. Şok oldu nasi yani 40gundur lekemı var dedi panik oldu hemen iğne verdi iğneyle kesildi. Snra 2ay hiç adet göremedim fln baya ugrasmıstım. Ama 2. Kurtajımda hıc öyle sorun olmadı. Kendi bünyende bile farklılık gösterebiliyo yani kanama olayı. Bn enson gecensene martta kurtaj olmuştum. İnşallah budefa öyle bişey olmaz hersey iyi.gider çok korkuyorumben 14 ocakta kürtaj oldum canım,ikinci kürtajım oldu,lekelenmelerim uzun sürdü neredeyse 35 gün,arada artan bir günlük kanamam oldu, adetmiydi bilmiyorum,ilk düşükte bana da hiçbir teste gerek yok dediler,ben yinede dayanamayıp pıhtılaşma ve kromozom analizini yaptırdım,rahim filmini sordum gerek yok dediler gittiğim tüm doktorlar ve sonrasında ikinciyi de kaybettim,şimdi düzgün bir adet olursam inşAllah adetten sonra çektir dedi doktorum,bazen diyorum keşke ilk düşükte dinlemeyip çektirseydim,sen bu konuda akıllı davranmışsın çok şükür,İnşAllah canım sağlıcakla alacaksın evladını kucağına bu sefer inşAllahhh
canım benim de ilk kürtajda hiç sıkıntı olmadı,ama ikinci beni mahvetti,bende 4 doktora gittim,parça kalmamış dediler,olabiliyor dediler,benim iki kürtajın arası 3 ay,çok yakın olduğu için arası ben yapışıklık falan olmasından korkuyorum Allah korusun,çünkü hep kahverengi leke şeklinde oldu,ben ankaradayım canım,evet dediğin yeri duydum hatta burada anestezili olacak şekilde bir yerle anlaştım,dediğin yer için ağrısız falan diyorlar ama maalesef ben ankaradayım,İnşallah canım hepimiz.. bende 2 den snra çektirdim. Bizdende 2den snra trambofılı ve kromozom istediler yaptrdık. Ama rahım filmi ve sperm tahlılıne yıne gerek yok dedi. Sorun olsa 2kere hamıle kalamazdın dedi. Başta dinledim. Ama baktım 8ay oldu ve hamilelik oluşmadı artık kendı kafama gore gıdıp çektirdim. Hamileliğide kolaylaştrdıgını duymustum. Gercı hepsı vesile Allah nasib edecek.. kanamana gelınce o malesef oluyo ya. 1.kurtajımda 40gün kanamam kesilmedi. Etrafımda herkes yok sen logusa sayılırsın yok normal fln dedi bnde dinledim ve doktora gitmedim. Snra baktım 40günü geçti ve hala kesilmedi artık gittim doktora. Şok oldu nasi yani 40gundur lekemı var dedi panik oldu hemen iğne verdi iğneyle kesildi. Snra 2ay hiç adet göremedim fln baya ugrasmıstım. Ama 2. Kurtajımda hıc öyle sorun olmadı. Kendi bünyende bile farklılık gösterebiliyo yani kanama olayı. Bn enson gecensene martta kurtaj olmuştum. İnşallah budefa öyle bişey olmaz hersey iyi.gider çok korkuyorumkalp atışına kadar rahat edemicem gibi sende rahim filminden snra bırakırsın korunmayı inşallah hemen olur tekrr ve budefa sağlıklı olur inşallah. İstanbuldaysan echomardan cok memnun kaldım bn bakabılırsın istersen. Biraz pahalı diğer yerlere göre ama eniyiler arasında gösteriliyo. 650 tl di bide sen iğne kullanmısmıydın hangı genlerde vardı pıhtılaşma
Canım varya yazdıklarını okurken yemin ediyorum tüglerim diken diken oldu. Aynen Allah ne derse o olur. Tek duam inşallah bu yavrumu bana bağışlar inşallah hepimiz sağlıklı evlatlatımızı kucagımıza alabılırız. Yapışıklıktan korkma bence cnku bnde 5ay arayla 2kürtaj oldum şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı. Ama yinede çektir tabiki qklında kalmasın. Sonucu banada haber verırsın. Bide iğne kullanmısmydın sen hamılelıgınde. Hangı genlerde pıhtılaşma çıktıcanım benim de ilk kürtajda hiç sıkıntı olmadı,ama ikinci beni mahvetti,bende 4 doktora gittim,parça kalmamış dediler,olabiliyor dediler,benim iki kürtajın arası 3 ay,çok yakın olduğu için arası ben yapışıklık falan olmasından korkuyorum Allah korusun,çünkü hep kahverengi leke şeklinde oldu,ben ankaradayım canım,evet dediğin yeri duydum hatta burada anestezili olacak şekilde bir yerle anlaştım,dediğin yer için ağrısız falan diyorlar ama maalesef ben ankaradayım,
korkunu o kadar iyi anlıyorum ki inan içimde o heyecan ve korkunu hissediyorum canım inan bana aynısını yaşadım,ağlaya ağlaya gittim ikinci de kontrollerime,gözünün içine bakıyordum nefes almadan doktorun iyi bir şey desin diye,ama her şey olacağına varıyor,sana stres yapma diyemem saçma olur çünkü bugün olsa emin ol o korkuyu yaşayacağım ama en azından sakin olmaya çalış,o kadar stresliydim ki ikinci de kendimde bile suç bulmaya başladım düşük nedeni olarak,
bol bol dua et,Allah bir ömür verdiyse evladına olacak emin ol,sen istemesen de olacak
bak benim bir arkadaşımın arkadaşı hamile kalıyor istemeden,ve çocuğu aldırıyor,sonra çok kilolu olduğu için ölümcül diyet yapıyor ki artık karnı sırtına yapışıyor,ağır spor yapıyor,onlarca kilo veriyor,bu arada alışkanlıklara devam,alkol sigara gibi,adet olmuyor bu arada,hızlı kilo vermesine bağlıyor bunu,sonrasında 4 ay falan sonra karnında bi hassasiyet bi kıpırdanma hissediyor,adet görmemeyle ilgili doktora gittiğinde bebeği alamadıklarını ve 5 aya yakın hamile olduğunu öğreniyor,ve çocukta o bütün yaşanan şeylere rağmen sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğuyor,Rızkını verdiyse Allahım olacak,dua edelim bol bol canım
İnşAllah bu kadar sıkıntısının mükafatını verecek Rabbim canım,dualarım seninle,sağlıcakla alacaksın inşAllah bu sefer,şimdi diğer mesajda unutmuşum pıhtılaşma konusunu,benim ilk kürtajdan 1 hafta sonra pıhtılaşma testi için kan verdim(bir süre beklenmesi gerektiğini söyleyenler oldu ama ben vermiştim bile kanı)bende şükür hiçbir gen de sorun çıkmadı ama insan bir neden arar ya ben de hep bu pıhtılaşmadan oluyor diye düşündüm,sigara kullanmamla alakalı sanırım bu düşüncem,benim çevrem de 3-4 kişi pıhtılaşmadan dolayı bebek kaybetti ve iğne vurularak bunların hepsi şükür bebeğine kavuştu,bende ki de bir neden arama sanırım,protein s alt sınırda çıkmış sadece,bir de yıllar önce yapılan bir homosistein testim 16 larda çıkmış,buna bağlı düşük yapanlar oluyormuş ama bu testim tekrarlanmadı,şu anki durum ise hamile kalmadan aspirine başlatacak doktorum tedbir olarak ama gittiğim başka doktorda 2 düşükten sonra kesinlikle iğne olmalısın diyor,ama dediğim gibi bunun bende işe yarayıp yaramayacağı denenecek,ama tabi ben kimi dinleyeceğim,iğne mi olur,aspirin mi,bir daha hamile kalır mıyım Allah nasip eder mi kocamannn bir soru işareti canımCanım varya yazdıklarını okurken yemin ediyorum tüglerim diken diken oldu. Aynen Allah ne derse o olur. Tek duam inşallah bu yavrumu bana bağışlar inşallah hepimiz sağlıklı evlatlatımızı kucagımıza alabılırız. Yapışıklıktan korkma bence cnku bnde 5ay arayla 2kürtaj oldum şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı. Ama yinede çektir tabiki qklında kalmasın. Sonucu banada haber verırsın. Bide iğne kullanmısmydın sen hamılelıgınde. Hangı genlerde pıhtılaşma çıktı
Anladım canım hayırlısı kalırsın inşallah iyi düşün. Protrın s bendede düşüktü. Bnde heterezıgot cıkan 2gene çogu doktor önemsiz düşük yapmaz dedi. Kimi tedbır amaçlı iğne dedi. Bnde senin gibi sorular içinde boğustum. Şuan diğer 2 gebeliğimide takip eden dokturuma güvendim ve verdiği doz sulandırıcıları alıyorum. Çünkü almazsam ve Allah korusun düşük yaşarsam kendimi paralarım içmedim ondan oldu diye. Bide sulandırıcı fazla gelip kanamada yapsa bile kanama alanı görüldügünde hemen ilaç kesiliyo istirahat verıyo doktor fln böyle atlatan çok arkadas okudum burda. Ama az gelince geri dönüşü olmuyo Allah korusun. Sende aklına hangisi yatıyosa kıme güveniyosan tıbbi açıdan onu dinle canım. Sonucta proteın s düşüklüğüde pıhtılaşmayla alakalı galıba. He bide sigara konusuna takılıyosun galiba. Bnde günde 1paket içiyorum. Suan hamilelikten dolayı 5 6 dala düşürdüm. Banada çok kişi dedi sigara içiyosun ondan oluyo diye insanların agzını kapatamysun takılma hiç. Kac kısı bılıyrm 1pakete yakın sıgara ıcıp sapasaglam doguran. He tabiki içmesek çok daha iyi ama suclama kendını dıye dıyorum nasıpİnşAllah bu kadar sıkıntısının mükafatını verecek Rabbim canım,dualarım seninle,sağlıcakla alacaksın inşAllah bu sefer,şimdi diğer mesajda unutmuşum pıhtılaşma konusunu,benim ilk kürtajdan 1 hafta sonra pıhtılaşma testi için kan verdim(bir süre beklenmesi gerektiğini söyleyenler oldu ama ben vermiştim bile kanı)bende şükür hiçbir gen de sorun çıkmadı ama insan bir neden arar ya ben de hep bu pıhtılaşmadan oluyor diye düşündüm,sigara kullanmamla alakalı sanırım bu düşüncem,benim çevrem de 3-4 kişi pıhtılaşmadan dolayı bebek kaybetti ve iğne vurularak bunların hepsi şükür bebeğine kavuştu,bende ki de bir neden arama sanırım,protein s alt sınırda çıkmış sadece,bir de yıllar önce yapılan bir homosistein testim 16 larda çıkmış,buna bağlı düşük yapanlar oluyormuş ama bu testim tekrarlanmadı,şu anki durum ise hamile kalmadan aspirine başlatacak doktorum tedbir olarak ama gittiğim başka doktorda 2 düşükten sonra kesinlikle iğne olmalısın diyor,ama dediğim gibi bunun bende işe yarayıp yaramayacağı denenecek,ama tabi ben kimi dinleyeceğim,iğne mi olur,aspirin mi,bir daha hamile kalır mıyım Allah nasip eder mi kocamannn bir soru işareti canım
Aynen dogru söylüyorsun canim, benim cevremde butun arkadaslarim benden daha fazla sigara ictiler ve de saglikla dogurdular, protein s de pihtilasmayla ilgili ama tek basina anlam ifade etmez diyorlar, ben 36 yasimdayim, tabiki bu surecte yas cok onemli, elimde olmayan sebeplerden dolayi ertelendi bebek isi,5,5 yillik evliyim...Anladım canım hayırlısı kalırsın inşallah iyi düşün. Protrın s bendede düşüktü. Bnde heterezıgot cıkan 2gene çogu doktor önemsiz düşük yapmaz dedi. Kimi tedbır amaçlı iğne dedi. Bnde senin gibi sorular içinde boğustum. Şuan diğer 2 gebeliğimide takip eden dokturuma güvendim ve verdiği doz sulandırıcıları alıyorum. Çünkü almazsam ve Allah korusun düşük yaşarsam kendimi paralarım içmedim ondan oldu diye. Bide sulandırıcı fazla gelip kanamada yapsa bile kanama alanı görüldügünde hemen ilaç kesiliyo istirahat verıyo doktor fln böyle atlatan çok arkadas okudum burda. Ama az gelince geri dönüşü olmuyo Allah korusun. Sende aklına hangisi yatıyosa kıme güveniyosan tıbbi açıdan onu dinle canım. Sonucta proteın s düşüklüğüde pıhtılaşmayla alakalı galıba. He bide sigara konusuna takılıyosun galiba. Bnde günde 1paket içiyorum. Suan hamilelikten dolayı 5 6 dala düşürdüm. Banada çok kişi dedi sigara içiyosun ondan oluyo diye insanların agzını kapatamysun takılma hiç. Kac kısı bılıyrm 1pakete yakın sıgara ıcıp sapasaglam doguran. He tabiki içmesek çok daha iyi ama suclama kendını dıye dıyorum nasıp
Merhaba canım. Bende durum şuan 5+1 hamılelık var çok şükür. Ama sana şunu söylicem rahim filmini mutlaka çektir. Ben bu hamıleliği digerlerinden daha fazla bekledim 9. ay oluştu çok şükür. 8ay olmadı ve doktorum benden ne sperm tahlılı ne rahım fılmı istemedi. Sen normal yolla hamıle kalıyosun gerek yok dedi. Ama bn kafama takmıştım ve geçenay doktoruma soylemeden gidip kendi kafama göre çektirdim. İyikide çektirmişim. Çok şükür sonuç temiz çıktı doktorun tahmın ettiği gibi ama benım içim rahatlamıstı. Çekildiğim ayda hamile kaldım Allah şükür. Gecen salı ögrendim doktora gıttık. Direk 08 clexan (04 sabah 04 aksam ) ve ecoprın 150 mg başladı. Bide vajınal krem düşük önleyiciymiş galiba progestan yani. 16. Haftaya kadar 2doz iğne 16. Haftada snra düşebiliriz tek doza yani 04 e dedi. İnşallah gelırsem ozamanlara. Benim 2. Hamılelıgımde 04 clexan ve 100mg coraspınle düşük oldugu için budefa artırdı. Yarın kese için randevu vermişti gidicez bakalım inşallah herşey yolundadır. Kalp atısı içinde 10gün sonra cagırır herlde ben asıl ondan korkuyorum bakalım inşallah budefa hersey iyi giderde hayırlı saglıklı bi evladım olur inşallah.. senfe ne durum hangı genlerde varfı pıhtılama bide kac düşük vardı senın
Merhaba canım. Bende durum şuan 5+1 hamılelık var çok şükür. Ama sana şunu söylicem rahim filmini mutlaka çektir. Ben bu hamıleliği digerlerinden daha fazla bekledim 9. ay oluştu çok şükür. 8ay olmadı ve doktorum benden ne sperm tahlılı ne rahım fılmı istemedi. Sen normal yolla hamıle kalıyosun gerek yok dedi. Ama bn kafama takmıştım ve geçenay doktoruma soylemeden gidip kendi kafama göre çektirdim. İyikide çektirmişim. Çok şükür sonuç temiz çıktı doktorun tahmın ettiği gibi ama benım içim rahatlamıstı. Çekildiğim ayda hamile kaldım Allah şükür. Gecen salı ögrendim doktora gıttık. Direk 08 clexan (04 sabah 04 aksam ) ve ecoprın 150 mg başladı. Bide vajınal krem düşük önleyiciymiş galiba progestan yani. 16. Haftaya kadar 2doz iğne 16. Haftada snra düşebiliriz tek doza yani 04 e dedi. İnşallah gelırsem ozamanlara. Benim 2. Hamılelıgımde 04 clexan ve 100mg coraspınle düşük oldugu için budefa artırdı. Yarın kese için randevu vermişti gidicez bakalım inşallah herşey yolundadır. Kalp atısı içinde 10gün sonra cagırır herlde ben asıl ondan korkuyorum bakalım inşallah budefa hersey iyi giderde hayırlı saglıklı bi evladım olur inşallah.. senfe ne durum hangı genlerde varfı pıhtılama bide kac düşük vardı senın
Kontrol bugun inşallah canım. Bugun kese için çağırmıştı. Kalp atışına 10gun snra cagırır herlde. İstanbuldayım. Doktorum akşam dokturu. Akşam 6da gelıyo hastaneye. İş çıkışı gidicem inşallah. Bakalım inşallah herşey yolundadırAynen dogru söylüyorsun canim, benim cevremde butun arkadaslarim benden daha fazla sigara ictiler ve de saglikla dogurdular, protein s de pihtilasmayla ilgili ama tek basina anlam ifade etmez diyorlar, ben 36 yasimdayim, tabiki bu surecte yas cok onemli, elimde olmayan sebeplerden dolayi ertelendi bebek isi,5,5 yillik evliyim...
sen mutlaka sana ne deniyorsa yap, vicdanen rahat oluyor insan, ben elimden geleni yaptım diye,inşaallah sorun olmayacak bu sefer canim, ne zaman kontrol simdi, hangi sehirdesin
İnşallah gönlüne göre olur canım. Rahîm filminden snra hamılelıgın kolaylastıgını soyluyolar. İnşallah tabi Allah nasib ederse. Bnde çektirdiğim ay hamile kaldım çok şükür. Trambofılıde homozıgıt varya sende. Sen hıc ıgne kullanınmı. Bıde o dediğin antifosfolipd testıni hiç duymadım. Ne o. Genetık testmi oda. Geçmi çıkyo nerde bakılıyoİki gende pıhtılaşma çıktı homozigot 677t pai4g/5g ama asıl test bu değilmiş asıl trombofili testi antifosfolipid sendromu testiymiş canım
Hadi Allahım yardımcın olsun,her şey yolunda gitsin inşAllah,bana da haber ver olur muKontrol bugun inşallah canım. Bugun kese için çağırmıştı. Kalp atışına 10gun snra cagırır herlde. İstanbuldayım. Doktorum akşam dokturu. Akşam 6da gelıyo hastaneye. İş çıkışı gidicem inşallah. Bakalım inşallah herşey yolundadır
Amin canım inşallah hepimizin. Gittik doktora kese oluşmuş ve yeride çok güzel dedi çok şükür. Herşey yolunda şimdilik ama beni korkutan evre haftaya cumartesiHadi Allahım yardımcın olsun,her şey yolunda gitsin inşAllah,bana da haber ver olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?