Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar kimse cevap vermiyor ( antifosfolipid homosistein protein s falan nerde yaptırılıyor? Benden sadece genler için test istedi doktor.
Canım kadındogumcum bendende sadece trambofılı ve kromozom istemişti. Bunlar çıktıktan snra hemataloga gttım bıde ondan görüş almak için. O dedi bide Proteın s c homosısteın antıfosfılıpıd faln bunlar bakalım dıye o yapmıstı yanı bana

Arkadaşlar merhaba hayırlı cumalar. Bn bişey sormak istiyorum. Ovulasyon günümden düne kadar gögüslerim şişmişti. Ve acıda vardı. Şuan 5+5 hamilelik var çok şükür. Yanlız dün akşam gögüslerimin indiğini farkettim. Yani acı yine var ama şişi inmiş. Bu normalmi ya bebeğime bişey olmamıştır dimi

Amin canım benim güzel duaların için ve uzun açıklanan için çok teşekkür ederim.. Perde dolayısıyla mı olmuş acaba öyle ara kanamaların canım doktorun bişey demiş miydi? Prolaktinin kaçtı ??

Canım benımde ilk kürtajımda 40gunu gectı hala lekem vardı. İgne verdi doktor kesıldı. Ama budefada 2 ay adet olamadım ama snra düzene girdi çol şükür. Olabılıyo yani korkma
Teşekkür ederim cevabın içinP Canım..Panik yaptım forumu karıştırdım biraz da. Böyle uzun sürmesi parça kalması sebebiyle de olabiliyormuş hep öyle şeyler yazıyor. Bende korktum ister istemez.. Şuanki lekelenme değiş adet oluyorum sanki kırmızı kanamam gelmiş. 41.gün bugün.. Peki adetin normal her zamanki gibi mi olmuştu ??

Hmmm o zaman direk hematologa gorunmekte fayda var. Cok tesekkür ederim

Rica ederim.Doktorların normal hormonlarının kendisini toparlaması uzun sürebilir demelerine rağmen bende çok araştırmıştım.parça kalmış gibi yazıları okudum iyice endişelenmiştim.kanamalar perdeden dolayı mı oldu bilmiyorum bu konuda doktor açıklama yapmadı yine kendimin araştırmaları sonucu perdenin düşüğe neden olduğunu öğrendim.hastanenin refarans değerleri en fazla 26ydı benim 28 falandı prolaktin dostinex ile düşüyor.Ben o kadar çok araştırdım ki düşükle ilgili bütün yazıları defalarca okudum.Neden diye sordum hep kendime bazen kendimi suçladığım zamanlar oldu ihmalkarlık mı ettim benim yüzümden mi düştü diye hep bir neden aradım İnan ki toparlanamıycam,ayağa kalkamıycam,dünya durdu ben bittim,tükendim diyordum.Toparlandım çok şükür kısmet değilmiş diyorum umutlu bir şekilde tekrar dondurulmuşlarım için gün sayıyorum.Ne güzel demiş Mevlana Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla; El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür.

Çok haklısın canım Rabbim böylesini yaşamamızı uygun gördü demekki. Ama bi an evvel toparlanmak istiyorum. Lekelenmelerim geçsin istiyorum. Kolay hamile kalamıyorum. Başarısız bir tüp bebeğin ardından bebeğim kendiliğinden gelmişti üstelik eşimin sperm değerlerinin yerlerde olduğu bi dönemde..Üstüne bide kaybetmek çok zordu benim için. Ama rabbim ol dedikten sonra önünde ne durabilirki..Tez vakitte tekrar o güzel müjdeyi bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağımız şekilde nasip etsin hayırlısıyla inşallah... Hepimiz aynı acıları yaşadık bizi birbirimiz anlıyor bi tek..

Günaydın arkadaşlar bu gün yumurta toplamaya gittim 6 tane çıktı bakalım kaçı dollenicwk

Ne güzel doğal yolla hamile kalabiliyorsun buna şükretmelisin.yine olur inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile...

İnşallah canım.20 günde çıkar dedi sonuçlar.oda genlere ve pıhtılaşmaya bakan daha detaylı bi testmiş.iğne kullanmadım daha hiç.rahim filmini çektirdim bakalım dr temiz dedi.darısı bana inşallah

Ne güzel doğal yolla hamile kalabiliyorsun buna şükretmelisin.yine olur inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile...
Elhamdülillah rabbimden gelene. Şükrolsun verdiklerine.. Amin cümlemize nasip etsin Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı inşallah hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte..

Doktor aradı az önce toplanan 6 yumurtanın 6 soda kaliteli ama 3 u dollendi dedi. YarıSi döllenme mis çok yüksek değil. Mi

Kızlar bu sonuçlardan anlayan varmi hiçbirşey ikizlerim vardı 16 haftalık kaybettim ve 10 haftalık karnım da ölen oldu bi de bu testi yaptirdik

Yumurta azlığı
Canım benim sana tutunup can olacak pıt pıt atan kalbe sahip olacak evladın şuan çabalıyor bölünüyor hücreleri. 5-10 hiç farketmez 1 tanecik kaliteli olsun yeter. İnşallah altın embriyon yada embriyoların sımsıkı tutunur ve güzel haberinle hepimiz seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…