Canım kadındogumcum bendende sadece trambofılı ve kromozom istemişti. Bunlar çıktıktan snra hemataloga gttım bıde ondan görüş almak için. O dedi bide Proteın s c homosısteın antıfosfılıpıd faln bunlar bakalım dıye o yapmıstı yanı banaKızlar kimse cevap vermiyor( antifosfolipid homosistein protein s falan nerde yaptırılıyor? Benden sadece genler için test istedi doktor.
Amin canım benim güzel duaların için ve uzun açıklanan için çok teşekkür ederim.. Perde dolayısıyla mı olmuş acaba öyle ara kanamaların canım doktorun bişey demiş miydi? Prolaktinin kaçtı ??Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın.En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim 40 gün sürmüştü sonra bir hafta 10 gün kadar durdu yine başladı adet oldum sandım ama 15 gün sürdü bir kaç tane doktora gittim normal dediler fakat benimki 6 ay kadar kanamalarım oldu adet mi değil mi anlamadım bazen 15,20 gün sürdü sonrasında histeroskopi yapıldı rahimde perde varmış şuan hormon ilaçları kullanıyorum düzene girdi çok şükür bu ay adetim normal gününde bitti.süt hormonunuza baktırın benim yüksek çıkmıştı bir doktor süt hormonundan dolayı kanama belki uzun sürmüştür diye ilaç vermişti Allahım yardım etsin en kısa zamanda acınızı unuturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Teşekkür ederim cevabın içinP Canım..Panik yaptım forumu karıştırdım biraz da. Böyle uzun sürmesi parça kalması sebebiyle de olabiliyormuş hep öyle şeyler yazıyor. Bende korktum ister istemez.. Şuanki lekelenme değiş adet oluyorum sanki kırmızı kanamam gelmiş. 41.gün bugün.. Peki adetin normal her zamanki gibi mi olmuştu ??Canım benımde ilk kürtajımda 40gunu gectı hala lekem vardı. İgne verdi doktor kesıldı. Ama budefada 2 ay adet olamadım ama snra düzene girdi çol şükür. Olabılıyo yani korkma
Hmmm o zaman direk hematologa gorunmekte fayda var. Cok tesekkür ederimCanım kadındogumcum bendende sadece trambofılı ve kromozom istemişti. Bunlar çıktıktan snra hemataloga gttım bıde ondan görüş almak için. O dedi bide Proteın s c homosısteın antıfosfılıpıd faln bunlar bakalım dıye o yapmıstı yanı bana
Rica ederim.Doktorların normal hormonlarının kendisini toparlaması uzun sürebilir demelerine rağmen bende çok araştırmıştım.parça kalmış gibi yazıları okudum iyice endişelenmiştim.kanamalar perdeden dolayı mı oldu bilmiyorum bu konuda doktor açıklama yapmadı yine kendimin araştırmaları sonucu perdenin düşüğe neden olduğunu öğrendim.hastanenin refarans değerleri en fazla 26ydı benim 28 falandı prolaktin dostinex ile düşüyor.Ben o kadar çok araştırdım ki düşükle ilgili bütün yazıları defalarca okudum.Neden diye sordum hep kendime bazen kendimi suçladığım zamanlar oldu ihmalkarlık mı ettim benim yüzümden mi düştü diye hep bir neden aradım İnan ki toparlanamıycam,ayağa kalkamıycam,dünya durdu ben bittim,tükendim diyordum.Toparlandım çok şükür kısmet değilmiş diyorum umutlu bir şekilde tekrar dondurulmuşlarım için gün sayıyorum.Ne güzel demiş Mevlana Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla; El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür.Amin canım benim güzel duaların için ve uzun açıklanan için çok teşekkür ederim.. Perde dolayısıyla mı olmuş acaba öyle ara kanamaların canım doktorun bişey demiş miydi? Prolaktinin kaçtı ??
Çok haklısın canım Rabbim böylesini yaşamamızı uygun gördü demekki. Ama bi an evvel toparlanmak istiyorum. Lekelenmelerim geçsin istiyorum. Kolay hamile kalamıyorum. Başarısız bir tüp bebeğin ardından bebeğim kendiliğinden gelmişti üstelik eşimin sperm değerlerinin yerlerde olduğu bi dönemde..Üstüne bide kaybetmek çok zordu benim için. Ama rabbim ol dedikten sonra önünde ne durabilirki..Tez vakitte tekrar o güzel müjdeyi bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağımız şekilde nasip etsin hayırlısıyla inşallah... Hepimiz aynı acıları yaşadık bizi birbirimiz anlıyor bi tek..Rica ederim.Doktorların normal hormonlarının kendisini toparlaması uzun sürebilir demelerine rağmen bende çok araştırmıştım.parça kalmış gibi yazıları okudum iyice endişelenmiştim.kanamalar perdeden dolayı mı oldu bilmiyorum bu konuda doktor açıklama yapmadı yine kendimin araştırmaları sonucu perdenin düşüğe neden olduğunu öğrendim.hastanenin refarans değerleri en fazla 26ydı benim 28 falandı prolaktin dostinex ile düşüyor.Ben o kadar çok araştırdım ki düşükle ilgili bütün yazıları defalarca okudum.Neden diye sordum hep kendime bazen kendimi suçladığım zamanlar oldu ihmalkarlık mı ettim benim yüzümden mi düştü diye hep bir neden aradım İnan ki toparlanamıycam,ayağa kalkamıycam,dünya durdu ben bittim,tükendim diyordum.Toparlandım çok şükür kısmet değilmiş diyorum umutlu bir şekilde tekrar dondurulmuşlarım için gün sayıyorum.Ne güzel demiş Mevlana Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla; El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür.
Ne güzel doğal yolla hamile kalabiliyorsun buna şükretmelisin.yine olur inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile...Çok haklısın canım Rabbim böylesini yaşamamızı uygun gördü demekki. Ama bi an evvel toparlanmak istiyorum. Lekelenmelerim geçsin istiyorum. Kolay hamile kalamıyorum. Başarısız bir tüp bebeğin ardından bebeğim kendiliğinden gelmişti üstelik eşimin sperm değerlerinin yerlerde olduğu bi dönemde..Üstüne bide kaybetmek çok zordu benim için. Ama rabbim ol dedikten sonra önünde ne durabilirki..Tez vakitte tekrar o güzel müjdeyi bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağımız şekilde nasip etsin hayırlısıyla inşallah... Hepimiz aynı acıları yaşadık bizi birbirimiz anlıyor bi tek..
İnşallah gönlüne göre olur canım. Rahîm filminden snra hamılelıgın kolaylastıgını soyluyolar. İnşallah tabi Allah nasib ederse. Bnde çektirdiğim ay hamile kaldım çok şükür. Trambofılıde homozıgıt varya sende. Sen hıc ıgne kullanınmı. Bıde o dediğin antifosfolipd testıni hiç duymadım. Ne o. Genetık testmi oda. Geçmi çıkyo nerde bakılıyo
Sanmıyorum orada yapıldığını canım dr direk Hematoloji ye gönderdi çünkü beni sonuçta yirmi gün sonra çıkıyormuşantifosfolipid testlerini nerede yaptırdınız? Aile hekimliğinde yapılıyor mu?
Ne güzel doğal yolla hamile kalabiliyorsun buna şükretmelisin.yine olur inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile...
Elhamdülillah rabbimden gelene. Şükrolsun verdiklerine.. Amin cümlemize nasip etsin Allahım evlatlarımızı kucağımıza almayı inşallah hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte..Ne güzel doğal yolla hamile kalabiliyorsun buna şükretmelisin.yine olur inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile...
Cok tesekkur ederim ben de hematolojiye gidicem.Sanmıyorum orada yapıldığını canım dr direk Hematoloji ye gönderdi çünkü beni sonuçta yirmi gün sonra çıkıyormuş
Canım hangi sebeple tüp bebek yaptırıyorsunuz ?Doktor aradı az önce toplanan 6 yumurtanın 6 soda kaliteli ama 3 u dollendi dedi. YarıSi döllenme mis çok yüksek değil. Mi
Yumurta azlığıCanım hangi sebeple tüp bebek yaptırıyorsunuz ?
4g 4g homozigot kan pıhtılaşma bozukluğunuz var kan sulandirici kullanmanız lazım bende de aynısı varKızlar bu sonuçlardan anlayan varmi hiçbirşey ikizlerim vardı 16 haftalık kaybettim ve 10 haftalık karnım da ölen oldu bi de bu testi yaptirdikEki Görüntüle 2241602
0,4 ml kullanıyorum igne tesekkurler4g 4g homozigot kan pıhtılaşma bozukluğunuz var kan sulandirici kullanmanız lazım bende de aynısı var
Canım benim sana tutunup can olacak pıt pıt atan kalbe sahip olacak evladın şuan çabalıyor bölünüyor hücreleri. 5-10 hiç farketmez 1 tanecik kaliteli olsun yeter. İnşallah altın embriyon yada embriyoların sımsıkı tutunur ve güzel haberinle hepimiz sevinirizYumurta azlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?