Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar hamilelik öncesi kan sulandırıcı iğne kullanan var mı yani doktor tavsiyesiyle
İğneyi gebelik oluştuğu zaman başlayacağız dedi bana gittiğim doktorlar hep. (1 aile hekimi, 2 kadın Doğum doktoru, 1 hemotoloji doktoru)yani öncesinde kullanıldığını sanmıyorum farklı bir bilgi verilmesiyse doktorunuz tarafından size

bana da hep öyle dediler canım ama bazı yorumlarda gebelik planladıktan yani öncesinde kullandiran doktorlar varmış. ben hamile kaldığımda hep gelişimini haftasına gore az söyluyorlar sonra da düşüyor ben ondan merak ettim öncesinde kullanmak gerekli mi diye zararı olmicaksa kullanırm tabi yine doktor onayıyla.

Bursa da öyle bı doktor var mı nasıl randevu alıyorsunuz memnun musunuz
Hemde çoookk memlunum iyi ki doktorumu tanımışım harika bir doktor allah ondan razı oolsun uludağ üniversitesindeydi ceylan hastanesine geçti doç.dr.mehmet aral atalay

Ben şimdi yeni bir folik asite başladım folattro diye biraz ücreti fazlaymış sanırım eşim aldı bilemiyorum, koruyuculuğu daha yüksekmiş istersen doktoruna yada eczacına bir danış faydası olur mutlaka sana ama tabi öncelik olarak olan doktorunla görüşüp danışman. Eşim aldı dediğim gibi sormuş eczacı eşime folattro yu isteyince eşime düşük riski mi var diye o yüzden diyorum. folbiol kullanıyor demiş eşim onun koruyuculuğu düşük demiş eczacı.

Kızlar göbekten clexane yapmaya devam ediyorum, 31. Haftaya az kaldı. Oturarak karnımı sıkıştırıp göbek deliğimin 3 parmak altında o civara yapıyorum. Acaba bebeğe değer mi artık iğne?

Kızlar göbekten clexane yapmaya devam ediyorum, 31. Haftaya az kaldı. Oturarak karnımı sıkıştırıp göbek deliğimin 3 parmak altında o civara yapıyorum. Acaba bebeğe değer mi artık iğne?
Saglıcakla kucakla cnm
Benim bildiğim koldan da yapılıyor
Hemşire dra bi danıs istersen
Bide gobegin ustunden yanlarından da yapılıyor. Bebege degecegini pek zannetmiyorum ama kesin bilmyrm

Bende zannetmiyorum değeceğini

bende zannetmem bebeğine değeceğini bebek büyüdükçe yukarıya doğru gelişiyor sanıyorum ama koldan da yapabilirmişiz bu iğneyi diye biliyorum bende. Öğrenirsen bize de yaz yine de aklımızda olsun bebekle ilgili olan kısmı bilgilenelim bizde.

Hemde çoookk memlunum iyi ki doktorumu tanımışım harika bir doktor allah ondan razı oolsun uludağ üniversitesindeydi ceylan hastanesine geçti doç.dr.mehmet aral atalay
Canımmm yaa nasılsın nasıl bebişş. Girip seni hala burda görünce sevindimm :) güzel bi haber vermek için girdim bendeeee :) çok şükür Allahıma hamileyimmmm :) 9 aydır ugrasıyorum 10. Ay geldi çok şükür bebeğimm. İnşallah budefa hayırla saglıkla alabılırım kucağıma büyütebilirim inşallah. Bugun kan verdım 530 çıktı beta çok şükür. Akşam gidicem bakalım doktoruma ne başlıcaz bilmiyorum. Muhtemeln coraspın ıgne progestan folık asıt hepsını verıcek gbı. Dozunu inşallah budefa iyi ayarlayabilirizde bi sıkıntı çıkmaz. Hematalogdanda alıyım dıyorum randevu iğne dozu için ama budefa kadındogumcumla ayrısırlarsa hangusını dınlerım dıyede korkuyorum bakalım akşam bı konusayımda doktorla ona göre karar verıcem inşallah. Banada dua edin nolur

Son düzenleme:
Ayyy canım benim çooookkk sevindim hadi gözün aydın bebişin gelmiş göbüşüne çok mutlu oldum rabbim yüzünü güldürsün sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ya..
Sen hiç korkma doktorun ayarlar sen güven doktoruna duanı et herşey çok güzel olucak inşallah
Bizde iyiz şükürler olsun 2 aylık oldu oglum çok güzel bir duygu gülüşünü dünyalara değişmem allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Haberdar et beni gelişmelerden

İnşallah canım benim Allah razı olsun. Allah hepimize isteyen herkese nasib etsin hayırlı saglıklı evlatlar. Bebişe maşallah ya tahmin edebiliyorum o hallerini :) doktorla görüştük dün oda baya sevindi :) hep kendı takıp ettiği için biliyo tabi durumları. Enyuksek tedbırı alıcam dedı. 04 sabah 04 akşam yanı gunde 08 doz clexan. 150 ecoprın. Bude vajinal bi jel verdi progestan herlde düşük önleyiciymiş. Folik asıt cok ıctın daha yazmıyorum dedı. Ama o bıraz kafama takıldı bıdahakıne sorarım olmazsa. 04 clexan ve coraspınle düşük oldugu için budefa 2 katına cıkmak zorundayım başka tedavı seklı yok dedi. Bı hastası daha varmıs 2 dusuk yaşayan onada aynı tedavıyı uyguluyomus şuan 3. Gebelıgınde ve 16. Haftaya geldi o şuan dedi. Bakalım hayırlısı inşallah. Zaten sadece 16. Haftaya kadar 08 igne kullanacakmısım snra 04e düşücekmiş. Yorulma dedi. İlişki 16. Haftaya kadar yasak dedi boyle seyler işte. Eczaneye gttık clexan pıyasda yokmus muadılını verırım dedı aradım sordum doktoru enox dıye bı ıgne verelım dıyo clexan artık yokmus dedım olur çok yakınlar zaten dedi. Enox aldım. Dun gece bismillah diyip başladım inanılmaz yakan bi iğne. Gece eşime vurdurdum. Sabah ona vermeye korkup kendım vurdum ama yıne aynı. Yarın tekrar kan vericem beta artmışmı diye bakalım inşallah katlamıstır enaz 2 katına. İnşallah emeklerımızın karsılıgını hayırla saglıkla alırız inşallah.

Bütün önlemleri almışsınz canım hadi hayırlısı olsun saglıcakla büyüsün kucagına al inşallah
Bilirim igneyi çok yakıyo 35.haftada ecopirini bıraktırmıştı doktorum aşırı baş dönmesi yaptı diye igne verdi hibor 5000 0.2 en düşük doz verdi doguma kadar kullandım göbekten çok yakıyo diye koldan vurdurdum ben hep

inşallah canım. Yabnde dıgerınde kalçadan koldan faln vurmustum hep ama snra düşük olunca acaba göbrkten dahamı etkılı dıyr düşünmeye başladım bakalım hayırlısı

desteğin için teşekkür ederim canım bu ara en çok morale ihtiyacım var

Merhabalar
İlk gebeliğim esnasında 3. Ayımda ellerim ve ayaklarım önce kaşımdı somrada şişti.Bir kaç doktor gezdikten sonra romatologa yönlemdirdiler.Bana lupus ve antifosfolipid sendromu teşhisi kondu.Clexsan iğneyi tesadüfen tüp bebek denememde kullandırmışlardı(genelik olmadı bormal yolla hamile kaldım)elimde kalan iğneleri bende yararı olur diye yapıyordum iyi ki yapmışım.Sonra çok Zorlu bir gebelik geçirdim.hep stresle neredeys eve ultraaon cihazı alacaktım.Geneliğimin 7. Ayında babamı kaybettim kendiside dokordu ve en çok ona güveniyordum eksik kaldım kızıma tutundum.Bu süreçte istanbuldan izmire gitmem gerekti doktorum değişti ve açıkcası epikriZim elimde olmasına rağmen ilgilenilmedim.Doktor cleksanı artık keselim sezeryana alalım seni dedi biraz protein kaçağı olmaya başlamıştı.Bir hafta önce kesince ilacı 34.haftada cleksanı bırakmamın ikinci gecesi suyum geldi ve apar topar epidural sezeryan oldum.Doğumdan sonra odaya çıktığımda doktoruma iyi değilim kırmızı karıncalar görüyorum dedim.Bana epiduralin etkiaidir dedi ve taburcu edildim.Evde yürüyemiyor kızımı görmek istemiyordum klasik teşhis olarak herkes; lohusa sendromu dedi.hemen cleksanı yapmaya başladım ve mr cektirdim iki hafta sonra doğumdan,doğum esnasında kanım pıhtılaşmış bebek o yuzden erken gelmiş ve beynime pıhtı atmıştı.....Bu arada lupus teşhisim vardı ya onada bi doktor yok değilsin bi doktor evet öylesin diyerek ilaçlar verdi hatta bu durumun lupustan kaynaklı olduğu dendi.Hiç alakası yok cleksan erken kesildi ve bebeğim ölmemek için doğdu...benide kendinidw kurtardı.şimdi bu kadar uzun neden yazdım.5+2 haftalık hamileyim yeniden,planlanmadı sadece antifoafolipid oldugumdan doğum kontrol hapı kullanamıyorsunuz beklenmedik gebelik oldu süpriz.kızım iki yaşımda,ben oldum 40, herşeyi yaşamış biri olarak dış gebelilte dahil sormak istediğiniz birşeyler olur ise buradayım ve size en özel tavsiyem iç sesinizden asla uzaklaşmayın inanın size her konuda yardımcı oluyor. şu an cleksan 0.8 lik ve tansiyon ilacı alfamed ve beloc kullanıyorum.Kese göründü kalp atışına daha bir hafta var.Sevgilerimle

Gebelik boyunca ben de claxan kullanicam bu korkutuyor beni tabi gdbe kalabilirsem

13 gun önce adetin ilk gunu lucrin 3.75 vuruldum .2 gundur de tekrar kanamam basladı hemde bugun inanılmaz cok.doktorum östrojen kırılması olabilir dedi.kan pıhtılasması oldugu için doğum kontrol hapı kullanamıyorum progestan verdi bi dene bakalım ama durmayabilir dedi.basına böle bişe gelen varmı nasıl duracak bu

Merhaba bende kan pihtilasma sorunu var. 2. Tup bebek denemem olucak daha yumurta toplanmadı dr kan sulandirici için erken transferden önce baslicam dedi. Acaba şimdiden mi başlasam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…