Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dün hematologa gittim 4g 4g nin hi anlamı yok dedi. Biz artık yapmıyoruz bu testi ama kadın d. Lar ısrarla yapiyolar dedi. Dr u da pek gözüm tutmadi onuda solim.

Canim merhaba,gittinmi dun doktora, merak ettim seni, yolunda her sey insAllah

1 boş gebelik 9.haftada düşük,1de kimyasal gebelik var.Şimdi tekrar hamileyim 4 haftalık.Coraspirin verdi doktor ama burda okuyunca,iğne mi etkili diye düşündüm
Benim de 2 düşüğüm var. Mthfra1298c homozigot mutasyon var bende de. Şu an 4+5 hamileyim. Doktora gittim ama kese gorunmedigi icin igne coraspin falan vermedi riskli diye... tekrar düşük yaparım diye ben de cok korkuyorum...

Benimki taşıyıcı gen,homozigottan bi tık daha az riskli.asıl kullanmadigimiz için düşük yapıyoruz bence.İnşallah sağ salim kucağımıza alırız

Doktorum doğumdan sonra 1 hafta daha iğneye devam edeceğimi söyledi. Size de böyle mi söylendi acaba arkadaşlar?

Benimki taşıyıcı gen,homozigottan bi tık daha az riskli.asıl kullanmadigimiz için düşük yapıyoruz bence.İnşallah sağ salim kucağımıza alırız
İşte ben de aynı fikirdeyim ama doktor beni korkutuyor... regl gecikmesinin 3. Günü bhcg 92 cıktı, bu değeri düşük buldu zaten. Henüz gebelik kesesi gorunmedigi için dış gebelik olabilirmiş o zaman cerrahi müdahale yapamazmış kan sulandırıcı kullandık diye... Ya o kadar huzursuzum ki...

Benim de gecikmenin 2.günü 107.1 çıktı, tekrar vericem bugün bakalım nolcak

Evet günde 1.Bursadayim ama kadın dogumcum vermedi bana genetik doktoru verdi.Tekrarlayan dusuklerde önlem amaçlı veriyorum dedi
Tesekkur ederim. Ben de ekim ayında regl gecikmesinin 2. Günü 157ydi bir hafta sonra kanamam oldu tekrar baktırdıgımda bebek gitmişti.. kimyasal gebelik sayılır benimki de. Bugün degerim 300den yukarı cıkarsa bir umut var diyecegim... Guzel haberlerini bekliyor olacagım.

Benim bildigim kadarıyla dogumdan 1 hafta önce kesiyorlar.

Doktorum kesmeyeceğini söyledi.
Açıklaması da şöyle. Bu iğne olayı yanlış anlaşılıyor, sanki bu iğneyi yapınca kan çok fazlalaşıyor, çok akışkan oluyor ve doğum sırasında bu da sıkıntı oluyor sanılıyor. Halbuki öyle değil, sizin kanınız zaten yeterli akışkanlıkta değil, bu iğne ile normal bir insanınki ile aynı akışkanlığa ulaşıyor. Bu sebeple kesmemizin bir gereği yok demişti.

İnşallah güzel haberler verebilirim.Yazarım buraya olumlu olumsuz..Senin de güzel haberlerini bekliyorum

Her doktor farklı bir şey söylüyor kendimi cogu zanan caresiz hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…