Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canımm çok şükür duyduk. Maşallah subhanallah yolunda gidiyo hersey dedi. 3.hamileliğim ve ilkdefa kalp atışı duyduk garip hissettim.. nasip böyleymiş. 16. Haftaya kadar risk dedi Allah korusun.. Dikkat ediceksin yorulmıcaksın stres yapmıcaksın üzülmiceksin sağlıklı besleneceksin ilaçları aksatmıcaksın gibi şeyler işte.. dualarınızı bekliyorum. İnşallah budefa hayırlı sağlıklı kucağıma alabilirim bebeğimi inşallah.

inşAllah testlerinde temiz çıkar canım,bir daha yaşamayız hiç birimiz,Allah beterinden saklasın,hangi hastanede yaptırdın testlerini
Benim ailem Adanada. Oradaki şehir hastanesinde yaptırdım.. Geç çıkıyormuş biraz sonuçlar galiba bakalım.. Amin inşallah canım. Bidahaki sefere sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah.. Sen Ankara'daydın nerede yaptırdım ne kadar sonra çıktı ??

Ah canımm,inan tüylerim diken diken oldu,MaşAllah,SubhanAllah kuzumm
Elhamdülillah Rabbime,inşAllah sorun olmayacak bu sefer canım,dualarım seninle
kendine çok dikkat et,artık korkma,stres yapma olur mu,stres her şeye zarar,doktorunu dinle
Bizler için de hamiş hamiş dua et

Amin canım inşAllah,
Canım ben Gazi Üniversitesinde yaptırdım,orada ücretsiz yapılıyor ama Döner sermayeye ödeme yaparsan özel hasta gibi oluyorsun ve daha çabuk çıkıyor,benim 1 ay içinde çıkmıştı tüm sonuçlarım,normalde sadece kan alma işlemini bile 3 hafta falan sonraya randevu veriyorlar,kanı verdikten sonrada artık ne zaman çıkarsa,ufak bir ödemeyle biz biraz işleri hızlandırdık

Allah razı olsun canım amin İnşallah. Ederim tabiki

napican yarın tekrar kan verecek misin?
Bugün saglık ocagında tüm kan tahlilleri için kan verdim, aile hekimine bhcg ye de bakalım yine dedim Sigarayı bırakmakla cok iyi etmişsin canım ben de gecen sene bırakmıştım bu zamanlarda bebek için... muhtemelen uyku ve sersemlik nikotin eksikligindendir. Ama gen mutasyonu olanlar için sigara pıhtılaşmayı artırıcı faktör oluyormuş. Benim de goguslerimdeki acı arttı agrı gibi yayılmaya basladı. Bu arada doktor bana folactive önerdi mthfr de sorun varsa b12 ve folik asit emilimini saglayan enzimlerde sorun oluyormuş. Folactive in içinde folat varmış o yüzden onu kullanmamı önerdi. Ben de guvenemeyim hematolog kuzenime sordum o da onay verdi. Bugün aldım. Folbiol kullanıyordum normalde. Bu cumartesi dr kontrol var. Senin ne zaman?

Benim randevum 22sinde..Ben tekrar kan verip o strese girmek istemiyorum yine.Ama bakalım aile hekimi ne diyecek

Merhabalar benim de
25 ocakta ilk gebeliğim 13 haftalıkken düşükle sonlandı. Gebeliğimde sürekli kanama ve rahim içinde toplamda 12.5 cm boyutlarına ulaşan pıhtılar vardı. Genetik test istendi sonuçlarım
Mthfr c677t homozigot
Paı-1(5g\4G) heterozigot
Mthfr a1298c normal
Fxıııa (v34l) normal
Faktör II g20210a (prothrombin) normal Faktor v g1691a (leiden) normal
Bu şekilde 3 doktora gösterdim 2 si pıhtılaşma var 1 i yok dedi. Aklım çok karıştı

Gamze öncelikle kaybın için üzüldüm... Bu pıhtılaşma mevzuu cok karışık doktorlar ikiye ayrılıyor. En cok guvendigin doktora göre hareket et. Benim de mthfra1298c de homozigot mutasyon var, önemli diil diyo bazı drlar bazıları riske atma igne kullan diyo kimisi hic alakası yok düşüğün bunlarla diyor. 2 düşüğüm var benim de ve yaşım da 38

Çıktı mı sonuçların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…