Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Paralel gidiyor durumlarımız :) benim yaş faktörüm var maalesef. 80 dogumluyum ve hiç cocugum yok o yüzden cok istiyorum sağlıkla doğmasınız. Sonucun ne zaman cıkıcak?
Valla bak bak gözlerim ağrıdı, hâlâ çıkmadı sonuç Merakla bekliyorum cuma günü verdiğimde de gece 12 de çıkmıştı,öyle olacak galiba yine.Ben 32 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var

Canım benımde ilk kürtajımda 40gunu gectı hala lekem vardı. İgne verdi doktor kesıldı. Ama budefada 2 ay adet olamadım ama snra düzene girdi çol şükür. Olabılıyo yani korkma
Canım. İnşallah güzel haberler verirsin. Cumartesi günü kalpatımı için gidecektiniz merak ettim seni..

Gozun aydin canim, benimde 46.gun geldi adetim, nasil korktum anlatamam ve 46 gun boyunca lekelenmem oldu, doktor kac ay korunun dedi canim

Gozun aydin canim, benimde 46.gun geldi adetim, nasil korktum anlatamam ve 46 gun boyunca lekelenmem oldu, doktor kac ay korunun dedi canim
Sağolasın canım. Aynı şeyleri yaşamışız. İnsanların hep 2-3 gün sonra lekelenmem bitti yazılarıyla gerilmiştim iyice. şükürler olsun adetimde lekelenmelerim de bitti.. Doktor korunmanıza gerek yok dedi. Zaten neredeyse 2 ay lekeler geldiği için ilişki olmadı.. Size ne kadar korunma verdi doktor canım?

Canim benim iki kurtaj arasi 3 ay, iki kere dusuk yasadim, hatta seninle daha onceden de konuşmuştuk, kurtaj sonrasi 6 hafta iliski yasak dedi, ilk kurtajda 15 gun yasakti, demekki arka arkaya oldugundan ki zaten dedigin gibi lekelenmem yuzunden iliski olmadi, adet oldum bitti, su zamana kadar bebegi konusmadik perşembe gidecegim bakalım, adet olup bitince gel dedi ama benim iki kurtaj arasi yakin olduğundan bana korunma verecek sanirim

Olsun canım benim tam toparlansın rahmin.. Bak geçen internette de okudum kendimde yiyorum günde yarım avakado.. Eminim sende okumuş denk gelmişsindir ama yazayım yine de dedim..
Bende şu pıhtılaşma testin ve kromozom analizin çıksın da gideceğim doktora. Sen Ankara'daydın. Hangi doktora gidiyosun takibe? Daha önce söylemiştim ama unuttum ben
Bu arada sıkıntılar bitmiyor. Benim lekeler bitti bu haftasını sancıyla uyandım böbrek taşı kumu döküyormuşum bol su içmem gerekiyormuş. Acilde iğne yaptırdım da toparlandım. Kolay dökmenin bi yolu var mı ki suyun dışında...

Canim gecmis olsun canim,benim esimde taş düşürdü, çok zordu, yogurt suyunu okumuştum ben, yogurdu suzgece koyuyordum, suyunu bol bol iciyordu, birde bol su tabiki ve agrisi oldugu halde zıpliyordu o da hareket ettiriyormus taşı kumda ayni sey olur mu bilmem ama dene istersen, bizim hic bir rahatsizligimiz yokken bir gun acillik oldu,3 günlük bu uygulamalarla kisa bir surede düştü taş, yogurt suyunu arastir istersen, benim artik butun testler tamamlandı, ve dusuklere neden bulunamadı, buna da şükür ne deyim,ben ankara egitim arastirmada prof, yusuf üstün e gidiyorum ben, devlette zor oluyor ama hocayi seviyorum, sen kime gidiyordun

Histeroskopi yaptırdın mı peki canım??
Yoğurt suyunu deneyeceğim. İnşallah geçer ağrılarım. Daha öncede düşürdüm de idrar yolu enfeksiyonu sanmıştık tahliller de göremediler. Eşinde dikkat etsin bu yeniliyor bi zaman sonra sanırım. Ben bu dönem su içmiyodum hiç ondan mı oldu nedir anlamadım...
Ben Emre Papuçcuya gidiyorum balım. İyi bi doktor inşallah böylede devam eder.. Ama sanırım düşük sonrası gebeliklerde bu konudariskli gebelik grubu mu deniyor tam bilmiyorum) Uzmanlaşmış bi doktorun takibinde olmak gerekiyormuş... Bebiş gelince ne yaparım bilmiyorum..

Aynen canim, riskli gebelik doktoru gerekiyor, yusuf hocada riskli gebelik uzmani degil, ben bebis oldugunda gazide deniz hoca var riskli gebelik doktoru ona gitmeyi dusunuyorum, Allah nasip ederde tekrar hamile kalirsam, histeroskopiye gerek duymadi yusuf hoca ilk etapta, rahim filmi istedi, cektirdim ufak bi siyahlik var misket kadar, çeken doktor dusuge neden olcak bir sey degil dedi, bakalim persembe yusuf hoca ne diyecek,zaten onun ne oldugunu anlamak icin histeroskopi yaomasi lazim, gerekli gorurse ister diye düşünüyorum
Bende emre hocaya gitmeyi dusundum ama burda bir arkadaş muayene de hızlı hızlı konustu deyince biraz vazgectim sanki, bu kadar yasanandan sonra gerçekten aydinlatilmaya ihtiyacim var, sende oylemi düşünüyorsun, muayeneler hizli hizli mi geciyor, yani kafanda ki tum sorulara cevap alabiliyormusun,

Biraz yoğun olduğu için öyle ama ben daha öncede gittiğim doktorlarca öyle yapıyordum not alıyorum soracağım soruları öyle gidiyorum. Sorduğum sorulara vakit ayırıyor ama hızlı hızlı geçiyor..
Belki de daha önce gittiğim başka bi doktor da yaşadığım şey bunun daha da aşırısıydı o yüzden normal olan bu diye düşünüyorumdur. Hızlı hızlı ama tatmin edici cevaplar veriyordu..Bide ben emre hocanın şu huyunu da seviyorum . mesela biz direk tüp bebek istiyoruz diye gittik eşimin sperm değerlerinden ötürü. Bize hemen başlayalım gibi aceleci davranıp korkutmadı. Öncelikle eşinin 2 ay spermleri için ne yapabiliriz diye çabalayalım dedi. Bu güvenle adet olmayı beklerken bebeğimizin öğrendik. Mucizemizdi bizim ama 9.haftada kalbi durdu işte maalesef

inşAllah testlerinde temiz çıkar canım,bir daha yaşamayız hiç birimiz,Allah beterinden saklasın,hangi hastanede yaptırdın testlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…