Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çıktı mı sonuçların?
Yok be fıstıgım saglık ocagı olunca gec cıkıyor ya... ben bugün dayanamayıp yine özelde bhcg baktırdım saat 13.00 de kan verdim. 1792 cıktı. Ama tüm kan tahlilleri saglık ocagından yaptırdım bakalım ne zaman cıkıcak? Nasılsın bugün?

Senin çoğul gebelik olmasın maşallah 3 kat artıyor iyiyim uyku halindeyim sürekli,sigara zorluyor.Bende kan verdim sabah daha çıkmadı.Sen nasılsın?

Senin çoğul gebelik olmasın maşallah 3 kat artıyor iyiyim uyku halindeyim sürekli,sigara zorluyor.Bende kan verdim sabah daha çıkmadı.Sen nasılsın?
Keşke öyle olsaaaa Benim özellikle aksamları ani kramplar giriyor korkuyorum... bu cumartesi 11 de dr randevusu var gunler gecmiyor.. dua edip duruyorum. Her şey güzel olsun bu sefer . Sen bhcg degerleri dışındaki degerlere de baktırdın di mi bugün? Leblebi, nohut, fındık, badem al sigara istedikce yersin gecistirir en azından. Evde rahatsan uyu uyuyabildigin kadar beden dinlensin bebiş büyüsün

Ben ilk kan verdiğim gün bakıldı bütün değerlere,tekrar baktirmadim.dvitamini eksiğim vardı,dr vitamin yazdı,b12 falan hep normal,şeker normal.Stres yapma çok,sakinan göze çöp batar derler.Herşey güzel olacak annesi

Pıhtılaşma yok diyen doktoru hayatınızdan çıkarmanızı öneririm.

Valla işte 22 sinde gidince sorucam,belki igneye gerek görmez.Genetik doktorunun söylediği "coraspin zarar vermez,2 veya daha fazla düşük yapan herkes kullanmalı"demişti.

merhaba kızlar benim de ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum.8 ağustos 2018 de.
tahlillerim de lupus antigükülan pozitif geldi
kadın doğum dr hamile kalınca hemen gel coraspirin başlayacaz dedi.
7 ay rahmim toparlanması için korunduk yeni 1 2 ay oluyor gebelik çalışmalarına başlayalı.. Sizler kürtajdan kac zaman sonra tekrar gebe kaldınız?

Ben şanslı olanlardanim sanırım,hiç kürtaj olmadım.2017 temmuz ayında boş gebelik(9.haftada düşük) 2018 aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım.3ay sonra şimdi tekrar hamileyim.

Pıhtılaşma yok diyen doktoru hayatınızdan çıkarmanızı öneririm.
Teşekkür ederim öneri için yani bu hayat meselesi ben yine aynı şeyleri yaşayıp bebeğimi kaybetmek istemiyorum hamile kaldığımda önlem alıcam inşallah. Pıhtılaşma yok diyen doktor bunu nasıl göze alıyor onu anlamıyorum onlar için herşey normal galiba

Hamileymişsin sağlıkla kucağına al inşallah dediğin gibi birine güvenip ona göre hareket edeceğim artık

Hamileymişsin sağlıkla kucağına al inşallah dediğin gibi birine güvenip ona göre hareket edeceğim artık
Çok teşekkür ederim amin hepimiz inşallah. Bu testi yaptırdığın yerdeki genetik doktoruyla görüştün mü? Yada bir hematologla görüş istersen. 3-5 fikir almak iyi oluyor ama dedigim gibi herkes ayrı bir fikirde çok saçma olsa da... Karar bize kalıyor gibi aslında. Ben şimdilik coraspin kullanıyorum. Bundan 2 ay öncesine kadar da her gün 1 diş sarımsak yutmaya başladım dogal kan sulandırıcı oldugu için.

Çünkü bilimsel bir kanıt yok. Aslında teorik olarak haklı. Ama pratikte sanırım sulandırıcılar işe yarıyor. Ben kendi adıma şöyle düşünüyorum madem 2 düşük yaptım ikisinde de ne aspirin ne kan sulandırıcı kullanmadım ve genlerimden birinde de mutasyon var ise bir de coraspin kullanayım ne olabilir ki en fazla? Gerçi doktorum şöyle demişti farz edelim dış gebelik sen de coraspin kullandın ama acilen müdahale etmemiz lazım... kanını durduramayız ucunda ölüm var dedi ahahah valla sinirlerim bozuldu şu an....

Benimde faktör 2 heterozigot mthfr 677t de heterozigot diğerleri normal benimle aynı değerleri olan var mı bu değerlerde doktorlar nasıl bir yol izliyor neler kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…