KELEBEK01
canım bende mthfrc677t heterozigot birde faktör 2 heterozigot ben kesin iğne kullancam hamıle kalınca bende dusukten sonra daha doktoruma gıdemedım cumartesı gııdcem konusucam korunmayı bırakınca hemen baslasak bı zararı olurmu dıye sorcam bır daha riske atmak ıstemıyorum iğneye olabıldıgınce hemen baslamak ıstıyorum benım gecen hamılelıgımde korunmayı bıraktıgımız ay hamıle kalmıstım yıne belkı ole olur dıye doktora hemen baslıyalım dıycem ama tabı bu ramazan sonuna gelıyor daha var önce doktorla goruscem bakalım ne dıyecek?
sagol dinamiscanımya ŞenizFundacım, baharcım haklısınız arkadaşlar moralleri yüksek tutmak lazım :)
Desteğiniz için yeniden hepinize çokkk teşekkürler.
Ama işte bazen bunalıyo insan, neyseki sizler varsınız canlarım:)
Fundacım ayakların için endişe etme, biliyosun havalar çok sıcak bu sıcaklarda şişmeleri normal sanırım. Benim görümcem de hamile 8 aylık, son 2 aydır hep evde serin serin oturduğu halde şişiyor ayakları. Ama yine de doktoruna danış tabii, ama sakın dert etme kendine canım kilo falan nasılsa verirsin. hem onlar yağ değil sıcaktan oluşan şişliğin kilosudur, havalar az serinlesin giderler inşallah:)
Gülaycım soruna maalesef bişe diyemiyorum, ben de hamile kalınca iğneye başladım. Ama öncesinde 3 ay bebe aspirini kullanmıştım. Yalnız doktorumun isteği ile korunmayı bıraktığım ay daha adet gecikmesi olmadan test yaptırıp 3 haftalıkken iğneye başlamıştım ben de.
Çok da anlamıyorum açıkçası ama belki değerlerine göre erken başlamak daha iyidir.
Bir de bir doktordan daha görüş almanı tavsiye edebilirim ben öyle yapmıştım, insanın içi daha rahat ediyor.
İnşallah sağlıkla kolayca hamile kalır ve kucaklarsın bebeğini güzelim.
ödeeeeeemmmmmmmkızlar benimde ayaklarım şişmeye başladı sabahları bile yataktan kalktığımda şiş 3 haftada 3 kg almışım anlamıyorum fazlada yemiyorum offfffffffff delireceğim ya acaba bir sorunmu var anlamadım kontrolüm bir hafta sonra en son kan idrar tahlilide yaptırdım bir sorun yoktu delirmemek elde değil ne yapmalıyım kızlar
lülülülülülü mıhtar olcem kızım zemuszemus valla sardı gibi ama dedim ya daha tam anlayamadım :1rolleyes:kız celoooşş bırak şu oyunu boşladın burayı haaa sana bulaşma didim ben yav alla alla kız çıkmassın sonra çocuk neyim unutturur adama bu ben herifi unuttuydum yatakta bi kere zuhaha:) adam beklemiş beklemiş uyumuş sonundamirmirmirmir:roflol:delikafadulden
:sinifsinif::sinifsinif:ay bi kokumu aldım neee ayy ayy valla süper bişi koktu aşağıda restoranda bişi yapıolar valla harika koktu gidip kontrol ediiimm hadi görüşürüz .cokacimcoook
kızlar dün hemotologa gittim iyneyede ilacada başlayalım dedi 08lik igne ve günde bitana coraspirin anca düzene girer pırtılaşman dedi ben daha vurmadım ilaç raporum eczanede gidip alacagım şimdi sizlerden yardım istiyorum ne yapayım ben sizleri okudum hepiniz hamile kaldıktan sonra başlamışsınız yardım
nazlım nerdesin kuzu kız merakta koma hee arada yaz bacım valla tırsıyom senden doğurcan diye her an :)
Ben doktorumla dün akşam görüştüm, sadece bir değerinde problem olduğu için iğneye gerek yok aspirinle geçirceksin dedi. Günün geçer geçmez gel dedi. inşallah bir problem olmaz. ama yinede ben bir hematologlada görüşcem.
kızlar benimde ayaklarım şişmeye başladı sabahları bile yataktan kalktığımda şiş 3 haftada 3 kg almışım anlamıyorum fazlada yemiyorum offfffffffff delireceğim ya acaba bir sorunmu var anlamadım kontrolüm bir hafta sonra en son kan idrar tahlilide yaptırdım bir sorun yoktu delirmemek elde değil ne yapmalıyım kızlar
fundacım canım al benden de o kadar inan bende fazla yemiyorum hep dikkat etmeye çalışıyorum ama bende hafta da bir kilo alıyorum doğuma kadar nasıl olacağımı düşünmek acayip psikolojimi bozuyor. senin 100lük şekerin nasıldı canım? lütfü bey 50lik yüklemenin fazla çıkmasının bile şekerli gıdalardan meyve dahil uzak durulması gerektiği demek olduğunu söyledi. galiba vücudumuz yiyeceklerdeki tüm şekeri depo ediyor. şekerin yüksek olması zaten anne adayına fazla kilo alımına neden oluyormuş. birde bende idrarda enfeksiyon çıktı. ve erken doğuma neden olabiliyormuş allah göstermesin. o yüzden antibiyotik verdi. off ecza deposu gibi oldum valla. neyse az kaldı dayanacağız artık az kaldı inşallah. senle aramızda tam 1 hafta var bende 26+4 üm. canım bebişine ve kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?