Teşekkür ederim cevabınız için. Başlamadan tedaviye görüş alayım. Bu iğnelerdr aynı saat mi uygulanıyor, saati kaçırmanın 1 saat gibi sorun teşkil eder mi, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Alınabilecek önlemi almış doktorunuz, siz de içinizi ferah tutun. Ben de ilk başta Coraspin, ileriki haftalarda Oksapar kullandım. Oksapar’a hala devam ediyorum.Selam kizlar doktor bana oksapar igne verdi gun icinde yap dedi aspirinide aksam al dedi suan sevinsemmi napsam blmiorum korku icinde nasil gececek aylar
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Ne yapalım bizim de kaderimiz bu, Allah’a tevekkül edin. Ben öğlen 11 gibi iğnemi vuruyorum, akşam 11’de corasprin kullanıyorum.Selam kizlar doktor bana oksapar igne verdi gun icinde yap dedi aspirinide aksam al dedi suan sevinsemmi napsam blmiorum korku icinde nasil gececek aylar
Sizin hangi genlerde mutasyon var. 36. haftaya gelmişsiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Biz de o haftalara gelsek. Bu arada doğum nasıl olacak doktorunuz bir şey söyledi mi? İğne kullananlar normal doğum yapabiliyor mu? Bir de doğum sonrası iğneye devam edecek misiniz? Çok soru sordum ama gebeliğin sonuna yaklaşmış birini bulunca sorayım dedim.Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Alınabilecek önlemi almış doktorunuz, siz de içinizi ferah tutun. Ben de ilk başta Coraspin, ileriki haftalarda Oksapar kullandım. Oksapar’a hala devam ediyorum.
Merhaba, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende Mthfr homozigot, factor XIIII heterozigot çıkmıştı. Doğum büyük ihtimalle 38. hafta bitince sezaryen olacak, doktorum da ben de riske atmak istemedik açıkçası o nedenle. Ama isteyen normal doğum da yapabilir sanıyorum. İğneye doğumdan sonra 40 gün daha önlem amaçlı devam edeceğimi söyledi doktor, eğer değişiklik olursa yine paylaşırım.Sizin hangi genlerde mutasyon var. 36. haftaya gelmişsiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Biz de o haftalara gelsek. Bu arada doğum nasıl olacak doktorunuz bir şey söyledi mi? İğne kullananlar normal doğum yapabiliyor mu? Bir de doğum sonrası iğneye devam edecek misiniz? Çok soru sordum ama gebeliğin sonuna yaklaşmış birini bulunca sorayım dedim.
Arkadaslar 1 kutu igneye 180 lira diyor doktor 5 kutu yazdi siz nasil aldiniz
Cevabınız için teşekkür ederim. Deneyimlerimizi paylaşırsak çok iyi olur. Ben oğlumu normal doğurdum ama bunda 36-37. haftada sezeryan olmak istiyorum tabi doktorumla konuşmadık henüz erken diye.Merhaba, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende Mthfr homozigot, factor XIIII heterozigot çıkmıştı. Doğum büyük ihtimalle 38. hafta bitince sezaryen olacak, doktorum da ben de riske atmak istemedik açıkçası o nedenle. Ama isteyen normal doğum da yapabilir sanıyorum. İğneye doğumdan sonra 40 gün daha önlem amaçlı devam edeceğimi söyledi doktor, eğer değişiklik olursa yine paylaşırım.
Ben önceleri 1 kutu yazdırıp eczaneden alıyordum 26 tl ödüyordum. En son rapor çıkardı doktorum, 3 kutu yazdı eczane hiç para almadı. Benim rapor çıkarmam da farklı şehirlerde olmam, doktor değiştirmem bedeni ile. Raporu da aynı gün çıkartılıyor.Arkadaslar 1 kutu igneye 180 lira diyor doktor 5 kutu yazdi siz nasil aldiniz
Rapor çıkarırsanız ücretsiz diye biliyorum, ben geç başladığım için iğneye rapor çıkarmaya gitmemiştim az kaldı diye, sağlık ocağında aile hekimi raporsuz yazdığı zaman 1 kutu 25 TL gibi bir rakam tutuyor muayene payı ile.Arkadaslar 1 kutu igneye 180 lira diyor doktor 5 kutu yazdi siz nasil aldiniz
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, tabi ki paylaşırım yine, kendinize iyi bakın.Cevabınız için teşekkür ederim. Deneyimlerimizi paylaşırsak çok iyi olur. Ben oğlumu normal doğurdum ama bunda 36-37. haftada sezeryan olmak istiyorum tabi doktorumla konuşmadık henüz erken diye.
slm kızlar, kullandığımız iğne dozunun yeterli olup olmadığı ile ilgili yaptırılan tahlinin adi ne? her yerde, ilçede yaptırılabilir mı
canım bi kaç defa okuduğumu hatırlıyorum iğne dozunun yeterli olup olmadığı ile ilgili yapılıyor ona gore doktor ayarlıyor iğne dozunu.Igneyle ilgili bi tahlil yok. Kanama kontrolu komodin kullaniminda yapiliyor. Suan bi tahlil varsa bile tam olarak istenini karsilamaz. Olsa ben yaptirirdim 40 kere
bu arada ben gün aşırı oluyorum oksapar 04 lükcanım bi kaç defa okuduğumu hatırlıyorum iğne dozunun yeterli olup olmadığı ile ilgili yapılıyor ona gore doktor ayarlıyor iğne dozunu.
canım bi kaç defa okuduğumu hatırlıyorum iğne dozunun yeterli olup olmadığı ile ilgili yapılıyor ona gore doktor ayarlıyor iğne dozunu.
Koruma amaçlı 0,4 veriliyor, sizin pıhtılaşma nedeni olan genlerinize göre yorum yapılıyor. Gerçekten keşke olsa böyle bir test.canım bi kaç defa okuduğumu hatırlıyorum iğne dozunun yeterli olup olmadığı ile ilgili yapılıyor ona gore doktor ayarlıyor iğne dozunu.
Banada oksapar 0.4 luk verdi bugun ilk ignemi ezcaneden vuruldumbu arada ben gün aşırı oluyorum oksapar 04 lük
Kafam şuan çok karişik doktor hamilelik oncesinde coraspin vermisti 2 ay kullandim bugun konusurken bebe aspirini aksamlari ic dedi ezcaneye gttim bebe aspirini dedim uzerindw cocuklar icin yaziyor ewe gelince farkettim kutunun rengi coraspine benziyor ben simdi hangisini icecem oburu 0.1 coraspin 100 mgHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Ne yapalım bizim de kaderimiz bu, Allah’a tevekkül edin. Ben öğlen 11 gibi iğnemi vuruyorum, akşam 11’de corasprin kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?