arkadaşlar ben hiç gebelik yaşamadım 2 defa negatif aşılama 1 defa da negatif tüp bebek tedavisi oldum. tüp bebek tedavimde 3 tane 1. kalite embriyo transfer edildi fakat tutmadı daha sonra genetik analizler yapıldı ve MTHFR (677 C/T) homozigot olduğumu öğrendim.ağustosta 2.tüp bebek için tedaviye başlıycaz size sorum benim gibi olup hamile kalan var mı? yada bu gen mutasyonu yüzünden mi tedavilerim tutmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. (hiç kimse bi cevap yazmadı yinede sağolun)
gelgit canım tebrik ederim sağlıcakla büyüt bebeğini darısı bizlere ve tüm bebek bekleyenlere inşallah..
gelevera cım ; canım benim büyük geçmiş olsun,hayırlısı olsun bitanem,belki böylesi daha iyi olacak senin için,kendine iyi bak tamammı,
allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve ebebek nasip etsin herkese..
GELGİT canım benim gözün aydın olsunçok şükür rabbim sağsalim oğluşunu kucağına almayı nasip etti.:CüvCüv::ecrin_bebek:e nediyelim darısı başımıza olsun.kaydirigubbakcemile3en geç anne olarak müsait olduğunda doğum hikayeni yazarsan çok sevinirimopuyorumnanaktan.
GELEVERA canım benim geçmiş olsun .inşallah rabbim en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip eder.sabırlı olmaya çalış çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik.bir gün bu yaşadıkların sona erecek ve çok mutlu olacaksın herzaman iyi düşün.sevgileropuyorumnanaktan
gelgitçim ne mutlu oğluşunu kucağına almışsın hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
nazlıımm sen nasılsın kuşum nasıl gidio heycan durumun nedir
celencim nerdesin yaa yoksun be kuzu gezişionmu yoksam
geleveracım çok çok üzgünüm canım inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamassın bu sondur inşallah güzelim
bu arada GELEVERA çok ama çok geçmiş olsun canım. hayırlısı dedim ya bak en az zararla atlattın ya daha kötüyü olsaydı dimi canım. şimdi çok canın yanar biliyorum ama hepsi geçicek kucağımıza alıcaz bizde bebeklerimi allahımın izniyle inşallah. öptüm görüşürüz. bu arada dediğim gibi izne ayrılıyorum ve burdan sizleri takip etmekte zorlanıyorum özele msj atarsanız daha kolay irtibat kurabiliriz. görüşürüz
arkadaşlar ben hiç gebelik yaşamadım 2 defa negatif aşılama 1 defa da negatif tüp bebek tedavisi oldum. tüp bebek tedavimde 3 tane 1. kalite embriyo transfer edildi fakat tutmadı daha sonra genetik analizler yapıldı ve MTHFR (677 C/T) homozigot olduğumu öğrendim.ağustosta 2.tüp bebek için tedaviye başlıycaz size sorum benim gibi olup hamile kalan var mı? yada bu gen mutasyonu yüzünden mi tedavilerim tutmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. (hiç kimse bi cevap yazmadı yinede sağolun)
geçmiş olsun geleveracım.eşine ve sana sabır diliyorum.erken olmasında bir hayır vardır.
gelgitcim hayırlı olsun meleğin
Allahım isteyen herkesede bu mutluluğu yaşatsın.
Canım bundan sonra umarım her şey iyi olur senin için...slm arkadaslar
Bende faktörV ve mthfr heterezigotum. 4 defa kürtaj oldum.igne kullandigim halde hep 7. ile 10 .haftalar arasinda bebekleri kaybediyorum.Bu sayfayi bastan okumaya basladim,herkesin hikayesini ögrenmek icin.(daha 100.sayfadayim).
4.kürtajimi daha bugün oldum ve cok kötüyüm,ama dogum yapan arkadaslari okudukca umutlaniyorum.
hayırlı uğurluu olsun benm minik paşam :Saruboceq: annesine babasına şans getirsin uğur getirsin :Saruboceq: allaım acısını göstermesin :Saruboceq:merhaba kızlar.nasılsınız? pazartesi günü saat 19.45 de Yağız bebeğim dünyaya gözlerini açtı. 3 g 52 cm doğdu.gayet iyi.şuanda uyuyor fırsat bu fırsat gireyim dedim az sonra uyanır.bende ayakta yazıyorum sancım var cok sızlıyor dikişlerim.biraz sıkıntılı oldu benim için tansiyonum çıkmış ameliyat sonrası ayılırken kasılmışım cok başıma toplanmışlar falan.tabi bunlar pskoloik stresten yani.
nazlı ne yaptı acaba cok merak ettim.aşağıda görüyorum şuan demekki doğum yapmamışsın.hepinizi çoook öpüyorum.fazla kalamayacağım. bu arada iğnelere devam ettirmedi doktorum gerek görmedi.
çeşmedeydim şekergelgitçim ne mutlu oğluşunu kucağına almışsın hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
nazlıımm sen nasılsın kuşum nasıl gidio heycan durumun nedir
celencim nerdesin yaa yoksun be kuzu gezişionmu yoksam
geleveracım çok çok üzgünüm canım inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamassın bu sondur inşallah güzelim
sayfalar ilerledikce daha coook umutlanıcaksın yerimseniben keske gelmeseydin :çok üzgünüm: ama madem geldin sende bir zigotsun hoşgeldin en dooru yere geldin a.s.slm arkadaslar
Bende faktörV ve mthfr heterezigotum. 4 defa kürtaj oldum.igne kullandigim halde hep 7. ile 10 .haftalar arasinda bebekleri kaybediyorum.Bu sayfayi bastan okumaya basladim,herkesin hikayesini ögrenmek icin.(daha 100.sayfadayim).
4.kürtajimi daha bugün oldum ve cok kötüyüm,ama dogum yapan arkadaslari okudukca umutlaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?