Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet lütfen sorun ve halka açık yerde hayır o gene sulandırıcı değil de pcos veya insülin varsa başka bi ilaç başlatılıyormuş yazmayın lütfen tecrübeniz yoksa.

Evet lütfen sorun ve halka açık yerde hayır o gene sulandırıcı değil de pcos veya insülin varsa başka bi ilaç başlatılıyormuş yazmayın lütfen tecrübeniz
Attıgım videoyu izlerseniz anlarsınız.
Belki sizin ailede kronik baska bi hastalık öyküsü vardı ve dr bunu size özel uygun gördü bilemeyiz. Yani sizinde genel birşey gibi söylemeniz cok yanlıs. Cünkü literatürde böyle bir bilgi yok.
Attıgınız yazıda bile kesinlik belirtmiyor.

Kan sulandırıcıyı devlette mi dediler ?

Faktör V de kesin değil illa başlanacak demiyor zaten. Yukarıda FV için kesinlikle başlanır vs de yazmışsınız. Homozigot olup trombosit öyküsü olmasını bekliyorlar ama ne hikmetse bebekler düşüyor çünkü neden? Direkt başlatılması gerektiği için. Genetikçiler de bir nevi deney yapıyor insanlar üstüne. Attığım bir yazı değil klinik veri Türkçesi ben yurtdışında yaşadığım için buradaki doktorlar da mutasyonuma uygun buldu ve başlattı Türkiye’deki evrakları kabul etmeyip burda tekrar kendileri yapmışlardı. Benimki yanlış değim ufak hatalı olabilir de sizin “ HAYIR O GEN ÖNEMSİZ PCOS VE INSULIN DE VARSA O ZAMAN BAŞKA İLAÇ BAŞLATILIYORMUŞ” demek çok büyük bir yanlış. Kimi, neye yönlendiriyorsunuz yani. Hadi bilmesem, sorgulayan bir insan olmasam ve bu yazdığınıza inansam ne olacaktı mesela. Her neyse

Aşırı saldırgan konuşuyorsunuz. Bi de zan altında bırakıcı. Kime yönlendireceğim. Burda bildiklerimi arastırdıklarımı paylasıyorum insanlara faydası olsun diye. Uslubunuz hic hoş değil.
2 yıldır gitmediğim dr kalmadı ve onların bana dedikleri bunlar. Sadece fv önemsiyoruz.
Benim 4 genimde mutasyon var. düşüklerimin belki onlarla alakalı olabileceğini sordugumda bana verdikleri cevap buydu hepsinin.

Ben tr deki sistemi anlatıyorum. Kan sulandırıcı konusunda emin olmak istiyorsanız trde bi devlet hastanesine gelin size kan sulandırıcı iğne raporu cıkartıyorlar mı cıkartmıyorlar mı görün. Başka birşey demiyorum.

Saldırganlıkla alakası yok. Sadece böylesi çok önemli bir konuda bu şekilde yönlendirmeyi kabul etmiyorum. Benim raporum zaten devlet hastanesi çıkışlıydı, hamile kalınca gel iğneni al kızım diyerek uğurlandım genetikten. ilk türkiye’de yaptırmak istedim. Benim baba tarafımdan kuzenim de pai 4G 4G homozigot ve öz teyzem de. Düşükler sonrası İkisi de çocuklarını iğne vurarak kucaklarına aldılar. ben burda doğmadım ben Türkiye’de doğdum 25 sene orda yaşadım. Türkiye’nin kurallarını burdan daha iyi biliyorum. İğne raporu çıkartacaklarını söylediler yani.

Yani sadece pai 4g4g geniyle kan sulandırıcı başlanmıyor.
Bende zaten drlardan öyle duymuştum.
Ek bir bulgu isteniyor. Burda da maddelemiş.
Fv de direk başlanırken ek bir öykü istenmezken paide isteniyor. Anlatmak istediğim buydu.
Ama siz bildiğinizi okuyabilirsiniz. Çünkü herkesten herşeyden daha iyi biliyorsunuz.

Eklentiler

• 9A5AF50A-76E2-4F87-8505-B703E2D41D99.webp
    30 KB · Görüntüleme: 15
  • 29520A6A-237C-4C6D-8020-5FB5A260929E.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 7
  • EF7A6E2F-F63C-44D1-84F1-23F0FDBE2A6E.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 6
  • 4AAE4D8A-92CA-4136-84B2-750CBFAE4EFD.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 14
Bu bilgileri ancak ChatGPT verir zaten çok komik cidden ya yazdığı makalelerin DOI numarasını isteyin tabii haberiniz varsa. Faktör V de direkt başlanmıyor sulandırıcı zaten. Lütfen sürekli “yanlış” demeyeceğim artık yalan haber yaymayın. Siz bu bilgileri nereden duyuyorsunuz faktörV İlla bir tane maalesef düşük bekleniyor eğer tromboz öyküsü yoksa. Sizden daha iyi bildiğim kesin de herkesten değil. Vaktim değerli sizinle harcamayacağım.

Drlardan daha iyi bilmeyeceğiniz kesin. Bana bunları söyleyen kişiler sayısız farklı dr olduğunu söyledim. Yani bir siz doğrusunuz gittiğim tonlarca dr yanlış, haklisiniz
Sizin gibi bilinçsiz ve bir sava takılıp ilerleyen biri değilim.
Acog ve rcog un yayınladığı makaleleri okuyun önce Dünyaca kabul görmüş uluslararası klavuz olarak kabul ediliyor. Drlarda bu kurulusların yayınlarını takip ediyorlar. Burada sayısız makale okudum. Kan sulandırıcı kullanım durumları hakkında, tekrarlayan düşükler hakkında.

Yani burada insaları gereksiz kan sulandırcıya ve yanlıs tedaviye yönlendiren sizsiniz. Her kişinin tedavisi ek bulgularına ve öykülerine göre değişir. Ama siz burda sanki pai mutasyonlu olunca iğne ile basarı oluyormus gibi yansıtıyorsunuz. Benimde pai genim mutasyonlu ve drlar bu geni önemsemiyor dememe rahmen iddia ediyorsunuz. Size bilimsel dr konferansını attım ordada trnin önce gelen uzman drları ve genetikçiler acıklıyor. Siz daha ne istiyorsunuz ki anlamıyorum. İnatla herşeyi red ediyorsunuz. Allah yolunuzu acık etsin.

Benımkıde boyle sıcze zorun lu mu kızlar

Eklentiler

• IMG_4829.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 12
Benımkıde boyle sıcze zorun lu mu kızlar
Muhtemelen düşük öykünde var durup dururken yapmamıslardır trombofili paneli. Genetikçin ya da hematoloji dr iğne kullanmalısın demedi mi?
Yani diğer sonuclarını bilmiyorum ama bu sonuca göre kullansan iyi olur gibi duruyor. Benim gittiğim drlar hamile kalır kalmaz hemen başlamalısın demişti. Hemde ekstra corasprinde kullan yanında dediler.
Hatta gebe kalmadanda corasprin ara ara alabilirsin. Pozitif oldugunu öğrendiğinde de drundan raporunu cıkart hemen.

Son düzenleme:
Evet 3.5 yıldır evlıyım pcosum ılk kımyasal gebelık olfu 2. De 6 haftalıkken kese göründü kalp henuz görülmeden düştü

Evet 3.5 yıldır evlıyım pcosum ılk kımyasal gebelık olfu 2. De 6 haftalıkken kese göründü kalp henuz görülmeden düştü
Geçmiş olsun. Pcos için dra mutlaka gidin baska takviyeler ve ilaçlarda veriyorlar. O konuda bilgim olmadıgı için birşey diyemiyorum. Umarım sağlıcakla bebeğinize kavusursunuz

Kızlar selamlar. Çok mesaj var okuyamadım. İki kere boş gebelik yaşadım. Kromozom analizi normal. Benim gibi sonucu olan var mı? Gebelikten önce mi bir şey yapmalı yoksa gebe kalınca mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinieimm.

Eklentiler

• 1000079949.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…