Evet lütfen sorun ve halka açık yerde hayır o gene sulandırıcı değil de pcos veya insülin varsa başka bi ilaç başlatılıyormuş yazmayın lütfen tecrübeniz yoksa.
Yani burda türkiyenin önde gelen drları tartışıyor. Özellikle kan sulandırıcı ile ilgili. Burda anlatıyorlar.
Çapaya genetiğe gideceğim haftaya oradaki uzmana artık pai geni önemli mi diye sorarım. Belki sizin farklı bi durumunuzu baz almıslardır. Suan literatürü baz olan drlar bu sekılde ilerliyor.
Attıgım videoyu izlerseniz anlarsınız.Evet lütfen sorun ve halka açık yerde hayır o gene sulandırıcı değil de pcos veya insülin varsa başka bi ilaç başlatılıyormuş yazmayın lütfen tecrübeniz
Faktör V de kesin değil illa başlanacak demiyor zaten. Yukarıda FV için kesinlikle başlanır vs de yazmışsınız. Homozigot olup trombosit öyküsü olmasını bekliyorlar ama ne hikmetse bebekler düşüyor çünkü neden? Direkt başlatılması gerektiği için. Genetikçiler de bir nevi deney yapıyor insanlar üstüne. Attığım bir yazı değil klinik veri Türkçesi ben yurtdışında yaşadığım için buradaki doktorlar da mutasyonuma uygun buldu ve başlattı Türkiye’deki evrakları kabul etmeyip burda tekrar kendileri yapmışlardı. Benimki yanlış değim ufak hatalı olabilir de sizin “ HAYIR O GEN ÖNEMSİZ PCOS VE INSULIN DE VARSA O ZAMAN BAŞKA İLAÇ BAŞLATILIYORMUŞ” demek çok büyük bir yanlış. Kimi, neye yönlendiriyorsunuz yani. Hadi bilmesem, sorgulayan bir insan olmasam ve bu yazdığınıza inansam ne olacaktı mesela. Her neyseAttıgım videoyu izlerseniz anlarsınız.
Belki sizin ailede kronik baska bi hastalık öyküsü vardı ve dr bunu size özel uygun gördü bilemeyiz. Yani sizinde genel birşey gibi söylemeniz cok yanlıs. Cünkü literatürde böyle bir bilgi yok.
Attıgınız yazıda bile kesinlik belirtmiyor.
Aşırı saldırgan konuşuyorsunuz. Bi de zan altında bırakıcı. Kime yönlendireceğim. Burda bildiklerimi arastırdıklarımı paylasıyorum insanlara faydası olsun diye. Uslubunuz hic hoş değil.Faktör V de kesin değil illa başlanacak demiyor zaten. Yukarıda FV için kesinlikle başlanır vs de yazmışsınız. Homozigot olup trombosit öyküsü olmasını bekliyorlar ama ne hikmetse bebekler düşüyor çünkü neden? Direkt başlatılması gerektiği için. Genetikçiler de bir nevi deney yapıyor insanlar üstüne. Attığım bir yazı değil klinik veri Türkçesi ben yurtdışında yaşadığım için buradaki doktorlar da mutasyonuma uygun buldu ve başlattı Türkiye’deki evrakları kabul etmeyip burda tekrar kendileri yapmışlardı. Benimki yanlış değim ufak hatalı olabilir de sizin “ HAYIR O GEN ÖNEMSİZ PCOS VE INSULIN DE VARSA O ZAMAN BAŞKA İLAÇ BAŞLATILIYORMUŞ” demek çok büyük bir yanlış. Kimi, neye yönlendiriyorsunuz yani. Hadi bilmesem, sorgulayan bir insan olmasam ve bu yazdığınıza inansam ne olacaktı mesela. Her neyse
Saldırganlıkla alakası yok. Sadece böylesi çok önemli bir konuda bu şekilde yönlendirmeyi kabul etmiyorum. Benim raporum zaten devlet hastanesi çıkışlıydı, hamile kalınca gel iğneni al kızım diyerek uğurlandım genetikten. ilk türkiye’de yaptırmak istedim. Benim baba tarafımdan kuzenim de pai 4G 4G homozigot ve öz teyzem de. Düşükler sonrası İkisi de çocuklarını iğne vurarak kucaklarına aldılar. ben burda doğmadım ben Türkiye’de doğdum 25 sene orda yaşadım. Türkiye’nin kurallarını burdan daha iyi biliyorum. İğne raporu çıkartacaklarını söylediler yani.Aşırı saldırgan konuşuyorsunuz.
Ben tr deki sistemi anlatıyorum. Kan sulandırıcı konusunda emin olmak istiyorsanız trde bi devlet hastanesine gelin size kan sulandırıcı iğne raporu cıkartıyorlar mı cıkartmıyorlar mı görün. Başka birşey demiyorum.
Saldırganlıkla alakası yok. Sadece böylesi çok önemli bir konuda bu şekilde yönlendirmeyi kabul etmiyorum. Benim raporum zaten devlet hastanesi çıkışlıydı, hamile kalınca gel iğneni al kızım diyerek uğurlandım genetikten. ilk türkiye’de yaptırmak istedim. Benim baba tarafımdan kuzenim de pai 4G 4G homozigot ve öz teyzem de. Düşükler sonrası İkisi de çocuklarını iğne vurarak kucaklarına aldılar. ben burda doğmadım ben Türkiye’de doğdum 25 sene orda yaşadım. Türkiye’nin kurallarını burdan daha iyi biliyorum. İğne raporu çıkartacaklarını söylediler yani.
Bu bilgileri ancak ChatGPT verir zaten çok komik cidden yaYani sadece pai 4g4g geniyle kan sulandırıcı başlanmıyor.
Bende zaten drlardan öyle duymuştum.
Ek bir bulgu isteniyor. Burda da maddelemiş.
Fv de direk başlanırken ek bir öykü istenmezken paide isteniyor. Anlatmak istediğim buydu.
Ama siz bildiğinizi okuyabilirsiniz. Çünkü herkesten herşeyden daha iyi biliyorsunuz.
Drlardan daha iyi bilmeyeceğiniz kesin. Bana bunları söyleyen kişiler sayısız farklı dr olduğunu söyledim. Yani bir siz doğrusunuz gittiğim tonlarca dr yanlış, haklisinizBu bilgileri ancak ChatGPT verir zaten çok komik cidden yayazdığı makalelerin DOI numarasını isteyin tabii haberiniz varsa. Faktör V de direkt başlanmıyor sulandırıcı zaten. Lütfen sürekli “yanlış” demeyeceğim artık yalan haber yaymayın. Siz bu bilgileri nereden duyuyorsunuz faktörV İlla bir tane maalesef düşük bekleniyor eğer tromboz öyküsü yoksa. Sizden daha iyi bildiğim kesin de herkesten değil. Vaktim değerli sizinle harcamayacağım.
Benımkıde boyle sıcze zorun lu mu kızlarinsülin direncim vs hiç olmadı, pai 4G 4G homozigot ve mthfr ct homozigot genlerim var düşük sonrası direkt başlattılar pai homozigot olduğu için. Pai genini önemsemeye başladılar artık. “Başlatılıyormuş” ile değil direkt tecrübeli olduğum için başlatıyorlar ve kan sulandırıcı. Uzman doktor gibi konuşmanız da ekstra ilginç!
Muhtemelen düşük öykünde var durup dururken yapmamıslardır trombofili paneli. Genetikçin ya da hematoloji dr iğne kullanmalısın demedi mi?Benımkıde boyle sıcze zorun lu mu kızlar
Evet 3.5 yıldır evlıyım pcosum ılk kımyasal gebelık olfu 2. De 6 haftalıkken kese göründü kalp henuz görülmeden düştüMuhtemelen düşük öykünde var durup dururken yapmamıslardır trombofili paneli. Genetikçin ya da hematoloji dr iğne kullanmalısın demedi mi?
Yani diğer sonuclarını bilmiyorum ama bu sonuca göre kullansan iyi olur gibi duruyor. Benim gittiğim drlar hamile kalır kalmaz hemen başlamalısın demişti. Hemde ekstra corasprinde kullan yanında dediler.
Hatta gebe kalmadanda corasprin ara ara alabilirsin. Pozitif oldugunu öğrendiğinde de drundan raporunu cıkart hemen.
Geçmiş olsun. Pcos için dra mutlaka gidin baska takviyeler ve ilaçlarda veriyorlar. O konuda bilgim olmadıgı için birşey diyemiyorum. Umarım sağlıcakla bebeğinize kavusursunuzEvet 3.5 yıldır evlıyım pcosum ılk kımyasal gebelık olfu 2. De 6 haftalıkken kese göründü kalp henuz görülmeden düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?