canım inşallah unutur... tatlım benim testim zaten var ama ben daha farklı bir yerde yaptırmak istiyorum... dr gidincede elimdeki sonucuma göre tedavi şekli istiycem ama o arada testimin yenilenmesini istiycem ama sonucum değişik çıkarsa tedavi de değişir ama içimin rahat etmesi açısından yaptırcam... TEŞEKKÜRLER TATLIMgeleveracım birşey olmaz ki, hatırlamaz bile belki seni,o kadar çok e-mail alıyordur ki..rahat ol bence.sen belki hacettepede yaptırabilirim diye mi mail atmıştın?farketmez herhalde, yine de h.tepe de yaptırma şansın olabilir, ama o zaman sonuçlar çıktı yok ankaraya geri geldin hocaya gittin vs vs zaman kaybetmez misin?malatya dab yaptırıp hocaya da gelip gösterirsin.bence randevu almanda bir problem yaşamazsın canım eğer doğru anladıysam çekinceni...
kızlar iyi akşamlar bugün doktora gittim hormon değerlerimi ölçtürmek için prolaktin 58 çıktı kahroldum bir şeyi düzeltmeye çalışırken bir yer bozuluyor eşiminde benimde morellerimiz çok bozuk.... 10 gün sonra tekrar ölçtürmeye gidicem umarım düşer
sizlere bir şey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğneleri kiloya göremi veriyorlar mesela ben 60 kiloyum 0,6 lık mı iğne kullanmam gerekiyor bu çok yüksek değilmi, doktora sorduğumda bu yüksek değilmi bir yerim kesilse kanamam durmazsa ne yaparız dedim o iğnelerde böyle bir durum söz konusu olmaz dedi hemoloji uzmanı söyledi bunu bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
bir de çok doğru b,irşey söyledin, doktora güvenip mümkün olduğunca vesveseyi bir kenara bırak nacizane fikrim arkadaşım, önce allahniğneler ve doktorla güel sona gidiyorsunuz zaten bebişinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?