merhaba kızlar
dün canım bebişim düştü.bi damla kan geldi hemen dr gittim. sağolsun çok ilgilendi ama yapacak bişey yok 1 saat içinde düştü... iğnelerime 3 haftalıkken başlamıştım.5 haftalıkkende düştü.iğne kullnmama rağmen düşmesini drum açıklayamıyor.umutlarım azalıyor...
iğne kullanırken düşüren arkadaşlar varmı acaba?
sanırım yeni hamilelerimiz var aramızda.. geçmişi ayrıntılı okuma fırsatım olmadığından onları ekleyemedim.. yeni hamilelerimize sağlıklı rahat hamilelikler diliyorum.. listemizi çok arkalarda bırakmayın yerimseniben
kahvelokumcum o listede olabilmek için neler vermezdim
artık beni silebilirsin
meleğim ebedi evi olan cennetine gitti yine
bu 4. oldu inşallah bundan sonra bir daha olmaz
aynı acıları daha dün yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum canım allah cümlemize sabır versin....
artık beni silebilirsin
kürtaj olurken yaşadıklarım sanki benimle dalga geçilir gibiydi
ben ağlaya ağlaya kürtaja giderken
yanımda başka bir kadın sırf kendi keyfi için 2.kez 1 ay arayla bebeğini aldırıyordu
isyan etmiyorum ama allahım hiç kolay bi imtihan değildi
hele o kürtaj sıramı beklerken yanımda ntsye bağlanan hanımın bebeğinin kalp atışları ne kadar güzeldi ne kadar canlıydı
dinlediğimiz ezgilerden melodilerden daha da güzeldi
inşallah bende bebeğimin o güzel kalp atışlarını duyabilirim
inşallah bende anne olabilirim
umutlarımı yitirsemde azda olsa ümidim var
mafoldumben
artık beni silebilirsin
yanımda başka bir kadın sırf kendi keyfi için 2.kez 1 ay arayla bebeğini aldırıyordu
hele o kürtaj sıramı beklerken yanımda ntsye bağlanan hanımın bebeğinin kalp atışları ne kadar güzeldi ne kadar canlıydı
mafoldumben
Nergiscim , çok geçmiş olsun , çok üzüldüm canım .Canım iğne kullanmama rağmen düşük oldu , umutsuzluğa düşüyorum demişsin. Hiç öyle düşünme. Benim de 3. hamileliğim iğneye rağmen devam etmedi , 5. haftada düşük oldu.Düşüklerin pek çok sebebi olabiliyor , sağlıksız bi sperm ya da sağlıksız bi yumurta bi araya gelmiş olabilir , eğer rahimde bi sorun varsa bebek o sorunlu yere yerleşmiş olabilir.Bana Lütfü bey bu kaybınızı pıhtılaşmaya bağlamayın , sağlıksız bi gebelik oluşmuş demişti , kendiliğinden olması da sizin için büyük şans demişti. Hematolog da eğer sorununuz sadece pıhtılaşmaysa bu bizim için hiç problem değil , kolaylıkla aşarız , yeter ki düşükleriniz bilinmeyen başka sebeplere bağlı olmasın demişti. Bunu birkaç defa belirtti. O yüzden ben buradan hep ısrarla yazmaya çalışıyorum , düşüğü olan eşime dostuma da , çok ayrıntılı araştırma yaptırın hemen diyorum. Yani düşüğe neden olabilecek tüm nedenler üzerinde etraflıca araştırma yapılmalı. Rahmin durumuna bakılmalı , rahim filmi çekilmeli ya da gerekirse histereskopi yapılıyor , hormonal testler ( tiroid filan gibi ) , bağışıklık testleri , pıhtılaşma testleri , eşin sperm durumu hepsi yapılmalı .Tüm önlemler alındıktan sonra gebeliğe izin verilmeli. Çoğu doktor maalesef yeniden dene , düşük olursa bakarız anlayışında.3 kez düşük olursa anca araştırma yapan doktorlar var.Ben düşük yaptığını duyduğum tüm arkadaşlarımı hemen uyarıyorum . Benim ikinci bebeğim 2 aylık olmuştu ve Allahın takdiri tabii ki ama iğne kullansaydım yaşayacağına inanıyordum.Sağlıklı bi hamilelikti çünkü , kalp atımı filan vardı.
Neyse canım çok uzatmayayım , demek istediğim sakın umutsuzluğa kapılma , birçoğumuzun başına aynı şey geldi , sonra yeniden hamile kaldık , devam ettiriyoruz çok şükür. Senin de öyle olacak.Çok şükür operasyona gerek kalmadan atlatacaksın , bi dinlenme dönemin olacak zaten , o dönemde yapılmamış araştırmalarını yaptır , önlemlerini al , öyle hamile kal , daha huzurlu olacaksın.Çok geçmiş olsun tekrar.
canım yaa gercekten cok guzel ıfade etmıssın bu mubarek gunde dua et bol bol hepımız bırbırımız ıcın dua edelım allah bebeıslerını saglıkla kucagna almak nasıp etsın ınsallah bu mubarek gunlerdekahvelokumcum o listede olabilmek için neler vermezdim
artık beni silebilirsin
bu 4. Oldu inşallah bundan sonra bir daha olmaz
mafoldumben
Şencim ben bebeğimi 37+5 te kaybetmiştim hatırlarsın...Kan pıhtılaşması yaşayanlar o zamana kadar bebişini getirebiliyor mu ? Yoksa ilk zamanlarda bebiş beslenemediği için kaybedilip düşük mü yaşanıyor? Bilgin var mı canım...3 doktor filan kan pıhtılaşmasından olsa o zamana kadar gelmezdi dedi...Benim sadece mthfr677 heterozigot , diğerleri normal...
mrb.arkadaşlar.6 ay arayla 2defa 4.5 haftalık düşük yaptım..bana sadece bu toxoplazma testleri falan yapıldı.sonuç temiz.bir de şey yapıldı. parmağaına jilet gibi bişiy batırıp kanın akışına baktılar.bu pıhtılaşma testimi arkadaşlar.bilen varmı?
bana cevap yokmu arkadaşlar.yardım edin lütfen....
merhaba çağla. öncelikle geçmiş olsun... allah bir daha yaşatmasın inşallah.
pıhtılaşma testlerini normal kan alarak yapıyorlar. ama pıhtılaşma zamanına bakıp öyle birşey çıkartmaya çalışabilirler mi onu bilemiyorum. belki bir problem varsa ileri testleri yapacaklar.. ama bilemiyorum inan hiç duymadım bu şekilde araştırma yaptıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?