canım bende laparaskopi oldum valla zor gectı benımkıbenımkıde dr dıs gebelıkten suphelendi adını vermıyımde koskoca prof dr 2, gıttıgımızde bebek rahımde gozukuyo dıs gebelıgı atlattık dedı sonra gıttıgımde dıs gebelık olabılır deyıp benı hastanaye gonderdı elıme hıcbısey vermedı yanı ordakı dr soruyo bebek ne tarafta hangı tarafınde dıyo ben tahmın ederek soyledım ultrosyonda vermedımı dedı yok dedım vee amelıyata gırdık ayy allahım kımselere yasatmasınn dr bana tupunu alabılırız cocugun varmı dedıler ben yok dedım aglamaya basladım basta bana boyle seyler soylemedıler susturana ask olsun aglayarak narkoz aldım bıdaha bbegım olmayacak dıyee uyandıgımda yıne aglıyodum dr tupunu almadık dedi dunyalar benım olduu ayyyy..... calıkusum sana bıseyler yazacaktım bak neler geldı aklımaaa dıyecegım okii tuplerın kaapılysa laparaskopıde acıyolar senınkılerı nıye acamamaıslar ıns hıcbıseye gerek kalmadan gelır bebısın yeterkı mevlam ol desınnn.....calısmaya devammmm..........
ya arkadaşlar sizlere birşey soracam bu kan pıhtısını önlemek amaçlı iğne heparin diye okumuştum bende tahlil yaptırmıştım kan pıhtılaşması oluşmuş ondan dolayı bebeğimi kaybettim henüz tedaviye başlamadım doktorum gebelik oluştuğu an iğneye başlayacağız demişti bende bu sayfada heparin iğne diye okumuştum az önce nette baktım zararlı diye okudum bilgisi olan varsa paylaşabilirmi kullanan arkadaşlar.
Canim bu sayfanin gerilerdinde bu konular detayli bir sekilde konusuldu istersen bir bak cok fayadasi olacak canimhomozigot mutant bu nedir hiç bi bilgim yok sonucumu aldım ama hastalık hakkında pek bişey bilmiyorum
Çalıkuşu benim laparoskopimde çok zor geçmişti.Ben de nrkozdan çok kötü oldum.Sonra dr geldi.Tüplerinin ikisi de kapalıydı.Açmaya çalıştık ama yine kapanma ihtimali var dedi.Îlk 3-4 ay hamile kaldın kaldın kalamadıysan kapanmıştır dedi.Kesin tüp bebek yaptırman gerekir dedi bana.Senin gibi benim de çok sancım oldu.Neyse ben laporoskopiden 13 ay sonra hamile kalmıştım.
kızlar bende bugün kan verdim b hcg için gebelik yosa iyneyi kesmem gerekiyor doktor öyle demişti adetine 2gün kala b hcg yaptır gebelik varsa devam gebelik yoksa iyneyi vurma dedi kanaman yogunlaşır hastanelik olursun dedi saat 3 buçukta sonucu alacagım
evet dr başlatmıştı ama.Bana aşılama yapılmıştı.Aşılamanın yapıldığı gün başlatmışlardı ama tutmadı.Adet olunca iğneyi bırakmıştım
kızlar ne zamandır henüz netleşen trombofili sonuçlarımı yazıyorum... daha önce bana homozigot denmişti ama kesin sonucum şimdi çıktı yorumlarınızı bekliyorum.......
protrobin- heterezigot
fak13- heterezigot
fibrinojen-heterezigot
mthfr-heterezigot
yahu değerlerin bu kadar çok olması beni korkuttu... evet homozigot olmamasına sevindim ama heterezigot değerlerinin çok çıkması offfffffff allahım mafoldumben
kızlar ne zamandır henüz netleşen trombofili sonuçlarımı yazıyorum... daha önce bana homozigot denmişti ama kesin sonucum şimdi çıktı yorumlarınızı bekliyorum.......
protrobin- heterezigot
fak13- heterezigot
fibrinojen-heterezigot
mthfr-heterezigot
yahu değerlerin bu kadar çok olması beni korkuttu... evet homozigot olmamasına sevindim ama heterezigot değerlerinin çok çıkması offfffffff allahım mafoldumben
inşallahhhhhhh hepimiz için dua ediyorummmm :)alkisalkisalkis zemuszemus opuyorumnanaktan lay lay loy yaşasın bebiş geliyoooo :) başlar ıngalar anneden ninniler ne güzel mutlu ve sağlıklı bir şekilde inşallah :)hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:teytey::sm_cool:
dr.um normal doğum yapabilirsin diyor bugünde kan testlerim yapıldı, pıhtılaşma zamanlarına kan akımına falan bakıldı hepsi nrmal çıktı yani kan testlerime göre normal doğum için ters bir durum yok...2 hafta sonraa çatı muayenesinde sorun çıkmazsa normal yaptırırım diyo ama bende ısrarla sezeryan olsun diyorum bakalım hayırlısı artık :)eserizmir canım maşallah sana ve bebişine ne güzel herşey yolunda. ayy çok az kaldı canım yaa inan okuyunca ben bile nasıl heyecanlandım seni düşünemiyorum bile. inşallah hep böyle sonuna kadar herşey güzel olacak ve bebişini kollarına alacaksın çok az kaldı. tatlım öpüyorum sizi allaha emanet olun. bu arada sezeryan doğum mu olacak?
tabiiki hayırlısıyla dualarımızı kabul ederse alaha yalvarıyorum artık sağ salim bebişler dünyaya getirelim hepimiz dieee... az kaldı azzz hemde çok azzzz.... ::)cok sukur canım sabır cok az kaldı yavruna kavusmaya ahhh bır bıleseler onları ne zorlukla buldugumuzu onlar ıcın neler cektıgımızı dua et bızlerde o zamanları gorelım hayırlısıyla
alsancak devlet hastanesinde görev yapıyo, özel muayenehanesi alsancak zara nın karşısında... tahlilleri falan hastanede yaptırıyo.canım Burak ağca nerde ege üniv mi
canım ankara zekai tahir bulak hastanesinde yaptırdım ama bulunduğun şehirdeki üniversite hastaneleri yapıyor oraya yaptırabilirsin....Gelevera sen tahlillerini nereye gidip yaptırdın canım.
canım bir tüp kan verdim... üniversite hastaneleride yapıyorcanım bu testleri yaptırmak için kaç tüp kan verdin acaba?
üniversite hastanesinde mi yaptırdın canım,sağola.s.
:çok üzgünüm:Gelevera canım benim sonuçların çıkmış ama ben bişe diyemiyorum maalesef.
Çünkü bu konuda çok bilgili değilim, sadece kendi sonuçlarıma benzetseydim benimkinden aynı der bi yorum yapabilirdim ama sonuçlarımız da farklı.
Ama öyle çok endişelenme neticede bu değerlerin hepsine göre uygun doz iğnesi, tedavisi var canım benim.
Kizlar bende bu arada evde kosturuyorum. :bbo: Bugün evdeydim calismiyorum ama aksam misafirlerim var annemler, kizkardesim, komsumuz ben daha yemeklere bile baslamadim laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?