merhaba,
ben de lupus hastasıyım ve şu anda 15 haftalık hamileyim. daha önceden 3 düşüğüm var. Allah'a şükür ilk defa bugünleri gördük. doktorunuzla mutlaka görüşün, biliyorsunuz hamilelikte hastalığı alevlendiren etkenlerden biri. o yüzden bütün tahlilleriniz yapılsın. sizin, maşallah, zaten bir oğlunuz varmış, ne güzel, Allah bağışlasın. umarım ikinci çocuğunuzu da almayı nasip eder Rabbim.
Hamilelik haberinizi bir an önce duymak dileklerimle...
canım yazdıklrın için tşkler 3 düşük yapmışssın çok üzüldüm ama doğumdan sonra lupus olduğum için ilk doğumumda bi problem yaşamadım ve oğlumu nasıl büyüttğümü hatırlamaıyorum bile çünkü ömrüm hastanede doktorda ve evde hareketsiz yatarak geçti ağrılar içinde onun için bir bebeğim olsun ve onu her anını yaşayarak hatırlamak istiyorum Allah nasip ederse bende bi düşük yaşarmıyım mutlaka oda korkutuyor beni doktorumla herşeyi konuştuk ama insanın içinde acabalar hiç bitmiyor ve insanların bana artk oğlun kocaman olmuş neden bi daha yapmıyorsun sorusundanda çok sıkıldım nasip deyip geçiyorum artık inşallah bi gün bende burda anlatırım hamileliğimi herşey için tşkler:79: