• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm tebrik ederim. bende 12. haftama girdim. bende öğretmenim. clexan 0.4 , coraspirin, folbiol, progesatan kullanıyorum. dr.um 40 dakikadan fazla ayakta kalma bol su iç ve her fırsatta dinlen demişti. 9. haftada kanama yaşadım. 1 aydır raporluyum. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

ben de öğretmenim.gebeliği ilk öğrendiğimde doktora eğer rapor almam gerekiyorsa alabilirim dedim.kan pıh. olan hastaların aksine hareketli olması gerekir dedi.amaaaaaaa gel görelim ki 10 haftada şiddetli kanamam oldu ve 6 haftaya yakın devam etti.7 haftadır da raporluyum.yani her şey gebeliğin seyrine bağlı:)

ben de öğretmenim.gebeliği ilk öğrendiğimde doktora eğer rapor almam gerekiyorsa alabilirim dedim.kan pıh. olan hastaların aksine hareketli olması gerekir dedi.amaaaaaaa gel görelim ki 10 haftada şiddetli kanamam oldu ve 6 haftaya yakın devam etti.7 haftadır da raporluyum.yani her şey gebeliğin seyrine bağlı:)

maaşallah:nazar::nazar: canım cok sevındım sen kac haftalıksın kusura bakma aklımda kalmıyor.kanaman uzun surmus doktorun ne dedı bu durum ıcın merak ettım çok can sıkıcı endışeli bir mesele cunku...su an ıyısınızdır umarım

canım sana uyguladığım ve işe yarayan bi yöntem söylicem ama utanıyorum :)))))))))))))) şimdi nasıl anlatsam ki:1: yaparken beline yastık koyup kalçanı kaldırırsan ve kasık bölgen aşağı doğru durursa.spermlerin daha çabuk ulaşmasına yardımcı olursun.ölece de bekle 2 ,3 saat wc ye gitmiosun hatta gittiğim bi doktor banyo da yapma demişti.sabaha artk :)

bi de onu deneyelim bakalım.bizler birbirimizden utanmıyoruz canım aşkolsun....bunun ayıbı yok ki bebeklerimiz için uğraşıyoruz.sağol önerin için :):):)

burdaki arkadaşlarımız ve ailemizden başka kim okadar içten dua edebilirki.canım inşallah uğurlu gelir doktorun benim profda yüzümü güldürdü darısı sana ve isteyen tüm herkese olsun inşallah, perşembeyede ben gidiyorum meleğimi görmeye inşallah iyidir sağlıklıdır teyzesi:16::16::16:

çok haklısın canım benim bizi biz anlarız.inşallah hadi bakalım demek hamişsin:)yerim ben o fındığı.RABBİM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.hangi şehirde hngi prof eğer ist gittiysen adını yazarmısın.öpüldünüz canım:)

çok zor günler geçiriyorum çok
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
hergün sabah akşam kan alıyolar
kansızlık başladı
biraz daha düşerse kan vericekler
gece gündüz uykum yok dayanamıyorum bu agrılara
tüpümü kaybetmekten çok korkuyorum
bebek hala duruyor tüpte
dualarınızı esirgemeyin lütfen

RABBİM tez vakit şifa versin inşallah sağlıcakla alırsın kucağına,geçer bugün inşallah:(

sunisa benide ekleyin

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık

ewewwwwtttt sayımız 12 a ulaştı.RABBİM dualarımızı makbul olanlardan eylesin,bereketlendirsin:)

arkadaşlar mutlaka bu hafta ya perş ya cuma meryem suresini okusunlar.ve burda isimleri yazan ark isimlerini not alsınlar.bence nick de olur.ama ismime olsun diyenler bu ark msj atsın ismini.önce bu ark isimlerini duamızda zikredelim.daha sonra eklemek istediklerinizi eklersiniz.sonrasında tüm isteyenlere de diyebilriz

kızlar ya yine arada kaldın belki hatırlarsınız bugün rıza madazlıyla randevum vardı tahlillerime baktı başka yapılacak bişey yok herşeyi yaptırmışsın gebe kal öyle gel dedi yalnız sorun şurda benim 4 düşük var mthfr677 heterzigot ne iğne ne aspirin hiç bişeye gerek yok diyo kafanı takma yeter diyor ya kendini hamile kalmaya motive et doktor doktor gezme boşuna diyor ne yapıcam ben iğne kullanmadan nasıl olacak ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız

merhaba arkadaşlar.. bi sorum olucak size. ben hiç hamile kalmadım. bende de pıhtılaşma sorunu var.. folbiol ve sulandırıcı pilavix kullanıyorum. benim aklıma takılan şu. kan pıhtılaşması gebelik oluşmasını ne kadar etkiliyo.. bu konu hakkında bilgisi olan var mı..:18:

kan pıhtılaşması hiç birşekilde hamile kalmayı etkilemiyor sadece hamile kaldıktan sonra kandaki pıhtılaşma oranı yüzdeyüz artıyor ve buda bebekle aramızdaki kan yolunda pıhtılaşmaya neden oluyor bunun sonucundada kayıplar.lütfen hamile kalmadan önce tedaviye başlayın .sonra hamileliği planlayın ben 3 kayıp yaşadım lütfen yazdıklarımı dikkate alın .

eda33
Adogrucu
ddilek
burcu_gen
drusella
hayel1
gamzeli 24
granma79
yamanas
umut_
loneliness

kızlar son yaaptırdığınız kan testinde hgb kan sayımınız kaç acaba? ve kan hapı kullanıyormusunuz... kan pıhtılaşmasından yüksek mi çıkıor kan sayımları onu merak ediorum..

Son düzenleme:
kızlar ya yine arada kaldın belki hatırlarsınız bugün rıza madazlıyla randevum vardı tahlillerime baktı başka yapılacak bişey yok herşeyi yaptırmışsın gebe kal öyle gel dedi yalnız sorun şurda benim 4 düşük var mthfr677 heterzigot ne iğne ne aspirin hiç bişeye gerek yok diyo kafanı takma yeter diyor ya kendini hamile kalmaya motive et doktor doktor gezme boşuna diyor ne yapıcam ben iğne kullanmadan nasıl olacak ne olur akıl verin siz olsanız ne yapardınız

burda bir arkadaş vardı o da senin gibiydi sadece heterizigottu eski yazılara bakarsan ismi şükoydu ne iğne ne coraspin kullandı ve sağlıklı bir doğum yaptı rıza madazlıya iyi diyorlar bence güven ona yada güvenmek zorundayız canım

canım doktorun dediği doğru pıhtılaşma sorunu olanlar hareketli olmalı ama unuttuğu rahim yapın düşüğe etki etki ettiği.
mesela benim rahim filmimde rahim yapım düşüğe neden olcak şekilde imiş.o sebeblede hareket etmemem gerek.yani zor işte.
insan ne yapacağını bilmiyor.ama kanama olmadığı sürece doktorlar aşırı hareketsizliği önermiyor bildiğim.

eda33
Adogrucu
ddilek
burcu_gen
drusella
hayel1
gamzeli 24
granma79
yamanas
umut_
loneliness

kızlar son yaaptırdığınız kan testinde hgb kan sayımınız kaç acaba? ve kan hapı kullanıyormusunuz... kan pıhtılaşmasından yüksek mi çıkıor kan sayımları onu merak ediorum..

merhaba cnm bn talesemi taşıyıcısı olduğum için bnm hemogram hep düşük çıkıyor . o yüzden ben 12.haftadan beri demir habı kullanıyorum.

çok haklısın canım benim bizi biz anlarız.inşallah hadi bakalım demek hamişsin:)yerim ben o fındığı.RABBİM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.hangi şehirde hngi prof eğer ist gittiysen adını yazarmısın.öpüldünüz canım:)

canım saol darısı sana olsun, ben izmirde yaşıyorum.

cnm daha öncede yazmıstım bnde de mthrf677 ve mthrf1298 de het.mut.var ve ben de su anda ne iğne ne aspirin kullanıyorum. hamileliğim gayet sağlıklı gidiyor. doplerlerimde de sorun yok ve kızım 2 hafta önden gidiyor. bence kafana takma iğnesizde oluyor.

eda33
Adogrucu
ddilek
burcu_gen
drusella
hayel1
gamzeli 24
granma79
yamanas
umut_
loneliness

canım ben günde bir kullanıyordum, düşmüş 2 ye çıkardı sğlık ocağındaki doktorum, yarın kendi doktoruma gidicem bakalım o nedicek.

eda33
Adogrucu
ddilek
burcu_gen
drusella
hayel1
gamzeli 24
granma79
yamanas
umut_
loneliness

Benim değerlerime bakılmadı henüz.

Merhaba, benim de ANA testim pozitif çıktı tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım bağışıklıkla ilgili bana doktorum hamile kalınca düşük doz kortizon kullanacaksın dedi önceki kaybım iğneye rağmen olmuştu. Bence sadece pıhtılaşmadan değildi ANApozitifliğindendi sen de doktorunun söyleyeceklerini paylaşırsan sevinirim çünkü bu konuda çok az kişi bilgili

öncelikle geçmiş olsun. bende ANA testiyle CDNaturel Killer diye bir test daha yapıldı oda pozitif çıktı.ben şuan korunuyor olmama rahmen kortizon kullanmaya başladım 5 günde 1 tane arttırıp günde 4 e çıkarıcam. ayrıca gün aşırı 0,4 lük cleksan da vuruyorum. birde kortizonu azaltmak için serum tedavisinden bahsetti dr önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum. sorun olursa burdan yada özelden yazabilirsin bide senin ANA testinde pozitiflik yüksekmiydi titresi kaçtı?

canım ne yaptın geldimi kırmızılar ya da belirti var mı:(((negatiflere ragmen iyi haber duymak istiyoruz

Back
X