• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya bende 9.gun cıft cızgıyı gordum inanmadım acıkcası testın yanlıs oldugunu dusundum.cunku bırkeresınde adetıme 2-3gun kala doktora gıtmıstım bana yumurtlama gunundesın demıstı muaynede.ben cok sasırmıstım anlayamamıştım ne oldugunu soramadım bıle şaşkın şaşkın cıktım sonra.sımdıde gec yumurtladıgımı dusunup o teste ınanmıyorum akıntı ve ateş ölçmeyle devam edıyorum calısmalara.bılmıyorum belkıde yanılıyorum.beklemek meselesi beni çıldırtıyor daha 14gun var saymıycam hesaplamıycam diyorum ama hayatımı ona gore duzenlıyorum .mesela ayın 20sınde benım evde gunum vardı baska bırıne verdım sırayı okadar manyadım yani:53::37:

bide doktor yumurtalama günün dedikten sonra adetin geciktimi kaç gün sonra adet oldun canım hatırlıyormusun

bende ateş ölçmeyi denedim 2 sabah yapabildimmi sonra unuttum bir daha dayapmadım. teste şöyle güvendim ilk kullandığım ay testte çift çizgi çıktı hemen arkasından akıntıyı fark ettim ve hatta o zaman akıntının nasıl bişey olduğunu anladım . demekki doğrudur dedim. kendimce. hangi testi kullandım canım.markası neydi.bide sattan sonraki 9.gündemi gördün. ben tahminlerime göre 16.gün falan görüyorum. adet aralığın kısamı normalde
canım kurtajdan önce ben 23gunde bır olurdum sonra 26 ya cıktı aralık.2.kurtajdan sonra ıyıce coştu zaten adet düzenim.evet canım sattan sonrakı 9.gun cıft cızgı cıktı bende ınanamadım.laboquıck testın ısmı.umarım ısmını yazmam sıkıntı cıkarmaz.netten aldım ve gebelık testı hedıyeli olması cok guzel.artık eczacılardan utanıyorum yaa:34::34:

bende çok uğraştım kendimle ilk gebeliğim zor oldu sonrasında hiçbirşey yapmadım. 2. 3. hemen oldu.
amin canım bakarsın sana iyi gelirmiş. inşallah güzel haberler verirsin 15 gün içinde

inşallah canım normalde tanıdığım birinin hamie haberini duyunca yüreğim burkuluyor istemeden ama burdan biri hamileyim deyince sevinçten ağlıyorum. sanki bensiniz. eminim ben biir gün hamileyim diyebilirsem herkes benim kadar sevinecek bu topikte. zaten söz verdim annem,eşim ve topik bilecek bir süre sadece. allahım nasip ederse

canım kurtajdan önce ben 23gunde bır olurdum sonra 26 ya cıktı aralık.2.kurtajdan sonra ıyıce coştu zaten adet düzenim.evet canım sattan sonrakı 9.gun cıft cızgı cıktı bende ınanamadım.laboquıck testın ısmı.umarım ısmını yazmam sıkıntı cıkarmaz.netten aldım ve gebelık testı hedıyeli olması cok guzel.artık eczacılardan utanıyorum yaa:34::34:

canım eğer bildiğim doğruysa yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun yani 9. gün yumurtladıysan 23.gün adet olman lazım ki senin aralıklarına göre normal canım. yani test sana doğru söylemiş olabilir. benim 28 gündü kürtaj öncesi sonrasın değişiyor ama ortalama 30 güne çıktı. bende aynısını kullandım canım. adını söylemendede sakınca olduğunu sanmıyorum:)

canım eğer bildiğim doğruysa yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsun yani 9. gün yumurtladıysan 23.gün adet olman lazım ki senin aralıklarına göre normal canım. yani test sana doğru söylemiş olabilir. benim 28 gündü kürtaj öncesi sonrasın değişiyor ama ortalama 30 güne çıktı. bende aynısını kullandım canım. adını söylemendede sakınca olduğunu sanmıyorum:)
ya belkıde dogrudur adet duzenım degıstı cunku gecen ay 26 gunde bır olurum dıye hesapladım ama 28.gunde oldum.test dogruysa bu ayda erken olurum demektır bakalım gorecegız.bu arada cıft cızgının oldugu gun degılde sonraki gun ilişki oldu bendede.simdi sabırla beklemek lazım ahhha ahh
bide doktor yumurtalama günün dedikten sonra adetin geciktimi kaç gün sonra adet oldun canım hatırlıyormusun

canım hesabıma gore 2gun gec olmustum yanı yaklasık 4-5gun sonra.bu mumkunmu gec yumurtlama denen sey bumu???

canım nasılsın nasıl gıdıyor hamşlik,hamişlik şikayetleri,kontroller,iğneler,ilaçlar,çalışma hayatı,ruh halin....:34::34:

canım scuba ydı sanırım yazdıklarını okudun mu bilmiyorum. kuru incir için yumurta sayısını çok arttırıyor bu yüzdende hiçbiri çatlayamıyor demiş. bende bu ay kuru incir yemeye başlamıştım. hem bağırsak probllenlerine iyi gelir hemde yumurta gelişimi sağlar diye ama korktum sana sorum kür mü yapıyorsun bide ne zamandır kullanıyorsun. çok korktum ya bütün huzurum kaçtı. kendi ellerimle böyle bişeye neden olduysam kendimi affedemem :(

canım günde 2-3 tane kuru incir yiyorum.internetten görmeden önce tesadüfen yiyordum o ay hamile kalmıştım ve kalbi durana kadar da gelişimi çok iyi gitmişti.sonra tesadüfen internetten okudumki hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.ben de oldu yani.bide onları yerken yer fıstığı fındık ceviz badem birer tane de olsa yiyorum.

canım benim eşin bence haklı.bebek bebk die çıldırıyoruz.bu yüzden kaybettiklerimiz de var.evde huzur mutluluk olmazsa bebğin ne önemi var die düşünüyorum biz şuan sağlıklıyız mutluyuz o yüzden de eksiğimiz bebği istiyoruz inş.ama evde huzur olmazsa mutluluk olmazsa istermiydik bebk bi düşünelim.daha önce de yazmıştım 6 senedir hamile bile kalamayan bi komşumuz tüp bebkle çocuk sahibi oldu.ve görüştüğümüzde ddiki canım ben eşimi çokkk yıprattım oysa hep sabretti.ben bebek bebek die eşimin başının etini yedim evliliğimi yıprattım eşimi yıprattım.ve oğlum oldu anladım ki herşey bebk değilmiş.o yüzden sen sen ol eşini evliliğini yıpratma.şuan eşimle tartıştığımda gözüm evladımı bile görmüyor.!!!!!bu sözler beni çok etkilemişti.çünkü ablayı çok iyi tanıyorum bebek die çıldırıyodu bizim gibi evladı olunca bunları söylemesi ne acı.düşünmek lazım.o yüzden RABBİM verecekse verecek.yok imtihan edecekse ağlasak da boş gülsekde.diyeceğim o ki eşine iyi bak.valla ben eşimi bebğim die seviyorum.sen benim koca bebğimsin diorum.şimid biz eşler birbirimizin bebğiyiyiz.hakkımızda herşeyin hayırlısı.çok zor ama seni anladığım için yazıyorum belki bu kadar üstüne düştüğümüzden dolayı imtihanımız zor geçi ve sürekli sınanıyoruz.ALLAHA havale etmek en iysi.tedbir bizden takdir RABBİMDEN:)

ark bunu bi ark yazdım ama sizinlede paylaşmak istedim.eşlerinizi ihmal etmeyin.şuanki bebklerimiz onlarrrrrr:)

doğru söze ne gerek.katılıyorum sana canım.huzur sağlık en önemlisi

gerçekten kime göre ilaç kullanıcağımızı şaşırdık. aspirin sadece protein s eksikliği olup genetik pıhtılaşması olmayanlara mı verilmiyor. ben aspirin ve gün aşırı iğneye başladım 2-3 ay sonra düşünüyorum gebeliği.
ben iki profa gitmiştim biri aspirin verdi diğeri vermedi benim değerlerim mthfr 677 homozigot birde protein s eksikliği var arşatırdığım kadarıyla aspirin protein s eksikliğnde kullanılmıyormuş buna karar verdim tabi sen kullanabilirsin canım hayırlı zamanda gelir bebeğin inşallah
inş canım nerdeyse 3 yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum rabbim hepiimizin yüzünü güldürsün
lütfü beyemi gidiyorsun ne kullanıyorsun şimdi allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin

merhaba arkadaşlar , çok uzun zamandır giremiyorum, protein s eksiliği var , şuan 35 haftalık hamşleyim inşallah yakında doğum yapıcam eski arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun sezeryan mi yoksa normalmi karar veremiyorum epidural yada spinal olsun istiyorum öenrmiyorlar bu şekilde yapan varmı lütfen cvp verinn
rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin maşallah az kalmış protein s eksikliği var demişsin değerin kaç normal doğuranlarda var sezeryan olanlarda doktorun ne diyor

ya belkıde dogrudur adet duzenım degıstı cunku gecen ay 26 gunde bır olurum dıye hesapladım ama 28.gunde oldum.test dogruysa bu ayda erken olurum demektır bakalım gorecegız.bu arada cıft cızgının oldugu gun degılde sonraki gun ilişki oldu bendede.simdi sabırla beklemek lazım ahhha ahh

canım hesabıma gore 2gun gec olmustum yanı yaklasık 4-5gun sonra.bu mumkunmu gec yumurtlama denen sey bumu???

canım bemnim hayırlısı olsun hakkımızda. tam olarak yumurtladığın günden eminsen 14 gün say üstüne. adet günün o zamna. emin değilsen en uzundan hesapla canım 28 i say güzelim .umarım güzel haberler verirsin. geç yumurtladığında adetinde geç geliyor normal olarak. ama adetinden 2 gün önce yumurtlarsan adetinin 12 gün kadar gecikmesi lazım :)

canım günde 2-3 tane kuru incir yiyorum.internetten görmeden önce tesadüfen yiyordum o ay hamile kalmıştım ve kalbi durana kadar da gelişimi çok iyi gitmişti.sonra tesadüfen internetten okudumki hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.ben de oldu yani.bide onları yerken yer fıstığı fındık ceviz badem birer tane de olsa yiyorum.

ah canım bana doktorum hamilelikte vermişti şişlik roblemlerinin çözer diye. günde 2 tane ye demişti. sonradanda yumurta gelişimine iyi geldiğini okudum scuba yumurta sayısını arttırıyor o zamanda hiçbiri çatlamıyor falan diyince korktum . neyse sonra scuba sağolsun rahatlattı yine beni. bakalım bu ayki haberler nasıl olacak . allahım hepimize müjdeler vermek nasip etsin ...

günaydın kızlar. her ne kadar izmir karanlık ve kapalı bir hava ile karşılasada beni yağmuru sevdiğimden içim hala huzurlu.güzel haberler alacağımız bir gün olsun ...

kan testiyle anlaşılıyor mthfr faktör gibi terimler var canım

teşekkürler canım cevabın için benden 5 tüp kan aldılar ama bu değer yok
20 gün sonra çıkcak testler var dediler belki onda vardır :)
fosfolipid diye bir test varmış doktor istedi ama hastanede yapmıyorlarmış

teşekkürler canım cevabın için benden 5 tüp kan aldılar ama bu değer yok
20 gün sonra çıkcak testler var dediler belki onda vardır :)
fosfolipid diye bir test varmış doktor istedi ama hastanede yapmıyorlarmış

testin ismine sen yazınca internetten baktım varsa eğer bunu da tedavisi heparin yani pıhtılaşmaya uygulanan iğne imiş canım.ben de de ana hafif benekli çıkmıştı şimdi bakınca o da o gruba giriyormuş doktora sorduğumda bunun içinde iğne kullanmak gerek demişti.şimdi dediğini daha iyi anlıyorum.

6 kimyasal gebelik koleksiyonumu
1 de dış gebelikle zenginleştirip geldim
bu dış gebelik ne kadar zormuş kızlar yahu
ben kimyasallarımızın köpeği olurum :9:
iyiyim çok şükür
çok çok çok zor günler geçirdim felaket agrılarım vardı çok şükür geçtiler
kanamam devam ediyor ama olsun agrılarım geçti ya yeter
çok fazla halsizlik var üzerimde baş dönmeleri o da kan kaybındanmış
hala bhcg sıfırlanmadı bu baya zaman alıcakmış
sonra 2 ay beklicem tekrar hsg çekilecek
ondan sonra ne yapacagımıza karar vericekmişiz nasip artık

sizler nasılsınız özledim hepinizi
bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
umudum31 sana da

beydağlıdan hala haber yok mu

Son düzenleme:
iyiyim çok şükür

umudum31 sana da

geçmiş olsun canım.zor günler geçirmişsim umarım bir an önce iyileşir ayaklanırsın.
doktor kontrollerini aksatma bide farklı bir doktorada git gözük.en azından ben öyle yapmıştım.

geçmiş olsun canım.zor günler geçirmişsim umarım bir an önce iyileşir ayaklanırsın.
doktor kontrollerini aksatma bide farklı bir doktorada git gözük.en azından ben öyle yapmıştım.

ooo bunu bana mı diyosun kuzucum
benim ankarada gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı :9:

iyiyim çok şükür

umudum31 sana da

canım çok çok geçmiş olsun canım :( umarım bir an önce sağlığına kavuşursun kendine dikkat et.
beydağlıdan uzun süredir haber yok umarım o da anneside iyidir.

iyiyim çok şükür

umudum31 sana da

Tatlimm tekrar cok gecmis olsun. Dikkat et kendine ama bizi de habersiz birakma canim merak ediyoruz, ozluyoruz seni.
bhcg sifirlanir biraz zaman gecince. Beydagli'dan hala haber yok...

merhaba arkadaşlar.dün parça geldiğini söylemiştim ya.acayip bir sancı başladı bende.uzun bir süre sancı devam etti ,sancının arkasından büyük bir parça attım.ama yinede kesilmedi.doktorun asistanlarından birini aradım.parçayı atınca sancı kesildimi diye sordu hayır dedim.o zaman he3men gelin dedi.gittim.meğer hiç normal doğum yapmadığım için rahim ağzı darmış ve kürtaj esnasıında olan kanamayı atamamışım.içeride kalmış ve pıhtılaşmış.bir kanülle alalım dedi tamam dedim.Allah kimseye böyle bir sancı yaşatmasın.çok zor oldu hastaneyi ayağa kaldırdım resmen.çok acı çektim.doktoru durdurdum dayanamıyorum yeter dedim.az bişey kaldı dedi.kalsın dedim.içeriye iki tane ilaç koydu.bu ilaç rahim ağzını açar,atmanızı kolaylaştırır dedi.inanılmaz bir gün geçirdim.bir kez daha kadın olmanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kalan parçayıda en kısa zamanda atarım inşallah.

merhaba arkadaşlar.dün parça geldiğini söylemiştim ya.acayip bir sancı başladı bende.uzun bir süre sancı devam etti ,sancının arkasından büyük bir parça attım.ama yinede kesilmedi.doktorun asistanlarından birini aradım.parçayı atınca sancı kesildimi diye sordu hayır dedim.o zaman he3men gelin dedi.gittim.meğer hiç normal doğum yapmadığım için rahim ağzı darmış ve kürtaj esnasıında olan kanamayı atamamışım.içeride kalmış ve pıhtılaşmış.bir kanülle alalım dedi tamam dedim.Allah kimseye böyle bir sancı yaşatmasın.çok zor oldu hastaneyi ayağa kaldırdım resmen.çok acı çektim.doktoru durdurdum dayanamıyorum yeter dedim.az bişey kaldı dedi.kalsın dedim.içeriye iki tane ilaç koydu.bu ilaç rahim ağzını açar,atmanızı kolaylaştırır dedi.inanılmaz bir gün geçirdim.bir kez daha kadın olmanın ne kadar zor olduğunu gördüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kalan parçayıda en kısa zamanda atarım inşallah.

çok geçmiş olsun canım ya içim bir hoş oldu gerçekten kadın olmak zor...sen kontrollerinide aman ihmal etme ultrasonla tekrar kalıp kalmadıgına iyice baktır ve mutlaka antibiyotik kullan enfeksiyon falan kapma....

Back
X