• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzucum sende ne mutasyonları çıktı ki baktırdın mı trambofili testlerine
acele etme bebek için geç olsun güzel olsun
inan düşükler falan hele dış gebelik çok zor çok
insanı çok yıpratıyor

Canim bende mthfr1298 heterozigot cikti. Doktorum calismalara basla dedi..
Evet tatlim cok zor dusukler Rabbim herkesin AMA herkesin yardimcisi olsun...
Hele Yurtdisinda yasadigim icin daha da zor, Turkiye'deki Ozel muayenehaneler gibi yerler yok malesef. Ozel hastanelerdede bu tarz derinlemesine arastirmalar yapilmiyor.. Devlet hastaneleride cok zor, kac defa tahlillerimi kaybettiler, ve 5 ay sonra herseyin normal oldugunu soylediler. Bende Turkiye'ye geldim ve trombofili paneli, ve karyotip ve bazi diger gerekli testleri orda yaptirdim..onlar bana yurtdisinda yapilan testlerimin eksik yapildigini soyledi, eksikleri tamamladilar ve sonunda mthfr1298 heterozigot cikti ve antithrombinlll de kimi testlerde yuksek cikti. Doktorum cok onemli bisey degil dedi ama igne gerekir dusuk dozda dedi. Coraspin'e gerek yok dedi AMA baska bir Doktor coraspinde kullanman gerek dedi. Ben suanda coraspin ve folbiol kullaniyorum tatlim. Insallah guzel sorunsuz gebelikler nasip eder tez zamanda Rabbim.
Tatlim sen bagisiklik testi yaptirmismiydin? Hangilerini yaptirdin:44:

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?çokkkk sayfa okudum şimdi artık kaydettim ama okuyamadıklarımda var.
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah.

Canım ben dün gece okudum. Şimdi birazdan okula gitmeden önce yine okuyacağım. Allah kabul etsin dualarımızı

Merhaba. Ben de faktör 5 heterozigotum, iki kez düşük yaptım. İzmir'de bu alanda iyi bir doktor bilen var mı?

Çok geçmiş olsun canım ben de İzmirdeyim benim de doktor konusunda kafam çok karışık daha önce Sait Yücebilgine gitmiştim iyi bir doktor fakat saatlerce beklemek zorunda kalmıştım özeline gitmeme rağmen. sonrasında hamile kaldığımı öğrendiğim gün türlü ulaşamadım yoğunluktan bana zaman ayıramadı iğneye geç başladık herhalde kendisi de geç başlamış olabiliriz dedi ve ben düşük yaptım daha sonra ona gitmek istemedim çalışan biriyim çok zor oluyor ve okadar bekleyince benim sinirlerim bozuluyor.Daha sonra İrenbe de Refik bey var ona gittim çok güler yüzlü tatlı bir doktor o gebeliğim kimyasal çıktı. Onun yapabileceği fazla bir şey yoktu İrenbenin emekli sandığı ile anlaşması olmadığı için tahliller çok tutuyordu orayı da bıraktım Atatürk araştırma hastanesinde Adnan beyi çok övdüler üstelik tahl,llerimi de ücretsiz yaptırırım diye şimdi ona gidiyorum fakat tam gün yasası diye bir şey çıktı o da şimdi hastaneden ayrılmış. Ben öğretmenim okuldaki arkadaşlar Kahraman Kolday hakkında çok olumlu konuştular bu konularda da çok bilgiliymiş bizim durumumuzda olanlarla yakından ilgileniyormuş ben de ne yapacağımı şaşırdım ona mı gitsem diyorum.

canım ben pendikteyım.ama dediğin doktorun adını duydum.doktor konusunda kararsızım.bi kaç isim araştırdım.lemi ibrahimoğlunu ve atıl yükseli tavsıye ettıler.lemi beye randevu aldım.ama kararsızım.recep has hakkında ne düşünüyorsunn??ne kadar sürediir ona takıp ettirıyorsun?bi de burda marmara üniversitesıne bağlı eğitim araştırma hastanesi acıldı.cok iyi diyolar.marmara üniversitesnın profları falan var.yarına randevu aldım.bakalım ne dicekler.ona göre lemı beye veya recep hasa gidebilirim.tabii senın tavisyelrıni de detaylıca almak isterım

canım ben de pendikteyim......çok güzel yaaaa.
sen tahliller içinmi istiyorsun doktoru yoksa değerlendirme içinmi canım yaa

kıvırcık çok geçmiş olsun

aykara sanada geçmiş olsun canım niye öyle olduki narkoz vermedilermi

ya kızlar bana hiç kromozom tahlili falan yapılmadı herkes yaptırmış onudamı yaptırsakki kafam karıştı iyice

Çok geçmiş olsun canım ben de İzmirdeyim benim de doktor konusunda kafam çok karışık daha önce Sait Yücebilgine gitmiştim iyi bir doktor fakat saatlerce beklemek zorunda kalmıştım özeline gitmeme rağmen. sonrasında hamile kaldığımı öğrendiğim gün türlü ulaşamadım yoğunluktan bana zaman ayıramadı iğneye geç başladık herhalde kendisi de geç başlamış olabiliriz dedi ve ben düşük yaptım daha sonra ona gitmek istemedim çalışan biriyim çok zor oluyor ve okadar bekleyince benim sinirlerim bozuluyor.Daha sonra İrenbe de Refik bey var ona gittim çok güler yüzlü tatlı bir doktor o gebeliğim kimyasal çıktı. Onun yapabileceği fazla bir şey yoktu İrenbenin emekli sandığı ile anlaşması olmadığı için tahliller çok tutuyordu orayı da bıraktım Atatürk araştırma hastanesinde Adnan beyi çok övdüler üstelik tahl,llerimi de ücretsiz yaptırırım diye şimdi ona gidiyorum fakat tam gün yasası diye bir şey çıktı o da şimdi hastaneden ayrılmış. Ben öğretmenim okuldaki arkadaşlar Kahraman Kolday hakkında çok olumlu konuştular bu konularda da çok bilgiliymiş bizim durumumuzda olanlarla yakından ilgileniyormuş ben de ne yapacağımı şaşırdım ona mı gitsem diyorum.

çok zor işimiz.aynı sorunları yaşıyoruz.özellere doktora gidiyoruz bari tahlilleri devlette yaptıralım diyoruz ara ki bulasın....

canım ben de pendikteyim......çok güzel yaaaa.
sen tahliller içinmi istiyorsun doktoru yoksa değerlendirme içinmi canım yaa

canım bugün gittim doktora (marmarar üniversitesi pendik eah.)riskli gebeliğe yönlendırdı o da hematolojiye yönlendırdı.hematoloji içinse önce dahiliyeden randevu almam lasımmış.dahiliye de hematolojiye randevu vercekmış miş miş....bi de hematoloji bölümü cok yoğun.ocak ayında yer bulmaya calışcağım.şimdi ne yapmam lasım bilmiyorum.galiba önce hetoloğa gidp gereklı tahlilleri yaptrmam lasım sonra da iyi bi doktor bulup tedaviye başlamam gerek.
soruna gelınce ben genetık testlerımı yeni aldım.ve tekrar şubat mart gibi gebelik düşünüyorum.bu süreçte benı yönlendırecek doktor arıyorum.sence ne yapmalıyım.bu arada özelden atamıyorum mesaj sayımı doldurunca atıcam.pendıkte olmana sevındım.

herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
eğilmem ,fazla ayakta kalmam,ağır kaldırmam vs,vs.. yasak..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
bir yandan da annemle ilgilendim..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum..

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...

ah kuzum benim ne dicem ne yazıcam..böyle zamanlarda bilirim ki hiçbir söz insanı teselli etmiyor ama RABBİM sabır versin,ve daha hayırlısını nasip etsin..
lütfen çok yıpratma kendini..

herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum..

canım çok geçmiş olsun kolay değil yaşadıklarımız kendimizi tutup sıktıkça bi yerlerden çıkıyor acısı dikkat et kendine

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...[/

ahh canım benim ahhh.çok üzüldüm çok..herşey yolundaydı ,ne oldu birden böyle?Allahım sabır versin...biliyorum şimdi ne söylesem boş.teselli sözcükleri bile insana batıyor böyle durumlarda biliyorum.tabiki üzüleceksin ama lütfen çok hırpalama kendini.geçmiş olsun

hepinizi öpüyorum.

zaman hepimizin,her şeyin ilacı canım.her acı ilk günkü gibi kalsaydı nasıl dayanırdık.annen nasıl oldu canım

Back
X