• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gerçekten bende merak ettim..ya aslında biz herşeye sebep arıyoruz RABBİM verecekse herşekilde veriyor...grip falan sanmıyorum,ha birde iğnelere rağmen defalarca düşük yaşayanlar benim gibi mesela immünoloji testlerini muhakkak yaptırsınlar benim onlarda sorun var onun içinde olmuyor..
bende senin gibi çok uzaklara beni kimsenin tanımadığı yerlere gitmek istiyorum,ama bişey dicem sen zaten uzaklardasın..
oyle herseye sebep aramamiz lazim aslinda Rabbimin gucune butun kuvvetimizle inanmamiz lazim, belkide bizim sinavimiz bu ama kul olarakda aciziz ne yapalim. Rabbim bu acilarimizi unutturacak daha buyuk acilar vermesin kimseye...dogru soyluyorsun ben uzaktayim zaten ama esim burda ailesi akrabalari buurda :) soyle yeni zellanda'ya falan mi gitsek dunyanin diger ucu, ya da kutuplara :)

ah canım bende aynı şeyleri düşünüp durdum eşime bunu kaç kerede teklif ettim o hep geçiştirdi dedim ki demekki o da istiyor ayrılmayı teklifi benden bekliyorum
buyüzden evliliğide hayatıda hem ona hem kendime zehir ettim
son dış gebelikte ben hastanede yatarken
annem demiş ki oğlum üzülme rabbimin bi bildiği vardır
eşim anneme demişki
ama anne ben bebek falan istemiyorum ki ben sadece onu istiyorum yüzü gülsün istiyorum mutlu olsun istiyorum
ne desem yanlış anlıyo bende susuyorum artık
o hayatı kendine zehir ettikçe ben hayatı kendime zehir ediyorum
demiş o kadar mutlu oldum ki
inanırmısın 2 haftadır bizden m utlusu yok
çünkü artık bizi birbirimize bağlıycak şeyin bebek olmadığını biliyorum

emin ol eşin bebeği değil seni tercih eder
cok etkilendim esin cok guzel soylemis... sen de bundan sonra mutlu olmaya ve onu mutlu etmeye bak tatlim...

kuzucum şuan nasıl bilmiyorum ama
eşimin teyzesi defalarca bebek kaybetmiş onunda sorunu seninkinden di
18 sene falan evvel bir kızı oldu
sordum ki teyze naptınızda oldu
bana testleri falan gösterdi aynı senin problem
o zamanlar yurtdışından bi iğne getirttirmişler onu kullanmış sonra olmuş bebeği
ama ne iğnenin adını hatırlıyor ne şuan burda kullanıpğ kullanılmadığğını
ondan 3 sene sonra kendiliğinden bi tane daha olmuş
yani umut hep var kuzucum sıkma canını
Alla alla bende yurt disinda yasiyorum hic oyle bir igne duymadim tatlim, acaba bizim bu kullandigimiz igneleri kastediyor olmasin canim...doktoru kimmis, hangi ulkeden...? sen teyzenin hafizasini biraz zorla tatlim..

cok etkilendim esin cok guzel soylemis... sen de bundan sonra mutlu olmaya ve onu mutlu etmeye bak tatlim...

Alla alla bende yurt disinda yasiyorum hic oyle bir igne duymadim tatlim, acaba bizim bu kullandigimiz igneleri kastediyor olmasin canim...doktoru kimmis, hangi ulkeden...? sen teyzenin hafizasini biraz zorla tatlim..

yok kuzu doktoru türkiyede
kan sulandırıcı iğne falan değilmiş
pahalı bir iğneymiş
yurtdışından getittirmişler bir ya da iki kere vurdurmuş

benim aklıma lenfosit aşısı geldi acaba o mudur diye
ama bundan 18 sene önce falan varmıydı acaba lenfosit aşısı bilemedim ki

oyle herseye sebep aramamiz lazim aslinda Rabbimin gucune butun kuvvetimizle inanmamiz lazim, belkide bizim sinavimiz bu ama kul olarakda aciziz ne yapalim. Rabbim bu acilarimizi unutturacak daha buyuk acilar vermesin kimseye...dogru soyluyorsun ben uzaktayim zaten ama esim burda ailesi akrabalari buurda :) soyle yeni zellanda'ya falan mi gitsek dunyanin diger ucu, ya da kutuplara :)

şüphesiz hep O na inanıyorum..ay ALLAH iyiliğini versin yeni zellanda hı.:9: doğru sen uzaktasın ama eşinin bütün sülalesi orda kuzum ALLAH yardımcın olsun..

çok sağol canım evet aynen öyle oluyor..sen nasılsın ??
ewet canım öyle gerçekten ama,dayanması zor işte..annemide yarın tekrar hastaneye götürecekler filmden sonra anlaşılır bakalım bileğindeki çatlak iyileşmişmi..
sen nasılsın ?? canım..

bende senin gibiyim malesef toparlanmaya çalışıyorum bu son hamileliğimi bi türlü atamıyorum kafamdan çünkü ilk defa kalp atışı duymuştum ve hep o kalbin atışı kulaklarımda stres yaptıkça mide krampları geçiriyorum böyle devam ederse psikolojik destek almayı düşünüyorum birde doktorlar hiçbi problem yok deneyeceksiniz dediklerinde hepten geliyorlar :(

çok sağol canım evet aynen öyle oluyor..sen nasılsın ??

bende senin gibiyim malesef toparlanmaya çalışıyorum bu son hamileliğimi bi türlü atamıyorum kafamdan çünkü ilk defa kalp atışı duymuştum ve hep o kalbin atışı kulaklarımda stres yaptıkça mide krampları geçiriyorum böyle devam ederse psikolojik destek almayı düşünüyorum birde doktorlar hiçbi problem yok deneyeceksiniz dediklerinde hepten geliyorlar :(

ewet canım çok doğru söylüyosun doktorlara göre hava hoş zaten..banada doktor 2 ay sonra dene diyor,demesi kolay tabi..gerçekten insanı çok yıpratıyor ve yaşamayan anlamıyor canım ..

normal hamile kalıp normal gebelik geçirip bir de şikayet ediyorlar ya deli oluyorum yemin ederim.sürekli ağlıyorum.benim eşim evlenmeden önce daha nişanlıyken hemen cocuk istediğini söylemişti...hem de defalarca...evliliği perçinleyen en önemli şeyin cocuk olduğunu,ancak cocukla gerçek bir aile olunabileceğini söylemişti.çünkü ben o zamanlar hemen olsun istemiyordum...büyük konuşmuşum sanırım.Allahım şimdi beni evlat hasretiyle sınıyor sanırım.eşimin ne kadar çokistediğini bildiğim için ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum hep....bir keresinde uğraşıp her yolu denerim yine olmazsa boşanırım senden dedim.demek ki sorun bende olsaydı beni terkedecektin sen dedi bana...tabiki alakası yok..ama hep kendimi suçlu hissediyorum
benim esimde aynisini diyor sanirim bircok erkek boyle dusunuyor, esimde cocuk olmadan bir yuva oldugunu anlamazsin her ne kadar esini sevsende cocukla gercek bir aile oluyorsun der...

yok kuzu doktoru türkiyede
kan sulandırıcı iğne falan değilmiş
pahalı bir iğneymiş
yurtdışından getittirmişler bir ya da iki kere vurdurmuş

benim aklıma lenfosit aşısı geldi acaba o mudur diye
ama bundan 18 sene önce falan varmıydı acaba lenfosit aşısı bilemedim ki
ya ogrensen ben burda doktoruma sorardim, birde hangi ulkeden getirtmis, ben Ingiltere'de yasiyorum burdan sorabilirdim... ama Turkiye'deki doktorlarda muhakkkak bilen vardir bence cunku butun doktorlarin WHO yani Dunya Saglik Orgutu'nden haberi var...o yuzden eminim arastirmaci doktorlar biliyordur Turkiye'de.. Ama bir gercekde su biz ne kadar cirpinirsak cirpinalim, Rabbim zamanini uygun gormedikden sonra olmaz...

şüphesiz hep O na inanıyorum..ay ALLAH iyiliğini versin yeni zellanda hı.:9: doğru sen uzaktasın ama eşinin bütün sülalesi orda kuzum ALLAH yardımcın olsun..

amin canim Allah hepimizin yardimcisi olsun... evet yeni zellanda :9::1::21:ne yapalim baska caresi yok :)

umudum_31
3 düşük
sorun: mthfr1298 heterozigot ve AntithrombinIII yuksek
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep igne
gebelik durumu: beklemede

Beydagli
7 düşük
Sorun: MTHFR 677 Heterizogot, Anti_Kardiopilin_M, Anti_Kardiopilin_G
Gebelikden once : folikplus ve corasprin
Gebelikle birlikde: folikplus+corasprin+kortizon+clexan 0,4 mg iğne+elevit+progestan
Gebelik durumu : beklemede

Minik0606
2 düşük
sorun:mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon
gebelik öncesi: folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: fraksiparin 0,4 (9. hafta düşük)
gebelik durumu:beklemede

12m
2 düşük
sorun:mthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigot
gebelikten önce:folbiol ve bebe aspirini
gebelikle birlikde:heparin igne

sevgia
2 kimyasal düşük
sorun: mthfr1298 ve factor V heterozigot
gebelik öncesi :folbiol+coraspin

mltm2602
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikte önce: folbiol+ ecopirin
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

esindirim
3 düşük
sorun: mthfr 1298 heterozigot ve faktör V heterozigot, homosistein üst sınırda
gebelik öncesi benexol,coraspin,folik
gebelikle birlikde: 0.4 clexane (15. haftada 2 ye çıkmıştı doz 21. haftada kaybetti) IUGR tanısıyla
gebelik durumu: bir süre beklemede

eda33
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 33 haftalık hamile :emir_bebek:

Adogrucu
5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelik
sorun: mthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigot
gebelikten önce: folbiol ve çinko
gebelik birlikde : ilk 3 ay progestan200 vajinal olarak, bemiks, şimdi gyno ferro sanol demir habı, omega 3 (balik yiyemediği için). Homosistein ve b12sonuçları iyi olduğu için iğne yok.
gebelik durumu : 31 haftalık hamile :emir_bebek:

nigar50
26 haftalık erken doğum ve 7 haftalık düşük
sorun:mthfr 677 homozigot ve protein s düşük
gebelikten önce coraspin folbiol benexol elevit
gebelikle birlikde: clexan 0.6 iğne

Dogay
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot Protein C yüksek Protein S düşük
gebelikte önce: folidoce+ coraspin 100 mg
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

ddilek
2 kürtaj
sorun:mthfr 677 heterozigot mutasyonu
gebelik öncesi: coraspin,folbiol,becozym c forte
gebelikle beraber: 3. ayıma kadar folbiol becozym coraspin, progestan,clexan 04
3. aydan sonra elevit,coraspin,kan hapı,clexan 04
gebelik durumu : 25 haftalık HAMiLE :emir_bebek:

burcu_gen
3 düşük
sorun: MTHFR 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelikten sonra: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne + diyet+10 gün günde 3 adet progestan fitil
gebelik durumu: 7 haftalik hamile :emir_bebek:

gulsunoguz
2 düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???

sunisa
2 düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???

bucu2
1 düşük 3 kürtaj
sorun:mthfr677 heterozigot
gebelikten önce: clexane iğne,parlodel,b12 vitamin,folic asid ,bebe aspirin,zinko c,serum
gebelikle birlikde: lenfosit aşısı,iğne,serum

btl17
3kez 9.haftada kalp atım durduğu için 1kezde boş keseden dolayı 4kürtaj
sorun:PAI-15G-4G heterizigot,MTHFR1298c heterizigot
gebelikten önce:folbiol,coraspin
gebelikte birlikde: iğne (daha önce 04 cleaxen kullanilmasina rağmen kalp atımları durdu)dozu arttırılacak

sewqi54
1 ölüm doğum (7 aylık)
sorun: Factor V Leiden, MTHFR C677T heterozigot
gebelik öncesi: folik asit
gebelikle birlikde: innohep 0.45 iğne, coraspin 100 mg, multivitamin
gebelik durumu: 17 haftalık hamile :emir_bebek:

kvrck
6 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik
sorun:faktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKO
gebelik öncesi: folbiol gulukofen deltacortil coraspirin
gebelikle birlikde: belli değil

drusella
1 kez kimyasal gebelik, 1 kez 7 haftalık düşük,son gebelikte 3 ay kanama oldu
sorun: MTHFR677-heterozigot
gebelik öncesi: bilinmiyordu birşey kullanamadım
gebelikle birlikte:ilk 4 ay progestan 200mg*3, folik asit, proluton depot iğne haftada bir, gebelik 5 ay boyunca clexane 0,4*2, gerektikçe endol fitil 100 mg, tamamında metionin diyeti (bir de astım ilaçlarım var bu dönem aldığım, gebelikten önce astımım yoktu).
gebelik durumu: 23 haftalik hamile :emir_bebek:

hayel1
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot, MTHFR C677T heterezigot, Faktör V H1299R heterizigot
gebelikten önce:coraspin,bemiksc
gebelikle birlikte:coraspin,bemiksc,innohep 0,45, progestan,pruluton depot 500,gyno ferro
gebelik durumu:16 haftalık hamile :emir_bebek:

gamzeli 24
16 haftalık 1 düşük
sorun:faktör v heterozigot,protrombin 20120 heterozigot, mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: sorun bilinmediği için bişey kullanmadım
gebelikle birlikte:clexan0,4(günde iki kez), progestan, ilk üç ay folbiol, elevit,marinkap,üçüncü aydan sonra demir ve kalsiyum ilacı, 16.haftadan sonra coraspin
gebelik durumu:17 haftalık hamile :emir_bebek:

leyla21
2 kürtaj, 1 kimyasal gebelik (bunlarda once saglikli bir kizi var)
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi= folbiol ve coraspin hergün fragmin iğne haftada 3 gün becozyme c forte haftada 2 gün
gebelikte =fragmin iğne ve folbiol hergün coraspin ve becozyme c forte haftada 2 gün
gebelik durumu = beklemede

umudum24
2 düşük
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: kısa bi süre folik plus sonrası folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: folbiol, coraspin, 0,4 clexan igne
gebelikdurumu: beklemede

mattika
2 düşük
sorun: mrhfr677 homozigot, pai-1 homozigot
gebelik oncesi: folbiol, nerox-B12, coraspin
gebelikle birlikde: 0,4 clexan

selinnnn86
2 defa dusuk
mthfr 1298 heterozigot, anti-duz kas antikoru 1/100
gebelikden once: becozym-c forte,prednol,corospin,folbiol
gebelikle birlikde: 0,2 cleaxane igne

hatce0332
3 düşük
sorun: mthfr 677 heterozigot
gebelik oncesi: coraspin, folik asit
gebelikle birlikde: coraspin, heparin igne

granma79
2 düşük
sorun: Faktör V heterozigot
gebelikden önce: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: folbiol+coraspin + innohep 10.000 / 0,45 igne
gebelik durumu: 11 haftalik hamile :emir_bebek:

hulyabaskurt
2 düşük 1 kimyasal
sorun:mthr 677 heterozigot mutasyonu
gebelikden once: folic plus, coraspin
gebelikle birlikde: iğne

tgbesr
2 düşük
sorun: mthfr 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + corasprin
gebelikle birlikde: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne

yamanas
2 düşük
sorun:mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: coraspin
gebelikle birlikde: coraspin ve 0,4 clexane igne
gebelik durumu: 6 haftalik hamile :emir_bebek:

hannem
2 düşük (erken doğumla ölü doğum(ikiz)
sorun: kesin bilinmiyor iki üniv hastahanesinde değişen mutasyon değerleri mevcut.
gebelikden once:
gebelikle birlikde: coraspin, igne

KuPPe
1 düşük
sorun: fibrinojen 455 G-A heterozigot, mthfr C677T heterozigot, PAI-1
gebelikden once: belli degil
gebelikle birlikde: belli degil

umut_
2 düşük
sorun: mthfr 1298 heterezigot, protein c düşük
gebelikden önce: bişey kullanmadım.
gebelikle birlikte: 0.4 clexane, corasprin, folbiol, elevit,gunde 3 defa progestan fitil
gebelik durumu: 11 haftalik hamile :emir_bebek:

loneliness
1 dusuk
sorun:mthfr1298 heterozigot (cok az protein s dusuk)
gebelikden once:
gebelikle birlikde : clexane 0.4, folbiol
gebelik durumu: 7 haftalik hamile :emir_bebek:

sevisev
1 düşük
sorun:mthfrc677t heterozigot
gebelikten önce:folbiol
gebelikle birlikte:folbiol,elevit,coraspin,santafer fort,progestan,clexane 0.4
gebelik durumu:16 haftalik hamile :emir_bebek:

Son düzenleme:
kizlar listede degisiklik yapmak isteyen varsa yapabilir.. benim icin bir sakincasi yok

yapamayanlar icinde ben yaparim soylerlerse

bazi hamislerin haftasi yanlis olabilir ne olur kusura bakmayin, malum kimse soylemeyince bazi karisikliklar olmus olabilir.

kizlar listede degisiklik yapmak isteyen varsa yapabilir.. benim icin bir sakincasi yok

yapamayanlar icinde ben yaparim soylerlerse

bazi hamislerin haftasi yanlis olabilir ne olur kusura bakmayin, malum kimse soylemeyince bazi karisikliklar olmus olabilir.

emeğine sağlık canım inş. listedeki herkesi hamiş yazıcaz

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...
canım çok üzüldüm ne desek boş allahım yar ve yardımcın olsun

herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
eğilmem ,fazla ayakta kalmam,ağır kaldırmam vs,vs.. yasak..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
bir yandan da annemle ilgilendim..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum..

beydağlı hoşgeldin bizde seni merak ediyorduk insanın başına ne dert gelirse hepsi stresden geliyor kendine dikkat et canım annenede geçmiş olsun

canım çok üzüldüm ne desek boş allahım yar ve yardımcın olsun

beydağlı hoşgeldin bizde seni merak ediyorduk insanın başına ne dert gelirse hepsi stresden geliyor kendine dikkat et canım annenede geçmiş olsun

hb. canım çok sağol,ewet çağın vebası stres...

canım malesef herşey yolunda giderken olabiliyor böyle şeyler
doktorum demişti ki bana
çocugunu kucagına alana kadar ben hamileyim anne olucam deme
malesef rabbim kimseyi evlat acısıyla denemesin
canım çok haklı demiş dr.bende yaşadıklarım sonucunda inş karnım büyüünceye kendini belli edinceye kadar söylemicem kimseye bide doğum yapıp kucağıma alıncaya kadar inanmıyacağım.

canım en son hatırladığım kadarı ile bebeği bir hafta geriden gidiyordu.gripten falan olacağını sanmıyorum ben.ah bir bilsek gerçek nedenlerin ne olduğunu...bazen eşimden boşanmayı düşünüyorum biliyor musunuz?ona bunları yaşatmaya hakkımın olmadığını düşünüyorum.o benim yüzümden çocuk hasretiyle geçirmek zorunda değil yıllarını..aynen senin gibi alıp başımı gitmek istiyorum

yanlış düşünüyosun eşlerimiz sadece bebk derdinde değil.sevgi tatlı dil güler yüz bekliyolar ama biz onları kendimizden usandırıyoz nasıl mı hepppp depresyonda görünerek bebek bebk diyerek:

yok hayır imrenme sakın
anne var annecik var
rabbim bizi seviyor o yüzden bize sıradan evlatlar göndermiycek
en hayırlılarını en sağlıklılarını gönderecek eminol buna
bizim ve eşlerimizin evlatlarımıza bakışı normal annelerin evlatlarına bakışı gibi olmayacak
çok şükür bebeğimiz olabiliyor
kesinlikle katılıyorum bizi seviyor RABBİMİZ.

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...
çokkkk geçmiş ols:(
Canım ben dün gece okudum. Şimdi birazdan okula gitmeden önce yine okuyacağım. Allah kabul etsin dualarımızı
maşallah sana maşallah aminnnnnnnn
günaydın canım allah kabul etsin dualarımızı bende akşam okuyacağım

inşşşşşşşşşş
canım ben pendikteyım.ama dediğin doktorun adını duydum.doktor konusunda kararsızım.bi kaç isim araştırdım.lemi ibrahimoğlunu ve atıl yükseli tavsıye ettıler.lemi beye randevu aldım.ama kararsızım.recep has hakkında ne düşünüyorsunn??ne kadar sürediir ona takıp ettirıyorsun?bi de burda marmara üniversitesıne bağlı eğitim araştırma hastanesi acıldı.cok iyi diyolar.marmara üniversitesnın profları falan var.yarına randevu aldım.bakalım ne dicekler.ona göre lemı beye veya recep hasa gidebilirim.tabii senın tavisyelrıni de detaylıca almak isterım

canım bende ilk kez gittim ama sevdim.her nekadar bişin yok desede:)amaa güzel güzel anlattı,sordum cevapladı.üstelik muayne olmadığım için para da almadı.bence bu davranışı da paracı değil insancı olduğunu gösterir.vicdanlı ben beğendim hayırlısı bakalım.sende bi git belki senle de sadece konuşur.sorarsın tahlillerine bakar benimkinede baktı.

gerçekten bende merak ettim..ya aslında biz herşeye sebep arıyoruz RABBİM verecekse herşekilde veriyor...grip falan sanmıyorum,ha birde iğnelere rağmen defalarca düşük yaşayanlar benim gibi mesela immünoloji testlerini muhakkak yaptırsınlar benim onlarda sorun var onun içinde olmuyor..
bende senin gibi çok uzaklara beni kimsenin tanımadığı yerlere gitmek istiyorum,ama bişey dicem sen zaten uzaklardasın..

canım sen hangi immünüloji testlerini yaptırdın.yazar mısın bende gidicem yarın.alerji bölümünden aldım ben sen hangi bölümde yaptırdun umarım doğru yerden randevu almışımdır

canım sen hangi immünüloji testlerini yaptırdın.yazar mısın bende gidicem yarın.alerji bölümünden aldım ben sen hangi bölümde yaptırdun umarım doğru yerden randevu almışımdır

canım,benim kadın doğumcum istemişti,bende direk bir üniversite hastanesinin labaratuvarına gidip yaptırmıştım o zaman sigortamız yoktu zaten ücretle bu şekilde yaptırmıştık..
sen önce kadın doğumcun la görüşsen gerekli testlerin adını onlar yazıp seni yönlendiriyolar zaten..isimleri şu an aklımda yok ama mesela Anti_Kardiopilin_M ve Anti_Kardiopilin_G bu testlerin içindeydi ve bunlarda sorun vardı...

canım,benim kadın doğumcum istemişti,bende direk bir üniversite hastanesinin labaratuvarına gidip yaptırmıştım o zaman sigortamız yoktu zaten ücretle bu şekilde yaptırmıştık..
sen önce kadın doğumcun la görüşsen gerekli testlerin adını onlar yazıp seni yönlendiriyolar zaten..isimleri şu an aklımda yok ama mesela Anti_Kardiopilin_M ve Anti_Kardiopilin_G bu testlerin içindeydi ve bunlarda sorun vardı...

bana bakıldı bu testler bişey çıkmadı.zaten enfeksiyon bölümü bakıyormuş şimdi araştıdım.:)

Back
X