• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bana bakıldı bu testler bişey çıkmadı.zaten enfeksiyon bölümü bakıyormuş şimdi araştıdım.:)

sevindim canım o testlerde sorun olmadığına..ya ben iyi bir doktora düşemedim mi acaba gittiğim hiç bir doktor bana bu aşılardan bahsetmedi üstelik son gittiğimde sormama rağmen geçiştirdi gerek yok dedi..

canımmmmm...
ya oyle sevinmiştimki sürpriz hamişliğine inan içim yandı .rabbim önce senin saglıgını iyiliğini versin sabır versin hayırlıısyla atlatıp umutlu başlangışlar bebişli sonlar nasip etsin...keşke hep birlikte toplaşıp ağlayabilsek dertleşebilsek yüzyüze çok isterdim bunu...

sevindim canım o testlerde sorun olmadığına..ya ben iyi bir doktora düşemedim mi acaba gittiğim hiç bir doktor bana bu aşılardan bahsetmedi üstelik son gittiğimde sormama rağmen geçiştirdi gerek yok dedi..

canım bana yapıldı ama yine fayda etmedi herşeyde bi sebep vardır dedim yaptırdım ama sonuç yine değişmedi:(

canım çok haklı demiş dr.bende yaşadıklarım sonucunda inş karnım büyüünceye kendini belli edinceye kadar söylemicem kimseye bide doğum yapıp kucağıma alıncaya kadar inanmıyacağım.

yanlış düşünüyosun eşlerimiz sadece bebk derdinde değil.sevgi tatlı dil güler yüz bekliyolar ama biz onları kendimizden usandırıyoz nasıl mı hepppp depresyonda görünerek bebek bebk diyerek:

kesinlikle katılıyorum bizi seviyor RABBİMİZ.

çokkkk geçmiş ols:(

maşallah sana maşallah aminnnnnnnn

inşşşşşşşşşş

canım bende ilk kez gittim ama sevdim.her nekadar bişin yok desede:)amaa güzel güzel anlattı,sordum cevapladı.üstelik muayne olmadığım için para da almadı.bence bu davranışı da paracı değil insancı olduğunu gösterir.vicdanlı ben beğendim hayırlısı bakalım.sende bi git belki senle de sadece konuşur.sorarsın tahlillerine bakar benimkinede baktı.

canım ne yapmaya karar verdin sanada iğneye gerek yok demişti ne olacak sonumumz merak ediyorum:(

Kizlarrr $u a$i olayini biraz daha anlatirmisiniz..bu bahsettiginiz lenfosit a$isimi?

birde bir turlu cozemedigim antithrombin lll yuksekligi ne demek...? :44:

kime düştü ki?burda hepimiz doktorun gözünün içine bakıyoruz.onlarda ya bilmiyolar ya da yanlış uygulamalarla bize yardımcı olamıyorlar.ben de iyi bir doktor arıyorum.kürtaj yapmaya gelince tamam hemen yapalım tehlikeli falan diye gözü parlamayan doktor

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...

canım allah sabır versin çok geçmiş olsun.

herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
eğilmem ,fazla ayakta kalmam,ağır kaldırmam vs,vs.. yasak..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
bir yandan da annemle ilgilendim..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum..

canım geçmiş olsun bel ağrısını bilirim bazı disklerimde fıtık başlangıcı vardı 2 sene falan çektim sonra omurgama iğneler yaptılar ağrım geçti şükür rabbim kimseye vermesin kendine iyi davran seni ayakta tutan sırtın.

Merhaba. Ben de faktör 5 heterozigotum, iki kez düşük yaptım. İzmir'de bu alanda iyi bir doktor bilen var mı?

canım bende izmirdeyim ama doktor konusunda pek kapı kapı gezmedim ilk doktorum külal çukurova idi. ilk kürtajımdan hemen sonra sağolsun hemen pıhtılaşma testlerimi yaptırdı. doktorluğundan şüphem yok. ama çok pinpirikli bende öyleyim o yüzden vazgeçtim. sonra kadomer diye bir merkez var hüsnü çağlar var prof çok eski bir tanıdığımız oda iyi bir doktor. ama daha hamile kalamadığım için bilmiyorum sonrası ne olur. buarada ikiside özelde ama testlerimi devlette bir tanıdıklarıyla yaptırıyolar. birde sermet sağolu duydum çok övdüler. hüseyin ceyberide son duyduğum ama son ikisine gitmedim.istersen araştır canım. başka sorun olursa seve seve cevaplarım.

Çok geçmiş olsun canım ben de İzmirdeyim benim de doktor konusunda kafam çok karışık daha önce Sait Yücebilgine gitmiştim iyi bir doktor fakat saatlerce beklemek zorunda kalmıştım özeline gitmeme rağmen. sonrasında hamile kaldığımı öğrendiğim gün türlü ulaşamadım yoğunluktan bana zaman ayıramadı iğneye geç başladık herhalde kendisi de geç başlamış olabiliriz dedi ve ben düşük yaptım daha sonra ona gitmek istemedim çalışan biriyim çok zor oluyor ve okadar bekleyince benim sinirlerim bozuluyor.Daha sonra İrenbe de Refik bey var ona gittim çok güler yüzlü tatlı bir doktor o gebeliğim kimyasal çıktı. Onun yapabileceği fazla bir şey yoktu İrenbenin emekli sandığı ile anlaşması olmadığı için tahliller çok tutuyordu orayı da bıraktım Atatürk araştırma hastanesinde Adnan beyi çok övdüler üstelik tahl,llerimi de ücretsiz yaptırırım diye şimdi ona gidiyorum fakat tam gün yasası diye bir şey çıktı o da şimdi hastaneden ayrılmış. Ben öğretmenim okuldaki arkadaşlar Kahraman Kolday hakkında çok olumlu konuştular bu konularda da çok bilgiliymiş bizim durumumuzda olanlarla yakından ilgileniyormuş ben de ne yapacağımı şaşırdım ona mı gitsem diyorum.

canım iyi bir doktor bulursun haber ver banada olur mu.

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...

ne desem bilmiyorum. çok üzüldüm. allahım sana sabır versin güzelim. :(:(:(:(:(

herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
eğilmem ,fazla ayakta kalmam,ağır kaldırmam vs,vs.. yasak..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
bir yandan da annemle ilgilendim..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum..

hoşgeldin canım . çok merak ettik seni. annen için çok korktum şükür ki iyiymiş allah abşından eksik etmesin . tez vakitte sanada onada sğlık versin. sonuçlarından haberdar et bizi böyle merakta bırakma

canım en son hatırladığım kadarı ile bebeği bir hafta geriden gidiyordu.gripten falan olacağını sanmıyorum ben.ah bir bilsek gerçek nedenlerin ne olduğunu...bazen eşimden boşanmayı düşünüyorum biliyor musunuz?ona bunları yaşatmaya hakkımın olmadığını düşünüyorum.o benim yüzümden çocuk hasretiyle geçirmek zorunda değil yıllarını..aynen senin gibi alıp başımı gitmek istiyorum

canım bende zaman zaman eşimden ayrılmayı düşünüyorum sonrada diyorum ki en küçük bir umut bile varsa vazgeçmemek lazım. anne olmak istediğim kadar eşimden evlat sahibi olmak istiyorum. vazgeçiyorum. alıp başını gitmek yok. hep birlikte üzüldüğümüz gibi hep birlikte sevinecz burada allahımın izniyle

Burcu arkadasım çok gecmis olsunallah yardımcın olsun...bende sizler gibi ovulasyon kullanmaya başladım ama hicbirsey anlamadı
Cok moralim bozuk anliycaniz

canım ne yapmaya karar verdin sanada iğneye gerek yok demişti ne olacak sonumumz merak ediyorum:(

canım benim vala en son hacettepede bi profa mail attım ama cvp gelmedi.olmadı bide hacettepede bi profa giderim yada hematolog prof una.ne yapam.ama bide bucu c.tesi bi bayanla görüşcem.bana dua edicek.hayırlısı bakam.

işte onun için bende bazen kendime diyorum oluruna bırak hamile kal doktora bile gitme diyorum ama dayanamıyorum çünkü korkular başlıyor

valla bende bebiş düşündüğümde çok uğraşmasam diorum yani korunmayı bırakayı RABBİM ne zaman ol derse.normal bir cinsellik ols.diorum şimdilik ama bakalım.bide dr a da 8.haftaya kadar gitmeyim diorum.tabi şu profla bi görüşeyim.oda bişin yok derse artık yapacak bişi yok.bi ark iğne aspirin kullandı oda düşük yaptı:(yani yaşanacaksa önüne geçilmiyo be bucu:)

bazen buraya hiç girmek istemiyorum kızlar ya...birden sevince boguluyorum sizlerin güzel haberleriyle ama kaybedişleri okuyuncada icim yanıyorr birkaç gün etkisinden kurtulamıyorum..beydağlı, aykara2, bucu2, kvrck ve en son burcu gen yüreklerinizin yangını inanın bizim yüreklerimizde neler hissettiğinizi çok iyi anlıyoruz...Rabbim hepimizin isteğine en kısa zamanda hayırlısı ile cevap verir inş...

Back
X