• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar hacettepede pıhtılaşma ile ilgili 6 7 tANE test yaptılar bu testlerin sonuçları farklı zamanlarda çıkıyor 1 tanede ultrasan var ben hepsini birden alsam olurmu acaba bir fikri olan varmı

arkadaslar kasık agrım gelıyor cok yurursem yada ayakta kalırsam korkuyorum bırde ıgne oluyorum ben göbekden vuruyorum sımdılık kasınıyor vurdugum yerler normal mı acaba yoksa ben mı yanlıs vuruyorum kı. deri altına yapıyorum oysa. kasıyınca göbegıme yakın olan yer hafıf kabardı sankı bırsey olmaz belkı ama ınsan endıse edıyor daha önce kaybı olunca.

Merhaba arkadaslar ,cok acil yardiminiza ihtiyacim var.
5 haftalik hamileyim ,tup bebek.
Bende mthfr 1298 heterezigot mutasyon var,digerleri normal
Dr'um kan tahliline kadar coraspin kullanacaksin,kan tahlilin pozitif cikarsa igneye baslicaz dedi.
Cok sukur pozitifi aldim hamile oldugumu ogrendim,o gun hemen dr'umun yanina gidip ,hocam igneye baslicaz mi dedim.
Dosyama bakti, sadece 1 tane heterezigot mutasyonun var igneye gerek yok,coraspine devam dedi.
Ama benim icim icimi yigiyo,hic dogal yolla hamile kalamadim.
Bu 2.tup bebek denemem,ilkini 8 haftalikken kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum.
Bu bebegimide kaybetmek istemiyorum.
Sali gunu usg kotrolum var,kese gormeye gidicez,dr um a israr edeyim mi kizlar igne icin?

arkadaslar kasık agrım gelıyor cok yurursem yada ayakta kalırsam korkuyorum bırde ıgne oluyorum ben göbekden vuruyorum sımdılık kasınıyor vurdugum yerler normal mı acaba yoksa ben mı yanlıs vuruyorum kı. deri altına yapıyorum oysa. kasıyınca göbegıme yakın olan yer hafıf kabardı sankı bırsey olmaz belkı ama ınsan endıse edıyor daha önce kaybı olunca.
cnm dr.um bana 40 dakikadan fazla ayakta kalmamı yasaklamıştı. çok fazla ayakta kalma. kasık ağrıları normal cnm. rahim büyüdüğü için yaşıyorsun bu ağrıları korkma. iğne yerleri benimde kaşınıyor . İnşallah sağlıklı sıhhatli devam edersin bu yolculuğa.

Dr'um kan tahliline kadar coraspin kullanacaksin,kan tahlilin pozitif cikarsa igneye baslicaz dedi.
Cok sukur pozitifi aldim hamile oldugumu ogrendim,o gun hemen dr'umun yanina gidip ,hocam igneye baslicaz mi dedim.
Dosyama bakti, sadece 1 tane heterezigot mutasyonun var igneye gerek yok,coraspine devam dedi.
Bu 2.tup bebek denemem,ilkini 8 haftalikken kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum.
Sali gunu usg kotrolum var,kese gormeye gidicez,dr um a israr edeyim mi kizlar igne icin?

cnm bu mutasyonda iğne kullananlarda var, kullanmayanlarda. benim sana tavsiyem, farklı bir dr. araştır ve bir an önce git. ihmal etme. çünkü her dr. bu konuda yeterli bilgiye sahip değil.Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

cnm dr.um bana 40 dakikadan fazla ayakta kalmamı yasaklamıştı. çok fazla ayakta kalma. kasık ağrıları normal cnm. rahim büyüdüğü için yaşıyorsun bu ağrıları korkma. iğne yerleri benimde kaşınıyor . İnşallah sağlıklı sıhhatli devam edersin bu yolculuğa.

cnm bu mutasyonda iğne kullananlarda var, kullanmayanlarda. benim sana tavsiyem, farklı bir dr. araştır ve bir an önce git. ihmal etme. çünkü her dr. bu konuda yeterli bilgiye sahip değil.Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

insallah RABBIM KUCAGIMIZAA ALMAYI NASİP EDER. sizdemı hamılesınız kac haftalık acaba ? cok ayakta kalmamaya calısıyorum dınlenmeyı daha cok istiyorum masa bası calısıyorum o yuzden ayaklarımı uzatıp oturuyorum bazen saol yorumun ıcın.

Prof. bi dra gosterdim gerek yok igneye dedi ,genetikcide basit bir corasprin isini gorur dedi.
Ama bulabilirsem bi dr'a daha sorucam.
Cok korkuyorum.

canim hayirli olsun hamileligin sorunsuz rahat bir gebelik diliyorum sana.

Bendede mthfr1298 heterozigot mutasyonu var, bende 3 doktora gozuktum, ucu de gebelikde igne kullanicaksin dedi.

Ben suanda coraspin kullaniyorum, ve igneye basliycam gebe kalinca.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?çokkkk sayfa okudum şimdi artık kaydettim ama okuyamadıklarımda var.
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah.

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Amin....

cok guzel dua, cok etkilendim, Insallah Rabbimin de hosuna gider ve tez zamanda dualarinizi kabul eder.

Arkadasim cok sagol muayeneye gittigimde israr edicem.
Yoksa baska dr'larin fikrini alacagim tez zamanda.

Arkadasim cok sagol muayeneye gittigimde israr edicem.
Yoksa baska dr'larin fikrini alacagim tez zamanda.
baska doktorlarada git, onlarda aynisini soyluyorsa doktorunun dedigi gibi yaparsin, Ama ben 3 doktora gittim hepside igne dedi...coraspin kullanma konusunda da sadece bir tanesi kullan dedi, ama ben bu forumda benim gibi sadece mthfr1298 hetero olanlarin coraspin ve igne kullandiklarini gorunce doktorumun kararini onayladim :) Allah yardimcin olsun, Iletisimini kesme bu topikle cok bilgili bir topik burasi :))

bazen buraya hiç girmek istemiyorum kızlar ya...birden sevince boguluyorum sizlerin güzel haberleriyle ama kaybedişleri okuyuncada icim yanıyorr birkaç gün etkisinden kurtulamıyorum..beydağlı, aykara2, bucu2, kvrck ve en son burcu gen yüreklerinizin yangını inanın bizim yüreklerimizde neler hissettiğinizi çok iyi anlıyoruz...Rabbim hepimizin isteğine en kısa zamanda hayırlısı ile cevap verir inş...

canım çok teşekkür ederim.benim de buraya gelme sebebim bu işte,birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz.inan annemle bile konuşamıyorum.kimseyle konuşmak gelmiyor içimden.ama burası farklı.önceki sayfalara baktım da gülümsedim.bende kürtajlarımdan sonra eşime boşanalım dedim,benim eşim de aynı şeyleri söyledi.senden değerli hiçbir şey yok dedi.demekki bu psikolojimiz bile aynı.burcu_gen arkadaşımızada çok üzüldüm.çok iyi anlıyorum yüreğindeki acıyı.ama inatla iyi olmalıyız,mutlu olmalıyız,iyi bir eş olmalıyız bence ,çünkü bizim eşlerimiz mutluluğu daha fazla hakediyor.bizim avantajımız da bu işte.rabbim bize bu sıkıntıyı vermiş ama yanında da bu mükemmel eşleri vermiş.biz elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz.başka çaremiz yok ve elimizdeki eşlerin değerini bilip onları daha çok mutlu edeceğiz.evet kolay hamile kalıp ,kolay doğuranlar özenilecek durumda,ancak bizim kadar mutlu evlilikleri var mı acaba?bence bu durumlarımız bizi eşlerimizle daha çok birbirimize bağlıyor.bu mutsuz durumdan böyle bir mutluluk çıkarabiliriz bence.hepinizi gönülden öpüyorum.birbirimize olan desteğimizden dolayıda çoooooook teşekkür ediyorum.

bucu2, yaren76x, beydagli, 12m, umudum_31, sewqi54, kvrck, derya78_40, nigar50, hannem, gulsunoguz, hayel1, sevisev, mltm2602, BALIM, minik0606, gelecekumuttur
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın. iyi ki varsınız. Kötü haberleri okumayı sevmediğim gibi size kötü haber de vermek istemedim ama başka kimle paylaşabilirim bilmiyorum. Sadece 1 arkadaşıma söylemiştim, bir de aileme...
9+0 olması gerekiyordu, 8+5 te ölmüş. Her ne kadar 1 hafta geriden geliyor olsa da gelişmesi başından beri düzgündü ve 1 haftayı koruyordu. Doktor %80 ihtimalle kan pıhtılaşması, %10 ihtimalle kromozomal anomali, %10 ihtimalle ise bir bilinmezin sebep olduğunu söyledi. Hatta aslında %99 kromozomda sorun çıkmaz da dedi arkasından. Yüksek ihtimalle iğnenin dozu yetmemiştir dedi. Günde 1 defa 0,4clexane vuruyordum, bir dahaki sefer ikiye çıkartıcaz dedi. Belki o da yetmezmiş...Yapacak birşey yok dedi. Bazen deneme tahtasımıyız diyorlar ama öyle düşünmeyin lütfen, henüz ilacın yetip yetmediğini anlayabildiğimiz bir mekanizma yok...mesela kalp damar hastalıklarında kanda bir değere bakıyorlar yetiyor mu anlıyorlar ama maalesef sizin sorununuzda bunun bir yolu yok, deneyerek buluyoruz,appt ye bakıyoruz ama tam sonuç alamıyoruz dedi...Baştan fazla başlamak da olmazmış kanama riskini arttırdığı için...Griple alakası var mıdır diye sordum kesinlikle yok dedi. Ateşimin çok yüksek olması gerekirmiş etki etmesi için. Şimdilik iğneyi bıraktırdı, folbiol ve benexole devam. Sanırım 1 ay sonra 2 doz iğneye geçeceğim ama tam bilmiyorum. 2. aydan itibaren denemeye başlarız, artık öyle uzun korunma süreleri vermiyoruz onlar geçmişte kaldı dedi...Yarın sabah 9da hastanede olacağım...Bir ilaç verdi rahim ağzı gevşesin diye, bebek ufak değil zorlanmıyalım dedi, inşallah rahat ve sorunsuz geçer...

canım öncelikle çok geçmiş olsun.ama yanlışın var.anti factör xa testi ile iğennin miktarının yeterli olup olmadığı anlaşılıyor.bence bizim tek hatamız kadın doğumculara fazla güvenmek.hemotoloğa gidersek çözülür diye düşünüyorum.bence bu dozları hemen uygulamadan önce bir de hemotoloğa görün.belki de fazla geldi dozun.doktor bunu nereden bilebilir.dediğin gibi deneme tahtasına döndürdüler bizi.senin acını en içten duygularımla paylaşıyorum.zaman bizim ilacımız olacak inşallah.

allah kabul etsin allah bu uğurda yola çıkan hiçbir kardeşimizi yarı yolda bırakmasın işini kolaylaştırsın tez zamanda hayırlısı ile yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin.çok güzel dua etmişsiniz gözyaşları içerisinde okudum dilinize yüreğinize sağlık..

amin.allah dualarımızı kabul etsin.bende bu gün okudum.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

umudum_31
3 düşük
sorun: mthfr1298 heterozigot ve AntithrombinIII yuksek
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep igne
gebelik durumu: beklemede

Beydagli
7 düşük
Sorun: MTHFR 677 Heterizogot, Anti_Kardiopilin_M, Anti_Kardiopilin_G
Gebelikden once : folikplus ve corasprin
Gebelikle birlikde: folikplus+corasprin+kortizon+clexan 0,4 mg iğne+elevit+progestan
Gebelik durumu : beklemede

Minik0606
2 düşük
sorun:mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon
gebelik öncesi: folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: fraksiparin 0,4 (9. hafta düşük)
gebelik durumu:beklemede

12m
2 düşük
sorun:mthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigot
gebelikten önce:folbiol ve bebe aspirini
gebelikle birlikde:heparin igne

sevgia
2 kimyasal düşük
sorun: mthfr1298 ve factor V heterozigot
gebelik öncesi :folbiol+coraspin

mltm2602
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikte önce: folbiol+ ecopirin
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

esindirim
3 düşük
sorun: mthfr 1298 heterozigot ve faktör V heterozigot, homosistein üst sınırda
gebelik öncesi benexol,coraspin,folik
gebelikle birlikde: 0.4 clexane (15. haftada 2 ye çıkmıştı doz 21. haftada kaybetti) IUGR tanısıyla
gebelik durumu: bir süre beklemede

eda33
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 33 haftalık hamile :emir_bebek:

Adogrucu
5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelik
sorun: mthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigot
gebelikten önce: folbiol ve çinko
gebelik birlikde : ilk 3 ay progestan200 vajinal olarak, bemiks, şimdi gyno ferro sanol demir habı, omega 3 (balik yiyemediği için). Homosistein ve b12sonuçları iyi olduğu için iğne yok.
gebelik durumu : 31 haftalık hamile :emir_bebek:

nigar50
26 haftalık erken doğum ve 7 haftalık düşük
sorun:mthfr 677 homozigot ve protein s düşük
gebelikten önce coraspin folbiol benexol elevit
gebelikle birlikde: clexan 0.6 iğne

Dogay
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot Protein C yüksek Protein S düşük
gebelikte önce: folidoce+ coraspin 100 mg
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

ddilek
2 kürtaj
sorun:mthfr 677 heterozigot mutasyonu
gebelik öncesi: coraspin,folbiol,becozym c forte
gebelikle beraber: 3. ayıma kadar folbiol becozym coraspin, progestan,clexan 04
3. aydan sonra elevit,coraspin,kan hapı,clexan 04
gebelik durumu : 25 haftalık HAMiLE :emir_bebek:

burcu_gen
3 düşük
sorun: MTHFR 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelikten sonra: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne + diyet+10 gün günde 3 adet progestan fitil
gebelik durumu: 7 haftalik hamile :emir_bebek:

gulsunoguz
2 düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???

sunisa
2 düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???

bucu2
1 düşük 3 kürtaj
sorun:mthfr677 heterozigot
gebelikten önce: clexane iğne,parlodel,b12 vitamin,folic asid ,bebe aspirin,zinko c,serum
gebelikle birlikde: lenfosit aşısı,iğne,serum

btl17
3kez 9.haftada kalp atım durduğu için 1kezde boş keseden dolayı 4kürtaj
sorun:PAI-15G-4G heterizigot,MTHFR1298c heterizigot
gebelikten önce:folbiol,coraspin
gebelikte birlikde: iğne (daha önce 04 cleaxen kullanilmasina rağmen kalp atımları durdu)dozu arttırılacak

sewqi54
1 ölüm doğum (7 aylık)
sorun: Factor V Leiden, MTHFR C677T heterozigot
gebelik öncesi: folik asit
gebelikle birlikde: innohep 0.45 iğne, coraspin 100 mg, multivitamin
gebelik durumu: 17 haftalık hamile :emir_bebek:

kvrck
6 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik
sorun:faktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKO
gebelik öncesi: folbiol gulukofen deltacortil coraspirin
gebelikle birlikde: belli değil

drusella
1 kez kimyasal gebelik, 1 kez 7 haftalık düşük,son gebelikte 3 ay kanama oldu
sorun: MTHFR677-heterozigot
gebelik öncesi: bilinmiyordu birşey kullanamadım
gebelikle birlikte:ilk 4 ay progestan 200mg*3, folik asit, proluton depot iğne haftada bir, gebelik 5 ay boyunca clexane 0,4*2, gerektikçe endol fitil 100 mg, tamamında metionin diyeti (bir de astım ilaçlarım var bu dönem aldığım, gebelikten önce astımım yoktu).
gebelik durumu: 23 haftalik hamile :emir_bebek:

hayel1
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot, MTHFR C677T heterezigot, Faktör V H1299R heterizigot
gebelikten önce:coraspin,bemiksc
gebelikle birlikte:coraspin,bemiksc,innohep 0,45, progestan,pruluton depot 500,gyno ferro
gebelik durumu:16 haftalık hamile :emir_bebek:

gamzeli 24
16 haftalık 1 düşük
sorun:faktör v heterozigot,protrombin 20120 heterozigot, mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: sorun bilinmediği için bişey kullanmadım
gebelikle birlikte:clexan0,4(günde iki kez), progestan, ilk üç ay folbiol, elevit,marinkap,üçüncü aydan sonra demir ve kalsiyum ilacı, 16.haftadan sonra coraspin
gebelik durumu:17 haftalık hamile :emir_bebek:

leyla21
2 kürtaj, 1 kimyasal gebelik (bunlarda once saglikli bir kizi var)
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi= folbiol ve coraspin hergün fragmin iğne haftada 3 gün becozyme c forte haftada 2 gün
gebelikte =fragmin iğne ve folbiol hergün coraspin ve becozyme c forte haftada 2 gün
gebelik durumu = beklemede

umudum24
2 düşük
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: kısa bi süre folik plus sonrası folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: folbiol, coraspin, 0,4 clexan igne
gebelikdurumu: beklemede

mattika
2 düşük
sorun: mrhfr677 homozigot, pai-1 homozigot
gebelik oncesi: folbiol, nerox-B12, coraspin
gebelikle birlikde: 0,4 clexan

selinnnn86
2 defa dusuk
mthfr 1298 heterozigot, anti-duz kas antikoru 1/100
gebelikden once: becozym-c forte,prednol,corospin,folbiol
gebelikle birlikde: 0,2 cleaxane igne

hatce0332
3 düşük
sorun: mthfr 677 heterozigot
gebelik oncesi: coraspin, folik asit
gebelikle birlikde: coraspin, heparin igne

granma79
2 düşük
sorun: Faktör V heterozigot
gebelikden önce: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: folbiol+coraspin + innohep 10.000 / 0,45 igne
gebelik durumu: 11 haftalik hamile :emir_bebek:

hulyabaskurt
2 düşük 1 kimyasal
sorun:mthr 677 heterozigot mutasyonu
gebelikden once: folic plus, coraspin
gebelikle birlikde: iğne

tgbesr
2 düşük
sorun: mthfr 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + corasprin
gebelikle birlikde: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne

yamanas
2 düşük
sorun:mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: coraspin
gebelikle birlikde: coraspin ve 0,4 clexane igne
gebelik durumu: 6 haftalik hamile :emir_bebek:

hannem
2 düşük (erken doğumla ölü doğum(ikiz)
sorun: kesin bilinmiyor iki üniv hastahanesinde değişen mutasyon değerleri mevcut.
gebelikden once:
gebelikle birlikde: coraspin, igne

KuPPe
1 düşük
sorun: fibrinojen 455 G-A heterozigot, mthfr C677T heterozigot, PAI-1
gebelikden once: belli degil
gebelikle birlikde: belli degil

umut_
2 düşük
sorun: mthfr 1298 heterezigot, protein c düşük
gebelikden önce: bişey kullanmadım.
gebelikle birlikte: 0.4 clexane, corasprin, folbiol, elevit,gunde 3 defa progestan fitil
gebelik durumu: 11 haftalik hamile :emir_bebek:

loneliness
1 dusuk
sorun:mthfr1298 heterozigot (cok az protein s dusuk)
gebelikden once:
gebelikle birlikde : clexane 0.4, folbiol
gebelik durumu: 7 haftalik hamile :emir_bebek:

sevisev
1 düşük
sorun:mthfrc677t heterozigot
gebelikten önce:folbiol
gebelikle birlikte:folbiol,elevit,coraspin,santafer fort,progestan,clexane 0.4
gebelik durumu:16 haftalik hamile :emir_bebek:

aykara2
2 düşük
sorun: factör V heterozigot
gebelik oncesi: folic plus ve coraspin
gebelikle birlikde:fraxiparine 0.3 mg igne

bu aşı neden yapılıyor neye göre ??

bana bununla ilgili test falan yapılmadı tekrarlayan düşüklerde ve çocuğu olmayan hastalarda bu yöntemi uyguladıkarını söylediler vücut bebegi yabancı madde olarak görmesin bağışıklık kazansın diye yaptırdım ama yine banamısın demedi

Back
X