Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktoruma bende kızmıstım adam benı anlamıyor diye benım ilk ve 3 üncü gebeliğim adetimin gecmesınden 5 gün sonra düşünce aynı korkuyu yaşamaktan korkuyorum allah kimseyi evlatla imtihan etmesin aminbencede kese görmeden iğneye başlamayın ben temmuz ayında dış gebelik geçirdim amiliyatla sağ tüpümü aldılar ve hamileliğimi öğrendiğimden itibaren iğneye başlamıştım..
dış gebelik oluğumu öğrenince bıraktırdılar .. dış gebeliği kurutmak için iğne vurdular ama yinede kurumadı nedeni kan sulandırıcı iğnelere bağlıyorum kesen gözüksün ondan sonra iğneye başlayın
Kızlar dusuk nedeniyle iki sefer kurtaj olunup hamile kalinirmi( cok korkuyorum
(
canim seni merak ediyorum hemisligin nasil gidiyor doktor kontrolun ne zamanarkadaslar bu duayı bırı tavsıye ettı de tam olarak nasıl bır dua bulamadım.bazı surelerın bırleştırılmesıylemı olusuyormus ,bıraz arastrdım netten ancak net bırsey bulamadım bılenbler ,duyanlar,deneyenler var mı merak ediyorum???bende duayı bulup asmak ıstıyorum ama bır sorayım dedım sizlere.nete fazla gıremıyorum sorularıma cevap veren herkeslerden rabbim razı ve memnun olsun teşekkürler kızlar
merhabalar minnasu allah saglicakla bebegine kavstursun .canim obirazda doktoruna bagli kimisi son gune kadar kullandiriyor kimiside son bif haftda birakiyorr en iyisi doktoruna guvenmekMrb kizlar ben tu bebek annesi olacağım inşallah clexan 0.4 kullniyorum 31.haftadayim acaba iğneyi doguma kadar mı kullanmam gerek ?
tabiki kalinir canim hic korkma bende 1 dusuk birde kurtaj gecirdim ve su an hamilegm hic korkma.icinin laki rahatlamasini istersen rahim filmi cektirebilirsinKızlar iki sefre kurtaj olunup hamile kalınırmı( Cok korkuyorum
(
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
canım benim saol Allah razı olsun tamam okuyunca haber verirsin bitanem tanıdığın eşin dostun varsada samimi olduğun nazının geçtiği kişilerede dersen sevinirim canım 1 kişi 1 yasin okucak ve kurandan okucak yani arapçasını kuzum saol rabbim kabul eder inş. haberleşiriz bitanem saol
DERT veren ALLAHım dermanınıda vermiş cok mutlu oluyorum böyle iğne kullanarak dogumu yaklasanlar için bir umut oluyor bana bır ışık sankı ben dogum yapcakmısım gibi ınsallah saglıkla gelır. benım artık derdim ne sezeryan nede normal benım derdim sağlıklı olsun da baska birşey değil. insallah o gunlerıde görürüm bende söyle karnımda buyudugunu bacakdan neresınden yapıyorsun kalca kısmımı yoksa bacagın üstü falan mı ALLAHım yar ve yardımcın olsun ınsallah
Mrb kizlar ben tu bebek annesi olacağım inşallah clexan 0.4 kullniyorum 31.haftadayim acaba iğneyi doguma kadar mı kullanmam gerek ?
Sevgili Gila77 mesajını görünce çok mutlu oldum. Bana bi umut oldun inan... Ben nedeni açıklanamayan infertilite nedeniyle yıllarca tüp bebek tedavisi gördüm, başarısız 5 tüp bebek sonunda doktorlarım benim miyomum olduğuna karar verebildiler...Miyom alındıktan sonra 2 kez kendiliğimden gebe kaldım, fakat birincisi 6. haftada düşükle sonuçlandı. İkincisinin ise 22. haftada kalp atımları durdu. Suni sancıyla doğum yaptım...Bebek incelendiğinde onda bir sorun olmadığı, fakat benim genetik testlerimin sonucunda pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Şimdi kendime iyi bir doktor arıyorum. Trakya'da yaşıyorum ve doktorumun yakın bi yerde olmasını istiyorum ki acil bir durumda hemen ulaşabileyim. Yeniden gebe kalmana çok sevindim. İnşallah bebeğini en sağlıklı şekilde dünyaya getirir ve kucağına alırsın...Sen gebe kalmadan önce herhangi bir tedavi gördün mü? Hani aspirin, fraksiparin vs...herhangi bişey? Bu durumda olan gebelikleri takip eden bildiğin iyi bir doktor var mı?
canım benim okudum ben allah kabul etsin
Sevgili Gila77 mesajını görünce çok mutlu oldum. Bana bi umut oldun inan... Ben nedeni açıklanamayan infertilite nedeniyle yıllarca tüp bebek tedavisi gördüm, başarısız 5 tüp bebek sonunda doktorlarım benim miyomum olduğuna karar verebildiler...Miyom alındıktan sonra 2 kez kendiliğimden gebe kaldım, fakat birincisi 6. haftada düşükle sonuçlandı. İkincisinin ise 22. haftada kalp atımları durdu. Suni sancıyla doğum yaptım...Bebek incelendiğinde onda bir sorun olmadığı, fakat benim genetik testlerimin sonucunda pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Şimdi kendime iyi bir doktor arıyorum. Trakya'da yaşıyorum ve doktorumun yakın bi yerde olmasını istiyorum ki acil bir durumda hemen ulaşabileyim. Yeniden gebe kalmana çok sevindim. İnşallah bebeğini en sağlıklı şekilde dünyaya getirir ve kucağına alırsın...Sen gebe kalmadan önce herhangi bir tedavi gördün mü? Hani aspirin, fraksiparin vs...herhangi bişey? Bu durumda olan gebelikleri takip eden bildiğin iyi bir doktor var mı?
cnm senin mutasyonlarından factör v leiden ve mthfr c 677 bende de heterozigot bunlar dışında iki mutasyonum var. bu zamana kadar 4 düşük yaşadım. şu an yine hamileyim. 16 haftalık. 0.4 clexan, coraspirin kullanıyorum.
Arkadaşlar Allah sizi en sağlıklı şekilde bebeklerinize kavuştursun....Bende protrombin ve faktör v leiden heterozigot mutant, MTHFR ise homozigot mutant...Doktor bunun üzerine homosistein, b12, folik asit ile kanama zamanı ve protrombin profili bakmak istedi. Planlı gebelik önerdi. Sizce sonuçları alır almaz, gebe kalmış olmasam bile bir riskli gebelik uzmanına mı gitmeliyim? yoksa gebe kalmayı beklemeli miyim? Gebe kalmadan önce de yapılabilen bişeyler var mı?
Mrb kizlar ben tu bebek annesi olacağım inşallah clexan 0.4 kullniyorum 31.haftadayim acaba iğneyi doguma kadar mı kullanmam gerek ?
Kızlar iki sefre kurtaj olunup hamile kalınırmı( Cok korkuyorum
(
faktor v leiden g1691a g\a heterozıgot mutant - mthfr c 677t c\t heterozıgot mutant protrobın g\g normal benım durumumda kım var yardım edın bılgı verın bana arkadaşlar acıl
herkese selam bende şubat ayında düşük yapmıştım ondan sonra bebek olmadı içimden bir his doktora gitmek istedi düşüğün nedenlerine baktırmak için.bir profa gittim kan testlerine gebelik kaybı ölçüsüne ve genetik mutasyonlara baktı.sonuçlarım dün çıktı bugün doktora gösterdik ben gidemediğim için kendisiyle telefonda görüştüm.bana adetime 2-3 gün kala kan testi yaptırmam gerektiğini ve pozitif çıkarsa iğne olmam gerektiğini söyledi.bakalım hakkımızda hayırlısı her işte varmış bir hayır bu zamana kadar neden olmadı diye üzülürken şimdi iyi ki olmamış diye seviniyorum çünkü olsa oda kesin düşecekti ve psikolojim iyice bozulacaktı.gebe kalana kadar kullanmam içinde 3 tane vitamin verdi onun dışında önlem olarak bişey yapmamıza gerek yok dedi.
herkese selam bende şubat ayında düşük yapmıştım ondan sonra bebek olmadı içimden bir his doktora gitmek istedi düşüğün nedenlerine baktırmak için.bir profa gittim kan testlerine gebelik kaybı ölçüsüne ve genetik mutasyonlara baktı.sonuçlarım dün çıktı bugün doktora gösterdik ben gidemediğim için kendisiyle telefonda görüştüm.bana adetime 2-3 gün kala kan testi yaptırmam gerektiğini ve pozitif çıkarsa iğne olmam gerektiğini söyledi.bakalım hakkımızda hayırlısı her işte varmış bir hayır bu zamana kadar neden olmadı diye üzülürken şimdi iyi ki olmamış diye seviniyorum çünkü olsa oda kesin düşecekti ve psikolojim iyice bozulacaktı.gebe kalana kadar kullanmam içinde 3 tane vitamin verdi onun dışında önlem olarak bişey yapmamıza gerek yok dedi.