canım arkadasının basarısız tup bebek denemesi mi vardı oncesinde. biraz anlatırmısın lutfen cok rahatlamaya ihtiyacım var. ben bir de bu kadar zorlukla tuttuktan sonra kaybetmekten cok korkuyorum. arkadasında kan pıhtılasması da var mıydı?
canım benim arkadaşım pcos luydu..yumurtalıklarında çok fazla miktarda kist vardı..7 senelik evliydi ve malesef hiç çocuğu olmadı..1,5 sene normal jinekologlarda gezdi..ilaç kullandı ama nafile..kendisi yurtdışında hemşire..neyse sonra kendi kendi bi tüp bebek merkezine gitti..tepeden tırnağa hem kendisi hem eşi incelendi..işte kendisi kortizon kullanmaya başladı..bu arada eşinin spermlerindede bozukluk çıktı..eşi de çinko hapları ve folik asit kullandı ve bir süre sonra tedavileri bitince hemen tüp bebek yapıldı ve maşallah şuanda hamile..arkadaşım aynı zamanda böbreklerinden de rahatsız..ama maşallah hamileliği çok iyi gidiyo..sende moralini bozma sakın..senin hamileliğinde çok güzel geçecek inşallah..kendini strese sokarsan bebişin de stres olur annesi :) sen mutlu ol rahat ol oda rahat olsun.ok?