• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim kafama takılan kahverengi çok az olması yoksa tam adet günüde geldi o kahve rengi ama az ve rengi korkuttu beni bilmiyorum kafam çok karıştı:50::50:

korkma canım ben den de geldı kahverengı camur gıbı bır renkyı doktor ıcerde kalan kan atamamış ıcerde kaldıgı ıcın koyulaşmıs 41 GUN BU DUSUKTE ADET OLDUM ARAR ARA KANAMAM OLDU DEVAMLI DEGILDI KAHVERENGI DE GELDI ARA ARA ı korkma ben kurtaj oldum 2 kurtajım d DA OLDU 2 DUSUK YAPTIM

Allah bir daha yaşatmasın çok zor, ama ben anlamadım iğne kullandığınız halde mi kaybettiniz?

Amin. Hayır iğne kullanmadım. ilkininde dış gebelik yaşadım ikincide oldu bu talihsizlik sonra tekrar hamile kalınca doktor test yaptı protein s düşük çıkınca iğneye başladı şimdi kullanıyorum ama korkuyorum :(

Amin. Hayır iğne kullanmadım. ilkininde dış gebelik yaşadım ikincide oldu bu talihsizlik sonra tekrar hamile kalınca doktor test yaptı protein s düşük çıkınca iğneye başladı şimdi kullanıyorum ama korkuyorum :(

Niye kullanmıyorsun, şuan gebe misin?

bende geçen yıl 39. haftada kaybettim bebeğimi şu anda hamileyim bende 28. haftadayım şu anda iğne kullanıyorum. Açıkcası bu kadar ilerleyen haftalarda benim durumumda olanlar olduğunu bilmiyordum. Etrafınızda bu şekilde olup iğne kullanarak bebek sahibi olanlar var mı ? birde doğumu kaçıncı haftada düşünüyorsunuz doktorunuz bişey dedi mi ?

canım o zamanlar kan pıhtılaşması problemin olduğunu biliyor muydun peki?hangi mutasyonlarında sorun çıktı merak ettim..çok üzüldüm, ALLAHIM BİR DAHA YAŞATMASIN SANA BÖYLE BİR ACI..HİÇBİRİMİZE YAŞATMASIN İNŞALLAH..AMİN:14:

canım o zamanlar kan pıhtılaşması problemin olduğunu biliyor muydun peki?hangi mutasyonlarında sorun çıktı merak ettim..çok üzüldüm, ALLAHIM BİR DAHA YAŞATMASIN SANA BÖYLE BİR ACI..HİÇBİRİMİZE YAŞATMASIN İNŞALLAH..AMİN:14:

Rabbim kimseye yaşatmasın... O zamn pıhtılaşma ndir bilmiyordum. Hamile kalınca doktor tet yaptırdı protein s düşük çıktı bunun dışında test yapılmadı mutasyonunu felan bilmiyorum yani. Allah nasip ederse doğumdan sonra araştıracağım durumumu. şu anda 28. haftaya girmek üzereyim doğum yaklaştıkça ya yine aynı acıyı yaşarsam diye korkuyorum hatta 36. haftada sezeryan mı olsam diye düşünmüyor da değilim.

Rabbim kimseye yaşatmasın... O zamn pıhtılaşma ndir bilmiyordum. Hamile kalınca doktor tet yaptırdı protein s düşük çıktı bunun dışında test yapılmadı mutasyonunu felan bilmiyorum yani. Allah nasip ederse doğumdan sonra araştıracağım durumumu. şu anda 28. haftaya girmek üzereyim doğum yaklaştıkça ya yine aynı acıyı yaşarsam diye korkuyorum hatta 36. haftada sezeryan mı olsam diye düşünmüyor da değilim.

Korkma canım iğnelerle bebişine kavuşmuş çok anne var.Öyle çok çok aksi bir durum olmayınca ya da başka bir problem olmayınca sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucağına alan hamişlerimiz çok fazla.Allah bize de sağlıklı gebelik ve doğumlar nasip etsin.Zaten duyduğum kadarıyla bizim durumumuzda olanlar çoğunlukla sezeryan oluyormuş, doktorlar risk almıyormuş.Tabi ben öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum.

kıyamam ben sana arkadaşım ya..kötüyü hiç düşünme..Allahım o acıyı bi daha yaşatmaz inşallah, zaten 28. haftandasın herşey yolunda gidiyor, doktorun da takip ediyordur büyük ihtimalle..sezaryan olup olmaman hakkında o zaten seni bilgilendirecektir..içini ferah tut ve Allaha sığın canım..sağ sağlim kucağına al bebeğini, canı gönülden diliyorum bunu..:nazar:

rabbim kimseye yaşatmasın... O zamn pıhtılaşma ndir bilmiyordum. Hamile kalınca doktor tet yaptırdı protein s düşük çıktı bunun dışında test yapılmadı mutasyonunu felan bilmiyorum yani. Allah nasip ederse doğumdan sonra araştıracağım durumumu. şu anda 28. Haftaya girmek üzereyim doğum yaklaştıkça ya yine aynı acıyı yaşarsam diye korkuyorum hatta 36. Haftada sezeryan mı olsam diye düşünmüyor da değilim.

hamılelıgınde mı anlaşildı proteın s dusuklugu canım sadece buna mı baktırdın ne kullanıyorsun bırde benım dyer hamılelıgımde yanı 2 dusugumde soyledım doktora yapalım dıye hamılelıkte bakılmıyor dedı kan pırtılaşmasına yalan mı soyledı kadın bana aaaaaaa

korkma canım ben den de geldı kahverengı camur gıbı bır renkyı doktor ıcerde kalan kan atamamış ıcerde kaldıgı ıcın koyulaşmıs 41 GUN BU DUSUKTE ADET OLDUM ARAR ARA KANAMAM OLDU DEVAMLI DEGILDI KAHVERENGI DE GELDI ARA ARA ı korkma ben kurtaj oldum 2 kurtajım d DA OLDU 2 DUSUK YAPTIM

sagol canım ben bu ay gebelik düşünüyorum doktorum korunmana gerek yok demişti inşallah bi sorun olmaz bu durum gerçi yinede doktora gitmek istiyorum gebelik öncesi

ben doğuma 3 gün kala kaybetim bebeğimi acını anlıyorum Rabbim sabır versin tüm bu durumda olanlara , bende iğne ile bebek sahibi olanlar duymak istiyorum sırf mutlu olabilmek için

varsa bende bilmek ve bende mutlu olmak istiyorum bende 2 düşük yaptım biri 4 haftalık biri 10 haftalık..1 tane sezeryan doğum yaptım 39.haftalık bebeğim doğdu ve 10 dakika yaşadı sonra vefat etti hep bu kan pıhtılaşması yüzünden nedir bu ya ne illet bişey yaa..iğne de yaptım clexane lar ecopirinler folikasitler daha bi sürü ilaçlar ama neden ya neden??? biz hiç anne olamayacak mıyız?? olnıda hep kaybedecek miyiz?? bu bir sınavsa ben evlatlarımla sınav olmak istemiyorum artık..anne olmak istiyorum gücüm kalmadı..sineye çekmekten yoruldum..susmaktan bıktım..çığlıklar atasım var..bağırıp çağırmak istiyorum..bu derdin dermanı neyse kimse bulmak istiyorum..bir evladım olsun onu kucağımda uyutayım..süt vereyim..yanımda uyusun..yanımda uyansın istiyorum..hep istiyorum ama neden ????? anlamıyorum :(

varsa bende bilmek ve bende mutlu olmak istiyorum bende 2 düşük yaptım biri 4 haftalık biri 10 haftalık..1 tane sezeryan doğum yaptım 39.haftalık bebeğim doğdu ve 10 dakika yaşadı sonra vefat etti hep bu kan pıhtılaşması yüzünden nedir bu ya ne illet bişey yaa..iğne de yaptım clexane lar ecopirinler folikasitler daha bi sürü ilaçlar ama neden ya neden??? Biz hiç anne olamayacak mıyız?? Olnıda hep kaybedecek miyiz?? Bu bir sınavsa ben evlatlarımla sınav olmak istemiyorum artık..anne olmak istiyorum gücüm kalmadı..sineye çekmekten yoruldum..susmaktan bıktım..çığlıklar atasım var..bağırıp çağırmak istiyorum..bu derdin dermanı neyse kimse bulmak istiyorum..bir evladım olsun onu kucağımda uyutayım..süt vereyim..yanımda uyusun..yanımda uyansın istiyorum..hep istiyorum ama neden ????? Anlamıyorum :(

ah ah benım de feryadım var canım senın mutasyonn neydı

Protein s dusuklugu olan varmı herkes mtfr den gıdıyor ama kımsede yok sanırım proteın c dusuklugu

canım bende de çıktı hatta protein s düşük protein c de düşük mü fazla mı antitrombin ölemesine yani anlayacağın hepsi anormal çıkmıştı .ama sonra tekrar yaptırıdm bi kaç ay sonra valla hepsi normal çıktı.çokkk şaşırdım ama bu oranlar kiloya falan da bağlı olarak değişebiliyormuş.bence tekrar yaptırın bu testlerinizi.mthfr 677 heterezigot çıkmıştı.bu değişmedi mesela.

hamılelıgınde mı anlaşildı proteın s dusuklugu canım sadece buna mı baktırdın ne kullanıyorsun bırde benım dyer hamılelıgımde yanı 2 dusugumde soyledım doktora yapalım dıye hamılelıkte bakılmıyor dedı kan pırtılaşmasına yalan mı soyledı kadın bana aaaaaaa

Hamile olduğumu öğrenince doktoruma gittim bir test istdi ne olduğunu bilmiyorduk ama iki değer vardı sonucu alıp doktora gösterince iğneye başlamamız gerektiğini söyledi. test sonucunda protein s değeri düşük görünüyordu hepsi bu şimdi her gün iğne yapıyorum

merhaba arkadaşlar
ben 2 tane düşük yaptım 1. düşükten sonra bende kan pıhtılaşması çıktı ankarada bir doktor bana kan sulandırıcı iğne verdi ona rağmen 2.yide kaybettim kalbi durdu.Ben çorumdayım çorumdaki doktor ilacın dozu fazla , ankaradaki doktor ilacın dozu az geldi dediler ortada kaldım internetten araştırdım prof.özgür derene gitmeye karar verdim ama nasıl bir doktor bilmiyorum benim gibi olan varmı varsa hangi doktora gittiniz lütfen bana yardım edin.

canım bnde 4 düşük yaşadım kan pıhtılaşması var bnde de iğne kullandığım halde anne karnında ölüyor bebek.bnde özgür derenı arastırdım ıı dktor ama maliyet olarak çok yüksek muane ücreti gecen yıl 350 ytlydi bnde şimdi timur gürgana gidiyorum prof oda çok ii bir doktor sanada tavsiye ederım muane ücreti 200ytl hem her muaneye gittigınde para almıyor ilgisi alakasıda çok güzel bn çok memnun kaldım

ah ah benım de feryadım var canım senın mutasyonn neydı

bende aynen şöyle yazıyor:
faktör v H1299R (R2) heterozigot mutasyon saptanmıştır..
faktör XIII V34L heterozigot mutasyon saptanmıştır..
B-fibrinojen 455 G-A heterozigot mutasyon saptanmıştır..
PA-1 4G/5G : 4G/5G
MTHFR C6771 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR..
MTHFR A129BC heterozigot mutasyon saptanmıştır...

işte aynen böyle diğerleri normal..bu yazdıklarım bende anormal olanlar...?? benimkine benzer sonuçları olanlar varsa beni bilgilendirsinler..durum çok mu vahim ??

canım bnde 4 düşük yaşadım kan pıhtılaşması var bnde de iğne kullandığım halde anne karnında ölüyor bebek.bnde özgür derenı arastırdım ıı dktor ama maliyet olarak çok yüksek muane ücreti gecen yıl 350 ytlydi bnde şimdi timur gürgana gidiyorum prof oda çok ii bir doktor sanada tavsiye ederım muane ücreti 200ytl hem her muaneye gittigınde para almıyor ilgisi alakasıda çok güzel bn çok memnun kaldım

canım çok sağol cevap için timur gürganı araştırayım birde.Artık ücret felan düşünmüyorum herşeyimi satarım tek bebeğim olsun da o yüzden iyi doktor istiyorum canım

Back
X