artık biliyosun sorunun ne olduğunu korkmana gerek yokki.tedavini yaptıktan sonra emin ol bişiy olmucak.benmde bebeğim öldükten sonra herşey bitti sanıyordum.birdaha
asla mutlu olamıcam deyip ve herşeyin sonu geldiğini düşünüordum.çok zor günler geçirdim seni çok ama çok ii anlıorum...8 ay korundum ve tekrar çocuk yapmaktan çok korkuyordum.korkuların bittimi desen hayır onu kucağıma alana kadar hep içime az da olsa olucak.sadece düşünmemeye çalışıorum.ilki gibimi demişsin..hepsinin tadı farklı bence.o benim ilk gözağrım,ilk heyecanım,ilk mutluluğumdu..canım oğlum onu çok özlüorum.ama kızımla hayata bağlandım şimdi.önceden çok içim acırdı aklıma geldiğinde.ama şimdi kızımla konuşuorum onu hatırlayınca ona sığınıorum..eskisi gibi ağlamıorum artık.sana tavsiyem bir an önce tedavinide yaparak ALLAHTAN bi evlat daha iste.emin olabilirsin onu ultrasonda görünce acıların dinicek...tabiki ilk bebeğin gibi olucak ama o da çok ama çok tatlı.dediğim gibi bütün evlatların tadi farklı ama hepsi aynı senin parçan işte..RABBİM İSTEYEN HERKESE TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN İNŞALLAH.bu formdaki herkesin yüzünü güldürsün.her perşembe yada cuma meryem süresini okuoduk burda paylaşıoduk.ben hala okuorum burdaki tüm arkadaşlar için.hepimiz okuyalım lütfen ben o sürenin çok ii geldiğini düşünüorum..