şimdi sen hem asprin hem iğne kullanmaya devam mı ediyosun ?eğer düşük riski yoksa bu ikisi fazla gelmiş olabilir.kanda aptt ye mi bakıcak ordan belli olur zaten .bence dinlenmen iyi olmuş boşver öğrencileri arkadaşları:)yaşadıklarımız yeterince zor riske atma..alttan bakmanın pek zararı yok üzülme cnm.progestan iğne mi ilaçmı kullanıyosun inş. iğnedir çünkü onun etkisi daha fazla.inş. bişey olmaz cnm yat dinlen.Allah sana bağışlasın yavrunu....
canım benim çok geçmiş olsun alttan baktırmanın zararı olduğunu düşünmüyorum rahat ol bu konuda benim doktorda hep alttan bakıyodu inşallah bu sefer herşey yolunda gider allaha emanet ol canım
benim doktorum ipne ve aspirininde lekelenme yapabileceğini söylemişti canım kesen normalse rahat ol bebek göründümü
canım korkulacak bır durum degıl ıstırahat et rapor alaman ıyı olmus bol su ıcmeyı de unutma.aynı seylerı kızkardesımde yasadı su an 7 haftalık hamıle fazla ayakta kaldıgında veya yurudugunde hemen lekelenmesı baslıyor dınlenınce gecıyor.progestanı fııtıl olarak alıyor gunde 3kez.ıcını rahat tut dualarımızdasın ınsallah
arkadaslar daha önce de yazmıstım ama sanırım kocaeli'den kimse girmedi bu sürecte.. varsa bildiginiz iyi bi hematolog kocaeli'de bana ismini yazabilir misiniz?
ayrıca hannem; dualarım seninle umarım bu sıkıntılı süreci bi an önce atlatır bebegine saglıkla kavusursun.. tabi diger hamile olanlar ve hamilelik bekleyenler icin de...
ALLAH razı ols arkadaşlar.dün utrsaonda dr kese büyümeye devam ediyor dedi.kızlar dün bthcg 10.000 lerde olması gerekirken 7000 lerde çıkmış