inşallah aşılaman başarılı olur canım dualarım seninlekızlar listeyi güncelleyemedim aşılama heyecanı var aşılama topiğinde vakit geçiriyorum. yarın aşılamam olacak bu topikte hamişimiz çok bana dua edin nolurrrrr. bu arada doğumu yaklaşanlar vardı doğum yaptılar mı ki? allahım hamile olmayanı hamile, hamile olanı sağlıklı bebiş, doğum yapanlarıda bebeklerini bağışlasın.
sağol canım inşallah sağ salim kucağıma alırım darısı sana olsun canımcanım çok sevindim inş kucağına almakda nasip olur
kızlarrrr..selam :) gecenin bu saatinde mide bulantısına uyandım...bugün doktora gittim..çok şükür ultrason ölçümlerine göre 5,5 haftalıkmış..ölçümü 12 mm dedi doktorumuz..ilaçlara aynen devam... bebe aspirini + folbiol + clexane + progestan iğnesi......aşırı mide bulantılarım var ama dayanamıyorum..bugün kaç kere istifra ettiğimi hatırlamıyorum bilee...mahvoldum..doktorum bu bulantılar iyiye işaret inşallah devam eder dedi :)) eğer iyi olacaksa devam etsin inşallah ama bu bulantılar beni bitap düşürüyo..sizlerde de böyle mi??? birde midemde bir gaz var anlatamam..sürekli bi geğirti hali ( çok özür dilerim )...ayrıca çok sık tuvalete gidiyorum ben..yanii bunlar normaldir umarım..???![]()
günaydın canım kesenide görmüşsün çok şükür darısı kalp atışlarını duymaya bende hiç bulantı falan yok inşallah bir sorun yoktur bende kese gözükmez diye bekliyorum daha gitmedim doktora inşallah sağlıkla kucağımaza alırız