allaha şükür problem olmadıça iyiyim canım inşallah iyi haberler aldıkça hep birlikte daha iyi oluruz
canım hayırlı olsun kan tahlili yaptıracağını yaznışsın sonuç nedir inşallah hayırlı sonuçlar çıkmıştır
canım ben ocağın sonunda adanaya gelmiştim ne yağmur vardı o zaman dondum resmen ist bile hava ordan daha iyiydi normalde hava daha güzel olurmuş sanırım bizim gitmemizi bekledi yağmur:)
canım testini tekrarladın mı inşallah değerin yükselmiştir
canım doktorun ultrasonu iyi değilse böyle mm sonuçlar doğru çıkmayabilir benim kendi doktorum beni radyoloğa yönlendirmişti inşallah bişey çıkmayacak hayırlı haberlerle geleceksin gönlünü ferah tut
sağol canım.Allah sizlere de hamileliği hepimize de sağlıklı doğumları nasip etsin.çok şükür diyorum sadece.başka hiç bir şey düşünmüyorum.hamd olsun deyip dua ediyorum bol bol hepimiz için.[/QUOT
tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun oh ne güzel hamile haberleri artıyor darısı bekleyenlerin başına inşallah
canım nasılsın çok heyecanlısındır heran doğurabilirsin sanırım artık zamanın gelmiş inşallah sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar
ewet canım normalde güzel olur hava ama bu sene kış bayağı sert geçti sende ona denk gelmişsin bucucum neresine geldin adananın:))
canım benim ümidini kaybetme bir bakarsın kan sonuçların güzel çıkar ve aşılama olur,olmazsada 3 ay daha sabredersin geç olsun güç olmasın..lütfen kendini çok üzme olur mu:))