• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meltem cemocan nigar herşeyin yolunda olması çok güzel, çok sevindim.

Bu arada umudum'dan hiç ses çıkmıyor, hala Türkiye'de o yüzden mi yazamıyor, yoksa başka bir aksilik mi var, bu kadar ihmal etmezdi burayı???

umudum türkiyede galiba ondan ses yok
keşke telefonunu alsaydık arada arar sorardık

sen nasılsın kuzu bebek nasıl

umudum türkiyede galiba ondan ses yok
keşke telefonunu alsaydık arada arar sorardık

sen nasılsın kuzu bebek nasıl

İyi olurdu valla.
Biz kuzumla iyiyiz, sessiz sakin oturuyor ufaklık. Ben öyle zannediyorum en azından.
Doktora gidesim var bu ara ama tutuyorum kendimi şimdilik. 28 Mayısta gittim en son, randevum 30 Haziran'a, bakalım ne kadar dayanacağım :)
Sen ne yaptın, doktor izine çıkmadan önce gidebildin mi?

merhaba kızlarr..uzun zamandır bende giremiyordum yazdıklarınızı okudum..özlemişim sizleri bu arada acayip bağlandım bu foruma :))) bucu2 canım senin oğluş korkutmuş biraz seni galiba ama içini rahatlatayım belki o gördüğün kan eğer hemoroidin varsa ondandır..bende bu aralar kan haplarına başladım ve müthiş bir kabızlık yaşıyorum zorlanınca bende de oluyo ama hemoroid olduğundan eminim ben..sen gönlünü ferah tut arkadaşım..Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde doğacaklar..

bu arada bir arkadaşımız 14 haziranda doğum yapacakmış sanırım dualarım onunla..inşallah rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla alsın bebeğini kucağına..

hımm bu arada bucu2 doppleri sormuşsun ben her gittiğimde doktor bana doppler yapıp kordon kan akım hızına bakıyo..çünkü bende 26.haftadan sonra kan akım hızında düşüş olmuştu..bunu bildiği için şimdi sürekli bakıyo..bende yakın zamanda aptt ye baktırcam..artık iğne vurduğum yerlerden sanki petrol bulmuşum gibi kan fışkırıyo..baya fazla sulandı kanım sanırsam..

diğer kızlar beydağlı,saltas, burcu_gen,mltm, sewincc ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?? burası bayadır sessizmiş sanırım..umarım hepiniz iyisinizdir..hayatınızda umarım herşey yolundadır..Allah'a emanet olun kızlar..burdan çok uzak kalmayın :(((

canım kendi adıma çok iyiyim haziranın 29 unda uzman bir doktora ve hematologa gidecem heyecanlıyım bakalım ne dicek. Kabızlık için canım bir kase yoğurda bir kaç yemek kaşığı reçel koy karıştır ye çok faydasını görürsün.

selam kızlar epeydir yazamadım işyerinde bilgisayarda sorun var evdede girmeye pek fırsatım olmuyor bugün doktora gittim ikili tarama için kan verdim ense kalınlığı normal çıktı çok şükür cinsiyetini göremedik olsun önemli değil çok hareketliydi maşallah 10 gün sonra çıkacak sonucumuz inşallah ondada bir sorun çıkmaz bizden haberler böyle hepiniz iyisinizdir umarım

canım iyi haberler alırsın inşallah.

merhaba arkadaşlar

beni belki hatırlarsınız. çok az yazmama rağmen sizleri hep takip ettim. gerçekten bizim gibi problemi olanlar için hamilelik gerçekten zor, ama sonucu bir o kadar güzel......
canım oğlumu 06.06.2012 saat 10.32'de 3.390 kg ve 52 cm kucağıma aldım sonunda. son gün hariç iğneye devam ettim. doğuma girerken hepimiz için dua ettim. sakın kimse pes etmesin. inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız.

:nazar: maşallah canım nazar değmesin Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başlarımıza:34:

kızlar dayanamadım dr randevumdan 1 hafta önce gttm kontrole.ve anca toparlanabildim.dualarınıza ihtiyacım var yine büyük bir imtihanım var.bebğimin suyu az ve gelişimi geri.ikizlerimde ki sorun bu meleğimde de çıktı:(((yarın ayrıntılı ultrason için dr a gidiyorum gerçi grdm ayrıntılıya ama bu sefer ankaraya gidiyorum inş.dualarınızı eksik etmeyin.çokkkk zor çok zor.

canım Rabbim yardımcın olsun üçaylar yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı haberlerle gel inşallah.

kızlar
APTT 28 e düşmüş
INR de sınıra düşmüş
burdaki doktora sordum bişi olmaz dedi korkudan ölüyorum siz daha tecrübelisiniz acil hyardım

canım kendi adıma çok iyiyim haziranın 29 unda uzman bir doktora ve hematologa gidecem heyecanlıyım bakalım ne dicek. Kabızlık için canım bir kase yoğurda bir kaç yemek kaşığı reçel koy karıştır ye çok faydasını görürsün.

bunu bende deneyeyim en iyisi aç tok fark edermi canım

kızlar
APTT 28 e düşmüş
INR de sınıra düşmüş
burdaki doktora sordum bişi olmaz dedi korkudan ölüyorum siz daha tecrübelisiniz acil hyardım

canım benim dokktorum bu teste hiç gerek görmüyor benimki kaçlarda hiç öğrenmedim o yüzden sakin ol bence . bu sorun olmayacaktır. testin bizim durumumuzda çokta geçerliğiği yok zaten. gönlün rahat olsun tatildesin sanırsam tadını çıkarın kuzunla :)

canım senin iğne aptt INR kaçken iğneyi 2 ye çıkarmıştı doktor
çok endişelendim ben ya

Allah razı olsun bende bakalım sabah aç karnına sıcağa yakın ılık su içtim kuru kayısı ceviz yedim üzerine bol ılık su içtim..bu arada doktora gittim evham dan kurtulmak için şükürler olsun Rabbime maşallah küçüğüm iyiydi sadece anasının bağırsaklarında sorun var işte :)) inşallah iyi gelir bu yaptıklarım..bol su tüketiyorum ki izmir cayır cayır yanıyo zaten su içmezsen yaşayamazsın neredeyse...bu arada duphalac içmeye de başladım dışkı yumuşatıcıymış inşallah oda ii gelir...

canım ya bend eizmirdeyim ve bugün inanılmaz sıcaktı gerçekten . yazın evden çıkamıcaz anlaşılan. doktor banada bi ilaç söylemişti ama hatırlamıyorum. kuru kayısı ,su ve diğer arkadaşların dediklerini dene önce güzelim. hangisi işe yarıyor onuda anlamış olursun yada önce ilaçla rahatla sonra söylenenleri dene . umarım anneside ii olur kuzunun :)

canım benim dokktorum bu teste hiç gerek görmüyor benimki kaçlarda hiç öğrenmedim o yüzden sakin ol bence . bu sorun olmayacaktır. testin bizim durumumuzda çokta geçerliğiği yok zaten. gönlün rahat olsun tatildesin sanırsam tadını çıkarın kuzunla :)

ya öyledir demi meltem ne kadar korktum yaaaaa içim titriyo resmen
sağol ya azcık içimi rahatlattın

ben evdeyim zaten kuzucum çalışmıyodum

walla kızlar az önce emelime ulaştım çok sevindirici bir durumdu benim için :)) hacı yolu bekler gibi bekliyorum inanki hihihihii :)))) dediğiniz herşeyi deneyeceğim inşallah birinden biri şu kabızlık derdime çare olur...doğum yaparsam eğer nasip olursa, doğumun ardından hemen hemoroidleri aldırıcam bugün itibariyle mahvolmuş durumdayım bu nasıl bişeymiş yaaa :((( walla düşmanı olana yapılacak en iyi dua 'basurun çıksın' dmek olacak hihihi :))) kan hapı yutmaya korkuyorum ama yutmak zorundayız..birde bende panik atak varya kaç gündür yapamadığım için dert edinmiştim, birde çok ıkındım bebeğe bişey oldu diye çok korktum yaa bugün kalp atışlarım 100dü ve 2 saat devam etti bende korktum çeyrek dideral yuttum korka korka doktor bişey olmaz ama bu sakın sık sık tekrarlama dedi.. bıktım bu panik atağın bana kazandırmış olduğu nabız yükselmesinden inanın çok berbat birşey ilaç da kullanamıyorum hamile olduğum için inşallah ilerlemez yoksa bu kalp çarpıntılarıyla baş etmek gerçekten mesele...bu konu da da muzdarip olan diğer hamile arkadaşlarımdan tavsiye istiyorum..terapi mi yapıyorsunuz yoksa ilaç kullanıyor musunuz??

sağol kuzum ya senin doktoru aradık muayenedeymiş biz sizi ararız dediler
napcamızı şaşırdık

Ararlar birazdan. Ben cuma yaptirmistim testi sonucu bazi aksilikler yuzunden ancak carsamba alabilmistim, yani 25 ciktiktan 6gun sonra ancak igneyi arttirmistik o yuzden o kadar korkma.

Ararlar birazdan. Ben cuma yaptirmistim testi sonucu bazi aksilikler yuzunden ancak carsamba alabilmistim, yani 25 ciktiktan 6gun sonra ancak igneyi arttirmistik o yuzden o kadar korkma.

canım ya bişi daha sorcam 25 e düştüğünde ultrasonda doktor kalbinde zayıflama var ya da yavaşlama var demişmiydi

Back
X