merhaba kızlarr..uzun zamandır bende giremiyordum yazdıklarınızı okudum..özlemişim sizleri bu arada acayip bağlandım bu foruma :))) bucu2 canım senin oğluş korkutmuş biraz seni galiba ama içini rahatlatayım belki o gördüğün kan eğer hemoroidin varsa ondandır..bende bu aralar kan haplarına başladım ve müthiş bir kabızlık yaşıyorum zorlanınca bende de oluyo ama hemoroid olduğundan eminim ben..sen gönlünü ferah tut arkadaşım..Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde doğacaklar..
bu arada bir arkadaşımız 14 haziranda doğum yapacakmış sanırım dualarım onunla..inşallah rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla alsın bebeğini kucağına..
hımm bu arada bucu2 doppleri sormuşsun ben her gittiğimde doktor bana doppler yapıp kordon kan akım hızına bakıyo..çünkü bende 26.haftadan sonra kan akım hızında düşüş olmuştu..bunu bildiği için şimdi sürekli bakıyo..bende yakın zamanda aptt ye baktırcam..artık iğne vurduğum yerlerden sanki petrol bulmuşum gibi kan fışkırıyo..baya fazla sulandı kanım sanırsam..
diğer kızlar beydağlı,saltas, burcu_gen,mltm, sewincc ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?? burası bayadır sessizmiş sanırım..umarım hepiniz iyisinizdir..hayatınızda umarım herşey yolundadır..Allah'a emanet olun kızlar..burdan çok uzak kalmayın

((