canım ben 20. haftada yaptırmıştım 2. dozda 1 ay sonra olacakkızlar tetanos aşısının ilk dozunu ne zaman yaptırdınız ya da yaptıracaksınız?bana dr um bu hafta ya da bayramdan sonra yaptırabileceğimi söyledi.
merhaba kızlar
dün kontrolümüz vardı. çok şükür herşey yolunda. iğne dozumuz 0,6 olmuştu öyle devam doğuma kadar dedi. güzel olanı yarım kilo almışım onuda bebeğim almış maşallahazar işitmeden çıktık. şeker yüklemem yapılmıştı. 75 likti benim ki. açlık normal 1.saat alınan normal 2.saat alınan 140 dan küçük olmalı benim 163 . doktor 160 a kadar kabul edilebilir dedi ama dikkat et dedi. şekeri azalt dedi. günde 3 incir yesem dedim gözleri patladı sabah yarım akşam yarım incir dedi. bi ona canım sıkıldı. birde tuzu kesinlikle yasakladı 28 haftalarda falan mutlaka tuzsuz besleniyor olmalısın dedi. ama vücudundaki tuz 1 ayda kendini tolere eder kes mutlaka dedi. zaten en baştan beri uyarıyordu dikkat ediyordum ama ona rağmen yine uyardı. aklınızda bulunsun. çok uzattım ama okuyan birilerine faydası olur belki .
allahım mübarek günlerde dualarımız kabul etsin. dileyen bekleyen herkese nasip etsin. bide sağlıcakla doğduğunu görsem ....
meltemcim maşallah çok güzel ilerliyorsun şekerde çok yüksek değil biraz dikkat edersen normale döner tuz konusunda doktoruna kesinlikle katılıyorum çok önemli tuzu en aza indirmelisin ben tuz kesinlikle kullanmıyorum benim geçmişim biraz kötü olduğu için