- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Ya zaten ben bu doktorların neyi neye göre yaptıklarını bi anlasam, aynı sınıftan çıkanlar bile aynı şeyi söylemiyor. Ağız birliği yok hatta birbirine o kadar zıt şeyler söylüyorlar ki anlamak mümkün değil. Geçenlerde biri yazmıştı kanamam olunca doktor iğneyi kesti coraspine devam ettirdi diye, benim kanamam olunca da doktor tam tersini yapmıştı coraspin kanamaya neden olur diye. Bana diyo ki doktorum senin mutasyonda coraspinin pek faydası yok, mesela bunu sadece ondan duydum tüm doktorlar kullandırıyor.
Bucu2 ben senin yerinde olsam bırakamazdım şimdi korkmakta haklısın, sonuçta bizim mutasyonların etkileri ileriki dönemlerde de çıkabiliyor.
Mattika ne zaman canım tarih belirlendi demişsin. Doktoru arayıp sormanda fayda var ama sonuna kadar hiçbir ilacı bırakmayanlar da var belki senin doktor da bırakmanı istemeyecektir.
Dedi ki homozigot mutasyonun var tıbben sezeryan olman lazım. altında yatan nedeni açıklamadı, herhalde ilaç kullandığımız için. İğneleri kullanmaya devam ederken doğum olmasını çok tercih etmiyorlar kanama riskinden dolayı.
normal doğumun hiçbir riski yok aslında bizim durumumuzda. sadece pıhtılaşma son haftalarda bi anda bebek kayıplarına yol açabiliyomuş, onu beklemek istemiyolar.
normal doğumda 42.haftayı bekleyenler var sonuçta.
bana dr.un söylediği pıhtılaşma iğne vs. hiç sorun değil normal doğurursun ama bebeği riske atamayız kıymetli bebek. sen inat edersen normal de yaparız.
iki farklı dr böyle söyledi, bizde genetik sorun da var, bebeğim sağlıklı allahın izniyle. bu yüzden kıymetli görüyolar sanırım.
normal içimde kalıcak ama böyle oldu artık. eylülün 6-7 si tarihimiz.
o zamana kadar görüşcez dr.a sorucam iğneyi coraspini bırakmayı da.
Son düzenleme: