15 gün çnceki kontrolde doktor keselim dedi ben kesmeyelim rahat edemem dedim o zaman bi dahaki kontrole kadar devam dedi dün kontrolum vardı tekrar dedi bende yok bi dahaki sefer keselim dedim o da bi dahaki kontrolde kesin kesmeliyiz artık aspirinle devam ederiz dedi sanırım bi dahaki kontrolde keseriz artıkaspirini 37 kadar kullanacakmışım zaten ekim sonu yada kasım başında sezaryen dedi gelişimine göre karar veririz dedi :18:şu anda 15 gün önden gidiyor[/QUOTE
[/B]
Merhaba ben bu topigin cok eskilerdeninim yazmasamda ara ara takib ediyorum sizleri endişeni okuyunca ve aynı gebelik haftasında olduğumuzu fark edince yazmak istedim,seninle satlarimiz bile aynı,benimde doktorum iğneyi bu sali kontrolümde bırakmamı isteyecek aynı korkular bendede var,coraspin içinse 37. Haftayı bekleriz demişti,sanırım farklı farklı görüşleri var doktorların,tek farkımız benim sağlıklı bir yavrum var şükürler olsun bu benim 8. Hamileliğin ,6 düşük yaşadım geçmişte malesef...bende kesin su sebeptendir denilen bi durum bulunamadı önlem amaçlı ilk defa kan sulandiricilarla denedik ,rabbimde ol dedi bugunlere geldik .....hepimiz hayırla ,sağlıkla ,sıkıntısiz bir şekilde yavrularımizi kucaklariz insallah..
Son düzenleme: