benim durumum mthfr1298 heterozigot
2 kayipdan sonra pihtilasma oldugunu ogrendim...
3.ye yani son gebe kaldigimi ogrendigimde; ogrenir ogrenmez igneye basladim yani 4. haftada.. ama 6. haftada kaybettim..
birkac doktora gozukdum.. birtanesii..gerekli tedaviyi uygulamissin, yine bu sekilde devam ediceksin baska yapacak bisey yok dedi... baska bir doktor gebe kalmadan once ignelere basliycaksin dedi.. bende korktum ondan biraz yani sonucda ne zaman gebe kalacagimizi bilmiyoruz neticede ne kadar sure bu igneleri kullanabilirizki sonucda kanin asiri sulanmasi sozkonusu olur ki bu da tehlikeli bisey.. doktorda arada yani ayda bir kanin sulanip sulanmadigini ogrenmek icin testleri yapmak lazim demisti... ben avrupada yasiyorum, burdaki doktorlarim ise, kesinlikle hic bisekilde igneye gerek yok, igne veremeyiz senin durumunda bisey yok dendi.. hayirlisi Allahdan baska bisey diyemiyorum.. ama iyi bir doktoru bende ariyorum.. gittigim doktorlar benide tatmin etmediiii.![]()
Mrblar bende de 1298 heterozgt cikmisti, oay duzei bi sekilde coraspin folikasit b12 kulandim, ama aylar oldu hamile kalamadim. Artik tamam asilama yaptiralim dedigimiz ay bi baktim hamile kalmisim, 4,5 haftalikken dr hemen fraxprin 0,4 igne ve ecopirin verdi. Suan 5+4 gunluk hamilegim, Rabbim'in izniyle ins bi sikinti cekmeden devam ederim. Haa 5 doktora gittiysem 3'u igne kullanmana gerek yok dedi ama en guvendigim dr igne diyince igneye basladik bakalim, hayirlisi. Buarada 2 dusuk yasadim, 6.hafta sonu 7.haftaicinde oldu hepsi :/
Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin, dualarinizi felak naslarinizi eksik etmeyin arkadalar