şu anda kendi söylediklerim aklıma geldi bende hep dedim ki keseyi görsem rahatlıcam kalp atışını duysam rahatlıcam ama inanki rahatlamadım hep bi endişe hatta eşim benle dalga geçer olmuştu her doktor kontrolunde bu sefer neyi görünce rahatlayacaksın diye malesef ben halen rahatlayamadım her kontrolde önce doktor ultrasona bakıyor bana iyi bak diyor öyle bakıyorum :18:
:) bende bende... keseydi kalp atışıydı, kıpırdasaydı vs. derken şimdide sağ salim doğduğunu görsem diyorum... cemocanla yazışmalarınızı okudum da nst ye girmediğime sevindim bir an. doktorum gerek görmüyormuş. bende çok istemiştim halbuki o güm güm kalp atışlarını duymayı belki bi dahakine ister bilemiyorum... normal doğum bile yapanlara epidural yapıyorlar artık. riskleri eskisi kadar çok değil sanırım. bende çok ağlarım gibi geliyor nitekim doğum fotolarına bakarken bile ağlıyorum ama dayanabilirsem epidural olsun bebeğimin doğduğunu göreyim nasipse diyorum. bide şu günler geçse. sona geldikçe hazırlıklar bitiyor hazırlıklar bittikçe korkularım artıyor sanırım....