ya kızlar birşey daha söylüycem hani eşleriniz dalga geçiyorlarmış ya foruma takılmayla ilgili aynısını ben de yaşadım geçen gün. annem de eşim de dalga geçti. sen kafayı taktın. sürekli bebeği düşünüyosun o yüzden foruma bu kadar takılıyosun diye. kavga ettim resmen ikisiyle de. çok sinirlendim:) hekimden sorma çekenden sor demişler dedim. hakkaten bizi birbirimizden daha iyi kimse anlamıyor.
sorma canım. annem gizlice takip ediyor hatta beni forumda :) eşimde önceleri ne var bu kadar kk da diyordu. sonra o da alıştı. artık nasıl kk daki kızlar var mı oğluma kardeş falan diye merak ediyor :) alışıyolar yani . ayrıca haklsın bana eşekten düşeni getir diye boşuna dememişler :)
arkadşlar hayırlı cumalar olsun hepimize....
az önce sonuçlarımı aldım 1 saat sonra doktora randevum var ama önce buraya yazmak istedim kafam karıştı pek anlamıyorum bir şey..
faktor V leiden homozigot normal
prothrombin 20210 mutastonu homozigot normal
MTRHFR 677 homozigot normal
MTRHFR1298 heterozigot
PT % H 48.7
PT INR H 1.45
PT sec H 17.2
SONUÇ REFERANS ARALIĞI
APTT 32.8 23- 35
FIB 224.43 146-380
ANTİ TROMBİN 3 109.94 63- 122
PC COLO 109.1 55-160
Arkadşlar bildiğiniz kadar yorumlarsanız sevinirm sanırım MTRHFR 1298 de sorun var yanılıyor muyum??? homozigot normal normal mi demek sorun var mı???
TEŞEKKÜRLERRRR....
canım sen doktan doktora gitmişsindir.sanırım sadece mthfr 1298 heterozigot. benim de kan sonucum öyleydi. diğerleri normal. yinede doktordan gelince haber ver ne diyecek doktorun