ben burda kızlardan çok şey öğrendim 2 senedir. önceden sadece bilgi almak için okurdum hemen hemen hergün üye bile değildim ozamanlar..
hatta allah içime doğurmuş ki anneme derdim ki anne düşürüyorum bebegi mıllet aspırın kullanıyo bendemı oyle yapsam acaba dıye.. annem kızardı bılmedıgın seyler ıcme delirdin artık diye..
sımdı kadıncagız hergun dıokı ıhmal etme sakın ılaclarını
ben ogrendıgım her yenı bılgıyı paylasıorum sureklı arastırıyorum.. doktora gıttıgımde en son benım sana annatabılıceım hıcbısey yok sen bızım kadar bılgı edınmıssın dedı..
sımdı aynı seyı tup bebek ıcınde yaptım.. nasıl baslanacagını hangı asamalar hangı ılaclar,neler yasıcam psıkolojık durumumum.. hepsını ogrendim..bılınclı bır sekılde gıdıcem yıne doktora cok soru sormama gerek kalmıcak :)
kendımı burda bı cok arkadas gıbı doktor hıssetmeye basladım.artık cevremdekıler bı doktora ıhtıyac duyduklarında benı arayıp soruyolar su doktor nasıl ıyı mı dıye...
gercı cok mu memnunum bu durumdan tabii ki HAYIR..ama yaşadığım hastalıklar çektiğim üzüntüler sayesinde alıştım bu duruma..
en kısa zamanda butun hepımızıe saglıklar gunler saglıklı bebekler dılıyorum rabbımden..
artık bende herkes gibi muayeneye gıttıgımde bebegımın kalp atısını duydugumda sevıncten aglamak ,doğuma sevıncle gün saymak,bebegım ıcın en guzel kıyafetleri satın almak,gönlümce odasını hazırlamak..herkese benım de artık bi bebeğim olucak demek istiyorum![]()
bızı de ınsallah annelerımız babalarımız elımızde pusetle sokakta yururken gorurler en kısa zamanda...
amin canım. hepimizin durumunu ve dileklerini çok güzel açıklamışsın. umarım bundan sonra rabbim işlerimizi hep rast getirir. bebişlerimiz sağlıkla doğar.