esercim az kalmış 15. haftaya:))) bende lal'e bakıp Allahım 30. haftama gelsem dedim. sağ salim tamalayalım hepimiz inşallah. biraz önce içimde kıpırdadı sanki inanılmaz sevindim. Allahım perşembe gelsede görsem bebişimi. cinsiyette kesinleşir artık büyük ihtimal dedi ama kesinleşir sanırm artık sıra üçlü testimizde hayırlısı inşallah canım.
celencim sen nasılsın güselcim. bizim prenses nasıl oldu.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. haticecim merhaba. umarım daha önce bir sorun yaşamdan anlaşılmıştır dicem ama genellikle kayıplardan sonra anlaşılıyor. iğneden falan korma yani gözünde büyütme insan iğneyi rutine bağlıyor zamala . önemli olan sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi. aspirin ve folbiolu hemen hemen hepimiz hamile kalmadan almaya başladık.kalır kalmaz da iğneye tabi. hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına:)
merhaba ben 3 kez hamile kaldım.ilkinde 4 aylık düşük yaptım kese patladığı için ikincisinde üzüm gebeliği üçüncüsünde kalp atışını alamadı doktor 8 haftaya kadar bekledik ama maalesef oda kayıp gitti ellerimden şuan hamile değilim seninde bebeğin hayırlı olsun