kan pıhtılaşması ve düşuk

Cnm hayirli olsun rabbim saga salim kucagina almayi nasip etsin merak etme cnm duyulacaktir kalbini ferah tut kotu seyler getirme aklina 8 haftaya kadar duyulabilirmis gec dollenme fln olabilir

merhaba arkadaş hepimizede rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi bize bağışlasın.Benim kan pıhtılaşması olduğu için 5 kez düşük yaşadım ama burdaki doktorlar kalp atışı başlamadan iğneye başlamıyolar.Benim zaten kalp atışları başlamadan sonlanıyo hamile kalırkalmaz başlamam gerek ama şimdide 2 yıldır da gebe kalamıyorum 2 kez aşılama oldu ama negatif napcam bilmiyorum hepsi ayrı bi dert

Nerde yasiyosunuz merak ettim benim test pozitif cikinca igneye basladim

sen nasılsı

inşallah güzel sonuçlar alırsın canm benim bi yakım var oda 3 gebeliğide hep 3 aylık olunca görünmüş kese hep bana öyle söylüyodu belki seninkide öyledir rabbim sağlıkla kucanı doldursun inşallah.

inşallah duyrasın canım. sorun çıkmaz biraz daha bekle duyulur inşallah.

geçmiş olsum canım. benim görüştüğüm dr. larda aynı şeyi söylüyor. bazıları coraspirine başlatıro daha gebe kalmadan. bende iyi bir dr. arıyorum doğru yolu gösterecek ama nafile. ankara dayım ben daha 1 hafta oldu 2. kaybım ama şimdiden bulamam gerek iyi bi dr. ben de 6. hafta kalp atışlarını duydum. 6+4 te durdu zaten kalbi demekki erken başlamak gerek. ben anlamıyorum zaten bu dr. ları nasıl farklı bi uygulama yapıyorlar.

Tşk canım sanada çok çok geçmiş olsun.Banada drlar gebe kaldığım zaman bebe aspirinine başlatıyolar ama hep sonuç hüsran burdaki drlar dış gebelik olursa çok zararlı senin için diyolar.Ben 3 cü düşüğümden sonra testler yaptırdım.ama 2 tane daha oldu.ne güzel ankaradaymışsın en azından oralar daha gelişmiş bu konuda.benim gebeliklerim sadebe ilki 3+5 günlüktü diğerleri hep 8 haftayı geçmedi sadece 3 gebeliğimde kalp atışı duyduk oda 2 gün sonra düştü.Rabbim kim seyi evlat acısıyla sınamasın çok ağır bişey hem ruhen hem bedenen.

Canım bide sen ankarama hangi hastaneye gidiyodun benim erkek kardeşimin hanımı 5 ay önce 6 aylık doğum yaptı ankarada sami ulusta yanında ben kaldım ama çok ilgililerdi hemşirelere durumumu anlattığımda burda sen sonuç alırsın diyolardı.Ama beni gitme şansım yok belki ilerde.İnşallah en yakın zamanda rabbim kucağını doldurur tekrar geçmiş olsun canım.

arkadaşlar 8+1 günlüğüm ama hala kalp atışı yok büyük ihtimalle cuma günü kürtaj olucam :-( yine yine yine :-( bu 3, kürtaj ve çok moralim bozuk :-( inş duyarız cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…