- 2 Ocak 2012
- 63
- 32
- 53
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Canm bugun az az kahve akintim olmaya basladi doktoru aradm sana tam teshis konmadigi icin iki haftayi beklemek lazim dedi daha basindasin dedi akintinda olur dedi9 ocak çok geç değil mi canım bende sabırsızlandım bak. 6. haftada kalp atışalrı duyuluyor. kese varsa şuan 5 haftalık zaten. 5 6 güne gelişme olması gerek tabi geç yumurtlama olmadıysa
2 gebeliğimdede bulantım hiç bir belirtim olmadı. ikisi de kürtajla sonuçlandı fakat bu kişiye göre değişir canım. bazı gebelikler çok sağlıklı olsada çok rahat gebelik geçiren bayanlar var. inşallah sonuç pozitiftir. ben 6. haftada kalp atışlarını duydum. belki geç gelişiyodur seninki. Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar selamlar. Sizlere sorum var. Dusuklerinizde veya kalp atışı duymadiginizda bulantiniz vs var miydi?
Ben de 7+3 üm geç yumurtlama falan yok ovulasyon testi yapmistim. Kalp atislari yoktu gectigimiz pazartesi bebekte gorunmedi. Doktor şu mercimek gibi şey bebek olabilir dedi ama kesin birsey yok. Yani kalp atışı olmadiginda herhangi bir belirti vs var mıydı? Ilk bebek denememiz olacak. Çok cok gerginim. Bu pazartesi de belli olacak ama beklemek cok zor :'(
Simdiden yardimlariniz icin teşekkürler.
maalesef canım geçen cuma kürtaj oldum 8+4 tük duyamadık kalp atışlarınıCanım geçmiş olsun. Ne yaptın duydunuz mu kalp atışını? Ben de ayni durumdayim 7+3 deyim p.tesi duymazsak bizim ki de tehlikede. Bi de senin bulantin falan var miydi? Cevap verebilirsen cok çok sevinirim. Ins. guzel haberler veririsin.
Arkadaşlar selamlar. Sizlere sorum var. Dusuklerinizde veya kalp atışı duymadiginizda bulantiniz vs var miydi?
Ben de 7+3 üm geç yumurtlama falan yok ovulasyon testi yapmistim. Kalp atislari yoktu gectigimiz pazartesi bebekte gorunmedi. Doktor şu mercimek gibi şey bebek olabilir dedi ama kesin birsey yok. Yani kalp atışı olmadiginda herhangi bir belirti vs var mıydı? Ilk bebek denememiz olacak. Çok cok gerginim. Bu pazartesi de belli olacak ama beklemek cok zor :'(
Simdiden yardimlariniz icin teşekkürler.
2 defa oldum kürtaj ama hiç ağrım olmadı desem yeridir. çok hafif ilk gün oldu. ağrı kesici bile almadım. adet sancılarım bile çok daha şiddetli olur. geçmiş olsun inşallah sorun yoktur.kızlar cumartesi kürtaj oldum dün gece 4 üncü
gece idi doğum sancısı gibi bir sancıyla sabahı zor ettim böyle bir şey yaşayan varmı ama öyle böyle değil bildiğiniz doğum sancısı yatamadım bütün gece evde dolandım simsiyah da kan geldi sızıntı şeklinde
Doktorum coraspirin bir etkisi yok gereksiz bir ilaç dedi banada ,anlamadım valla herkafadan bir ses.Bir sabit tedavi ilaç şekli yokmu?merhabalar
coraspirin gebelik öncesi yumurta kalitesini bozar diye okudum arkadaşlar. peki ne kullanıcaz gebelik öncesi. yada bi zamanı mı var acaba ? coraspirin hergün mü alınıyor yoksa yumurtlama oluncamı beni aydınlatırsanız çok seinirim. daha dr. ile görüşemedim yarın gideceğim kontrole ama artık araştırma yapmaktan yoruldum.
tatlım benimde 3 gün bi sıkıntım yoktu adet görüyomuşum gibi hava çok soğuk belkide üşüttüm bilemiyorumki antibiyotik ve ağrı kesici verdiler kullanmam için2 defa oldum kürtaj ama hiç ağrım olmadı desem yeridir. çok hafif ilk gün oldu. ağrı kesici bile almadım. adet sancılarım bile çok daha şiddetli olur. geçmiş olsun inşallah sorun yoktur.
antibiyotiğe kesin devam et canım belki normaldir. herkes farklı yaşıyordur. benim kiler daha çok küçüktü 6-7 haftalık belki büyüklük te etkilidir. geçmezse dr.a gidersin canım mutlaka. 1-2 gün bekle istersentatlım benimde 3 gün bi sıkıntım yoktu adet görüyomuşum gibi hava çok soğuk belkide üşüttüm bilemiyorumki antibiyotik ve ağrı kesici verdiler kullanmam için
Kızlarr bi gelişmesi olan var mıı. Hamile olan hayırlı haber verecek olann. Bizede umut olun
canım benimde 2 düşüğüm oldu daha sonra 3.de kızımı kucağıma aldım Rabbim sana da nasip etsin inş...bende iğne ve coraspirin kullandım..şimdi tekrar hamileyim ama sanırım bu da düşükle sonuçlancak çünkü daha kalp atışlarını duyamadık 7+4 üz inş duyarız salı kontrolümüz var dua edin...kızımda 3 haftalıkken öğrenmiştik ve hemen başlamıştık iğneye ama bu sefer dr sağolsun riske atıp kese göründükten sonra dedi yani yaklaşık 5 haftalıkken ve daha duyamadık kalp atışlarını...moralim çok bozuk çoooooooook :-(
Canim cok gecmis olsun cok uzuldumArkadaslar merhaba, gectigimiz hafta 9 haftalik bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldimilk gebeligimdi, ilk dusuklerde test istemuyor drlar biliyorsunuz ve kan pihtilasma testi ozelde cok yuksek fiyati, arastirma hastanelerinde ucretsiz yapiyolarmis sanirim dogru mu? İkinci dusugum desem yaparlar mi testi ?zeynep kamilde bu testleri yaptiraniniz okdu mu? İkinci dusugumu yasasamak istemiyorum boyle bir sorunum varsa onceden onlem almak istiyorum, yardimci olabilirmisiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?